Hayır istemediler. Galiba benden umudu kestiler.
Lore'ciğim hayırlı haberlerle gel ben de çok merak ediyorum senin sonucunu:) dualarım seninle,güzel enerjimi gönderiyorum sanaBugün benim de test günüm. Heyecanlıyım, sabırsızım, korkuyorum, ÖSS sınavına gireceğim sabahki gibi karnım ağrıyor,mutfağa su almaya gidiyor, yolda ne alacağımı unutuyor, hiçbir şey almadan geri dönüyor, evin içinde mekik dokuyorum, kısaca karmakarışık durumdayım.
İnşallah günler, aylar süren emeklerimiz, sabrımız bugün güzel haberle sonuçlanır. Ancak sonuç negatif olursa da, insanız elbette üzülür ağlarız, ancak bu umutlarımızın sonu demek de değil. Sadece biraz daha sabretmemiz gerekecek demek. O yüzden bir sonraki deneme için hemen kendimizi toparlamaya başlamalıyız. En azından benim niyetim bu.
Canim naptin verdinmi kanini. Ben simdi geldim evemrb herkesse bugün sonuç alacak olan var mı? benim bugün 10. gün yarın dr gidecem sonuç almaya dua edin nolur güzelliklerle buluşalım
Allah yardimcin olsun canim. Hayirli hanerler gel ins.Merhaba kızlar birazdan benim yumoslorım toplanacak çok sabırsızım dua edin olur mu bana
Saol inşallah çok heyecanlıyımAllah yardimcin olsun canim. Hayirli hanerler gel ins.
Maleseff arkadaslar...bu masalda burada bitmis bulunmakta.
Insallah diger arkadaslardan olumlu sonuclar aliriz
Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
Canım yeni gördüm yazdığını. İnşallah sen de güzel sonucu göreceksin. Neden masal bitmiş olsun? Çevremde çocuğun olmaz dendiği halde 2. ya da 3. denemesinde hamile kalıp, bebeğini kucağına alan bir sürü arkadaşım var.Maleseff arkadaslar...bu masalda burada bitmis bulunmakta.
Allah tamamina erdirsin canim belirtilerin oldumu ne zaman basladi bugun 3. Gun ben birsey hissetmiyorum daha yaKızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Heeyyyyy süperrrrrr :))) değerin neymiş? Tebrik ediyorum hayırlı olsun Bebeğin :))Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Aaa neden bitsin Sultan'cım her seyde vardır bir hayır, evet çok Üzücü seni alıyorum ama üzülmeler olsaydı şimdiye bir sürü çocuğumuz olurdu haksız mıyım? Hemen yeni bir tedaviye başlıyorsun ve burdaki tecrübelerimle daha stressiz ve olumlu sonuçlarla bu işte çıkıyorsun,ok?Maleseff arkadaslar...bu masalda burada bitmis bulunmakta.
Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
İnşallah canım benim. İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirir, bebeklerimize kavuşuruz. Ben de öpüyorum seni. =)Canimmm cok guzell bi haber buu cok mutlu oldumm Allahim devamini getirsin isallhh optum sni
Teşekkür ederim =)) 15. gün yaptırdım testi. Değerim 3300 civarlarında.Heeyyyyy süperrrrrr :))) değerin neymiş? Tebrik ediyorum hayırlı olsun Bebeğin :))
Transferden sonra uzun süre regl ağrısına benzer ağrılar yaşadım. 7. gün kahverengi lekelenmem oldu. Sonra ağrılarım azaldı. İlk günden beri göğüslerim feci şiş ve acıyor, hatta dün dışarısı buz gibiydi, acısından ağlayacaktım neredeyse. Hala ender de olsa regl ağrılarım oluyor. Ama bunların çoğu kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor. Kendinde belirti arama ve kimsenin belirtisiyle de kendini kıyaslama lütfen. Kimse kimseye benzemiyor bu konularda. Çoğumuzda sırf belirti aradığımız için her tuhaflığı belirti zannediyor. İnşallah güzel haberi alırsın canım.Allah tamamina erdirsin canim belirtilerin oldumu ne zaman basladi bugun 3. Gun ben birsey hissetmiyorum daha ya
İnşallah canım benim. İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirir, bebeklerimize kavuşuruz. Ben de öpüyorum seni. =)
Teşekkür ederim =)) 15. gün yaptırdım testi. Değerim 3300 civarlarında.
15 gün dayandın ya, tebrik ediyorum seni) blastokistti dimi transfer aşaması? Değerin süper görünüyor ultrasonda kese görünecek kadar olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?