Amin canm çok sgl.benim 6.tedavim bu.4 asilama 2.tüp.kendimi.Nasil hissediyorum bu kez daha olumlu olmaya calisiyorum.2 embriyo transfer edildi.bebislerim diye seviyorum.ama olumsuz sonucu çok alinca inanca insan daha gerçekçi bakiyo durumaHayirli olsun rabbim yuzunu guldursun :)
Nasil hissediyosun kendini
Amın ınsallah canım Rabbım yardımcın olsunBugun buyuk gun arkadaslar. Su mubarek gunjn hurmetine rabbim goblumuzden gecenleri hayirli bir sekilde gerceklestirsin ins.
Benim gibi bugun test sonucu alacak .suan tedavi surecinde olan ve ne kadar hamile arkadaaimiz varsa hepsinin yuzunu guldursun insallaahh
Bir yandan karnim agriyor.bir yandan aglayasim geliyor.bir yandan elim ayagimin titredigini hissediyorum. Allahim bebegimizjn bizimle oldugunu ogrendikten sonra hayirlisiyla evimize dondursun insallah bizide
Bugün benim de test günüm. Heyecanlıyım, sabırsızım, korkuyorum, ÖSS sınavına gireceğim sabahki gibi karnım ağrıyor,mutfağa su almaya gidiyor, yolda ne alacağımı unutuyor, hiçbir şey almadan geri dönüyor, evin içinde mekik dokuyorum, kısaca karmakarışık durumdayım.Bugun buyuk gun arkadaslar. Su mubarek gunjn hurmetine rabbim goblumuzden gecenleri hayirli bir sekilde gerceklestirsin ins.
Benim gibi bugun test sonucu alacak .suan tedavi surecinde olan ve ne kadar hamile arkadaaimiz varsa hepsinin yuzunu guldursun insallaahh
Bir yandan karnim agriyor.bir yandan aglayasim geliyor.bir yandan elim ayagimin titredigini hissediyorum. Allahim bebegimizjn bizimle oldugunu ogrendikten sonra hayirlisiyla evimize dondursun insallah bizide
Ne bileyim tutunsunlar diye sanki yan yatsam birsey olcakmis gibi Gerci olaccak olan her turlu olur
Insallah canım Rabbım yardımcımız olsun ınsallahBugün benim de test günüm. Heyecanlıyım, sabırsızım, korkuyorum, ÖSS sınavına gireceğim sabahki gibi karnım ağrıyor,mutfağa su almaya gidiyor, yolda ne alacağımı unutuyor, hiçbir şey almadan geri dönüyor, evin içinde mekik dokuyorum, kısaca karmakarışık durumdayım.
İnşallah günler, aylar süren emeklerimiz, sabrımız bugün güzel haberle sonuçlanır. Ancak sonuç negatif olursa da, insanız elbette üzülür ağlarız, ancak bu umutlarımızın sonu demek de değil. Sadece biraz daha sabretmemiz gerekecek demek. O yüzden bir sonraki deneme için hemen kendimizi toparlamaya başlamalıyız. En azından benim niyetim bu.
Bende bugun hic bise yok bulanti sanci agri.olmayincada endise ediyorum
iyi akşamlar Teyzeleri bebim bebisi görmeye gittim. Cok şükür büyümüş 7+5 günlük olmuşuz. Boyuda 14.5 mm yani 1 buçuk cm olmuş :) 1 ay sonra tekrar gidicez
Belirtilere değil test sonuçlarına bakmak lazım. :) Bunlarla kendini üzme.Bende de hiç bişey yok kızlar. Arada sabahları kısa süren sancı giriyor ama saniyelik. Bulantı hiç olmadı. İyimi kötü mü anlamadım. Boyle olunca bende varlığından şüphe ediyorum içime kuşku düşüyor. Bu sebepten bugun yine kan testi yaptırıcam
Belirtilere değil test sonuçlarına bakmak lazım. :) Bunlarla kendini üzme.
7. ayına kadar hiçbir hamilelik belirtisi yaşamamış arkadaşım var. 7. ayda yaşadığı belirti de artık karnının belli olmuş olması. Herkesin bünyesi aynı değil ki.
Bende icimden gecirdim bugun. Sinavda bile bu kadar heyecanlamistim diye.icim titriyor resmen. Allahim hakkimizda hayirlsni versn insBugün benim de test günüm. Heyecanlıyım, sabırsızım, korkuyorum, ÖSS sınavına gireceğim sabahki gibi karnım ağrıyor,mutfağa su almaya gidiyor, yolda ne alacağımı unutuyor, hiçbir şey almadan geri dönüyor, evin içinde mekik dokuyorum, kısaca karmakarışık durumdayım.
İnşallah günler, aylar süren emeklerimiz, sabrımız bugün güzel haberle sonuçlanır. Ancak sonuç negatif olursa da, insanız elbette üzülür ağlarız, ancak bu umutlarımızın sonu demek de değil. Sadece biraz daha sabretmemiz gerekecek demek. O yüzden bir sonraki deneme için hemen kendimizi toparlamaya başlamalıyız. En azından benim niyetim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?