Ayy ne rahat adamlar var yaa.) koca evde çok iş yaptığı için,artık anla sen.. :)) bir de ilaçlar ben de acayip sinir yaptı belli etmiyorum ama adamı boğacam içimden öyle geliyo o yapmadıkça sinir Küpü oluyorum kalkiym yapiym bari dedim en azından rahatladım :)) evde bir de köpek var onun tüyleri her yer. Sen iyi yapıyorsun hayatım yat dinlen kuzucuklara iyi bak :))
ams kanı verırken cok actım onun bır etkısı olur mu sızce230 du
Olsun ama artis olmus bence guzel benimkide tam ikiye katlanmamisti 260-483 tu.ams kanı verırken cok actım onun bır etkısı olur mu sızce
Kadını da geçen ay işten çıkarmıştım yenisini de bulamadım henüz. Yani benimki çok merhametlidir ama tembel ve yaptığı işi ben beğenmiyorum. Bu öyle heyecanlansın,merakla beklesin,bana badem bilmem ne getirsin,o modellerdenAyy ne rahat adamlar var yaa.
Benimkide odundurda yinede yaptirmiyo is
Yinede dikkat et tatlim yaa imkanin varsa yardimci al bari yorma kendini.
Canım bır de benım asıl tahlıl gunum bugun du benım ıkıncı tahlılımOlsun ama artis olmus bence guzel benimkide tam ikiye katlanmamisti 260-483 tu.
Aclik etkilemez bende actim kan verirken
Ne bileyim tutunsunlar diye sanki yan yatsam birsey olcakmis gibi Gerci olaccak olan her turlu olurNeden oyke yapıyorsun ?
Amin canim cok saol bakalim bende guzel haberler verebilmek nasip olur.
Kendinize dikkat edin ben öyle Yaptım. Ama her zaman Allah'a inandım olacaksa zaten oluyor. Kafaya çok takmak Lazım. Ben 5. Günümden itibaren çalıştım ve ağır kaldırmak zorunda kaldım. Hayırlı günde testin inş. Güzel haberlerinizi almayı nasip eder.
Oda iyimis heeKadını da geçen ay işten çıkarmıştım yenisini de bulamadım henüz. Yani benimki çok merhametlidir ama tembel ve yaptığı işi ben beğenmiyorum. Bu öyle heyecanlansın,merakla beklesin,bana badem bilmem ne getirsin,o modellerden))
O zaman icin rahat olsun tatlim.Canım bır de benım asıl tahlıl gunum bugun du benım ıkıncı tahlılım
Bu kadar kasma kendini canimNe bileyim tutunsunlar diye sanki yan yatsam birsey olcakmis gibi Gerci olaccak olan her turlu olur
Sakınan Göze çöp batar :) öyle hurafelerle yaşamını kısıtlama,sola yan yatarsan kan akışı hızlı daha olur ve günde 2 dilim ananas ye Kanı sulandırır ayrıca 1 avuç kabak çekirdeği ye tavsiye ederim. Allah güzel sonuçlar versinNe bileyim tutunsunlar diye sanki yan yatsam birsey olcakmis gibi Gerci olaccak olan her turlu olur
Bende bugun hic bise yok bulanti sanci agri.olmayincada endise ediyorumben bugun hıc ıyı degılm bulantlar başladı. hıc halm yok sofra hazrlayacak kilo vermişm daha neler gorecem
Valla ben de bulantılara güveniyorum biraz kilo vermek için :-Dben bugun hıc ıyı degılm bulantlar başladı. hıc halm yok sofra hazrlayacak kilo vermişm daha neler gorecem
Endişe etmeeee bugun izin vermiştir sana bebelerBende bugun hic bise yok bulanti sanci agri.olmayincada endise ediyorum
Cokta dusunceliler teyzesiEndişe etmeeee bugun izin vermiştir sana bebeler
Amin canim cok saol tavsiyelerin icin yiyorum kabak cekirdegi ananasta insallah olurSakınan Göze çöp batar :) öyle hurafelerle yaşamını kısıtlama,sola yan yatarsan kan akışı hızlı daha olur ve günde 2 dilim ananas ye Kanı sulandırır ayrıca 1 avuç kabak çekirdeği ye tavsiye ederim. Allah güzel sonuçlar versin
Amin canim aminBu kadar kasma kendini canimallahin izniyle guzel haberi alicaz
yok canm ben vermeyeyım zaten 47 kiloym sonumu duşünemıyrm sen ver :)Valla ben de bulantılara güveniyorum biraz kilo vermek için :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?