Aaa tahlil mi yaptirdin ki.sen ne hissediyosun peki yani belirtin azaldi mi.Kizlar benim değerim yükselmiyormuş ilaçları kestiler. Bir ara gel görüşelim dediler.
2 gun önce bendede yoktu canm başlar yakndaBende bugun hic bise yok bulanti sanci agri.olmayincada endise ediyorum
Ayyy evlendiğimdeki kilomyok canm ben vermeyeyım zaten 47 kiloym sonumu duşünemıyrm sen ver :)
Olmamasindan iyidir heralde.5+6 olmusum2 gun önce bendede yoktu canm başlar yaknda
Bizim hayatımız 9 ay korkuyla geçecek ben anladım canım. Yok keseydi yok kalpti yok tarama testleriydi yok bilmem ne.... Valla iyi mi ettik kötü mü bilemedimCokta dusunceliler teyzesi
Saka bi yana gercekten korkuyorum bazen
Ben belirtilerle ilgili bir gerileme hissetmiyorum. Ama bunların çoğu ilaçların etkisi. Şimdi adet olmayı bekleyeceğim. Ne zaman olurum acaba.Aaa tahlil mi yaptirdin ki.sen ne hissediyosun peki yani belirtin azaldi mi.
Hakkindan hayirlisi
Neden canım yaKizlar benim değerim yükselmiyormuş ilaçları kestiler. Bir ara gel görüşelim dediler.
Galiba kimyasal bir gebelikti. Sorsan da net cevap alamiyorsun bu konularda. Zamani degilmis demek ki.Neden canım ya
Galiba kimyasal bir gebelikti. Sorsan da net cevap alamiyorsun bu konularda. Zamani degilmis demek ki.
Oyy masallah minik fasulyeyeiyi akşamlar Teyzeleri bebim bebisi görmeye gittim. Cok şükür büyümüş 7+5 günlük olmuşuz. Boyuda 14.5 mm yani 1 buçuk cm olmuş :) 1 ay sonra tekrar gidicez
Tatlim Allahim hayirlisini nasip etsin kolaylikla insallah.İyi akşamlar kızlar var mı benim gibi yarın transferi olanlar. Bir de merak ettim transferden sonra namaz kılmaya devam ettiniz mi
Hayirli olsun rabbim yuzunu guldursun :)Transferimin 4.günü benimde.Rabbim.emeklerimizi boşa cikarmasin
canımİyi akşamlar kızlar var mı benim gibi yarın transferi olanlar. Bir de merak ettim transferden sonra namaz kılmaya devam ettiniz mi
suanda daoturarak kılıyorumcanım
Benım sekızıncı gun basladım canım cunku o gune kadar banyo yapmadım yapmanı da tavsıye etmem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?