2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Lore'ciğim hayırlı haberlerle gel ben de çok merak ediyorum senin sonucunu:) dualarım seninle,güzel enerjimi gönderiyorum sana

Günaydın canlarrr,hayırlı cumalar. Bugun tedaviye başlayan,yumurtam gelişcek mi diye hayıflanan,kaç yumurtam toplanacak acaba diye merak eden, embriyom oldu mu kaliteli mi diye evin içinde dört dönen,transferini yaptırıp bir oh çeken sonra test gününü evde krizlere gire gire çaresizce bekleyen, olumsuzlara yeniden başlayacak güç , olumlulara kese kalp atışı ve hayırlı doğumlar diliyorum :)))

Kanimi verip geldim arkadaslar.
Jel bazen dokuluyor diye pecete koyuyorum ne zamandir. Donuste bi baktim ki pecetede bi iki damla kan. Ne oldugunu anlamaya calisiyorum ama moralim cok bozuldu

Maleseff arkadaslar...bu masalda burada bitmis bulunmakta.
Insallah diger arkadaslardan olumlu sonuclar aliriz

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.

Canimmm cok guzell bi haber buu cok mutlu oldumm Allahim devamini getirsin isallhh optum sni

Canım yeni gördüm yazdığını. İnşallah sen de güzel sonucu göreceksin. Neden masal bitmiş olsun? Çevremde çocuğun olmaz dendiği halde 2. ya da 3. denemesinde hamile kalıp, bebeğini kucağına alan bir sürü arkadaşım var.

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah tamamina erdirsin canim belirtilerin oldumu ne zaman basladi bugun 3. Gun ben birsey hissetmiyorum daha ya

Heeyyyyy süperrrrrr :))) değerin neymiş? Tebrik ediyorum hayırlı olsun Bebeğin :))

Aaa neden bitsin Sultan'cım her seyde vardır bir hayır, evet çok Üzücü seni alıyorum ama üzülmeler olsaydı şimdiye bir sürü çocuğumuz olurdu haksız mıyım? Hemen yeni bir tedaviye başlıyorsun ve burdaki tecrübelerimle daha stressiz ve olumlu sonuçlarla bu işte çıkıyorsun,ok?

Canimmm cok guzell bi haber buu cok mutlu oldumm Allahim devamini getirsin isallhh optum sni
İnşallah canım benim. İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirir, bebeklerimize kavuşuruz. Ben de öpüyorum seni. =)
Heeyyyyy süperrrrrr :))) değerin neymiş? Tebrik ediyorum hayırlı olsun Bebeğin :))
Teşekkür ederim =)) 15. gün yaptırdım testi. Değerim 3300 civarlarında.
Allah tamamina erdirsin canim belirtilerin oldumu ne zaman basladi bugun 3. Gun ben birsey hissetmiyorum daha ya
Transferden sonra uzun süre regl ağrısına benzer ağrılar yaşadım. 7. gün kahverengi lekelenmem oldu. Sonra ağrılarım azaldı. İlk günden beri göğüslerim feci şiş ve acıyor, hatta dün dışarısı buz gibiydi, acısından ağlayacaktım neredeyse. Hala ender de olsa regl ağrılarım oluyor. Ama bunların çoğu kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor. Kendinde belirti arama ve kimsenin belirtisiyle de kendini kıyaslama lütfen. Kimse kimseye benzemiyor bu konularda. Çoğumuzda sırf belirti aradığımız için her tuhaflığı belirti zannediyor. İnşallah güzel haberi alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…