2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aaa tahlil mi yaptirdin ki.sen ne hissediyosun peki yani belirtin azaldi mi.
Hakkindan hayirlisi
Ben belirtilerle ilgili bir gerileme hissetmiyorum. Ama bunların çoğu ilaçların etkisi. Şimdi adet olmayı bekleyeceğim. Ne zaman olurum acaba.

iyi akşamlar Teyzeleri bebim bebisi görmeye gittim. Cok şükür büyümüş 7+5 günlük olmuşuz. Boyuda 14.5 mm yani 1 buçuk cm olmuş :) 1 ay sonra tekrar gidicez

İyi akşamlar kızlar var mı benim gibi yarın transferi olanlar. Bir de merak ettim transferden sonra namaz kılmaya devam ettiniz mi

İyi akşamlar kızlar var mı benim gibi yarın transferi olanlar. Bir de merak ettim transferden sonra namaz kılmaya devam ettiniz mi
Tatlim Allahim hayirlisini nasip etsin kolaylikla insallah.
Ben hep kildim hatta daha cok dikkat ettim kacirmamaya.oturarak kildim abdest alirken ayagimi yukari kaldirmadim.

UOTE="svd1910, post: 40416150, member: 622541"]İyi akşamlar kızlar var mı benim gibi yarın transferi olanlar. Bir de merak ettim transferden sonra namaz kılmaya devam ettiniz mi[/QUOTE]
Canim öncelikle Rabbim bebisine kavustursun bi tüpbebek ladr uzak olsun bebisin sana.ben namazi oturarak kiliyorum ilk hafta olr yapiyorum.2.tüp bebek tedavim bndada öyle yapiyorum abdest alirkende ayagimi mest ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…