2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hayirli olsun rabbim yuzunu guldursun :)
Nasil hissediyosun kendini
Amin canm çok sgl.benim 6.tedavim bu.4 asilama 2.tüp.kendimi.Nasil hissediyorum bu kez daha olumlu olmaya calisiyorum.2 embriyo transfer edildi.bebislerim diye seviyorum.ama olumsuz sonucu çok alinca inanca insan daha gerçekçi bakiyo duruma

Ben bugün duş aldim ayakta dus aldim.namazima hemen basladim.beklemedim.cunup luk bi durum yok cunku

Teşekkür ederim hepinize hayırlısıyla yarını bî atlatayımda bende çok geciktirmeden kılarım inşallah

Bugun buyuk gun arkadaslar. Su mubarek gunjn hurmetine rabbim goblumuzden gecenleri hayirli bir sekilde gerceklestirsin ins.
Benim gibi bugun test sonucu alacak .suan tedavi surecinde olan ve ne kadar hamile arkadaaimiz varsa hepsinin yuzunu guldursun insallaahh
Bir yandan karnim agriyor.bir yandan aglayasim geliyor.bir yandan elim ayagimin titredigini hissediyorum. Allahim bebegimizjn bizimle oldugunu ogrendikten sonra hayirlisiyla evimize dondursun insallah bizide

Gunaydin kizlar ben de gunlerdir baska bi forumda niye bu kadar az insan var diye uzuluyodum megersem burdaymissinz:) aslinda keske hicbirimiz olmasaydikta.. neyse benim transfer sonrasi 7. Gunum bugun. 15i test tarihim 13unde yapmayi planliyorum ama. Umarim hepimiz cok guzel haberler veririr burdan birbirimizee

Amın ınsallah canım Rabbım yardımcın olsun

Bugün benim de test günüm. Heyecanlıyım, sabırsızım, korkuyorum, ÖSS sınavına gireceğim sabahki gibi karnım ağrıyor,mutfağa su almaya gidiyor, yolda ne alacağımı unutuyor, hiçbir şey almadan geri dönüyor, evin içinde mekik dokuyorum, kısaca karmakarışık durumdayım.
İnşallah günler, aylar süren emeklerimiz, sabrımız bugün güzel haberle sonuçlanır. Ancak sonuç negatif olursa da, insanız elbette üzülür ağlarız, ancak bu umutlarımızın sonu demek de değil. Sadece biraz daha sabretmemiz gerekecek demek. O yüzden bir sonraki deneme için hemen kendimizi toparlamaya başlamalıyız. En azından benim niyetim bu.

Ne bileyim tutunsunlar diye sanki yan yatsam birsey olcakmis gibi Gerci olaccak olan her turlu olur

Günaydın cnm. İlk denemede bende on iki gün boyunca hep sırt ustu yattım bişey olcak korkusuyla ama sonrakinde ilk günden saga sola donmeye başlamıştım. Hemşireler donebilceğimi söylemişlerdi.

Insallah canım Rabbım yardımcımız olsun ınsallah

Bende bugun hic bise yok bulanti sanci agri.olmayincada endise ediyorum

Bende de hiç bişey yok kızlar. Arada sabahları kısa süren sancı giriyor ama saniyelik. Bulantı hiç olmadı. İyimi kötü mü anlamadım. Boyle olunca bende varlığından şüphe ediyorum içime kuşku düşüyor. Bu sebepten bugun yine kan testi yaptırıcam

Belirtilere değil test sonuçlarına bakmak lazım. :) Bunlarla kendini üzme.
7. ayına kadar hiçbir hamilelik belirtisi yaşamamış arkadaşım var. 7. ayda yaşadığı belirti de artık karnının belli olmuş olması. Herkesin bünyesi aynı değil ki.

Günaydın kızlaaarrr
Hayırlı cumalar. Bugun test yaptırcak arkadaşlara bol şans diliyorum. Mübarek günde hayırlısıyla güzel haberler almayı Allah'ım nasip etsin.

Benimki daha fasulye ama karnım beş aylık gibi ama haklısın herkesin bir olmuyor. hayırlısıyla kalp atışlarını duysam biraz daha rahatlıcam

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hepinize şu mübarek günde Allah kimseyi kapısından çevirmesin hepimizin duası bir hepsi kabul olsun inşallah.9 buçukta transfer Allah îzin verirse heyecanlıyım korkuyorum karmakarışığım.dünden bu güne embriyolar olumlu yönde gelişmiştir inşallah. Test günü olan arkadaşlarımdan inşallah hayırlı haber alalım moral olsun hepimize

Bende icimden gecirdim bugun. Sinavda bile bu kadar heyecanlamistim diye.icim titriyor resmen. Allahim hakkimizda hayirlsni versn ins

Günaydın arkadaşlar, herkes iyidir inşaallah. Bi süredir rahatsızdım hiç giremedim sayfaya, kasık sancılarım arttı, regl olacakmışım gibi karın ağrısı gelip geçiyor ve dün gece de deli gibi mide bulantısı yaşamaya başladım. 7. haftaya girdik, keseyi gördük, ama bebeği görmedik ve kalp sesini hala duymadık. Sabırla bekliyorum ve bu yataktan transferden beri o kadar az kalktım ki sanırım böyle gidecek benimki...
Transferi olan, sonuç bekleyen, opu işlemi olan herkese Allah'tan hayırlısını diliyorum. Güzel haberler paylaşmak nasip olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…