2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

15 gun dayandın ya.tebrik ediyorum seni blasttokist transferinde di mi senin ki? Değerin süper görünüyor maşşallah ultrasonda kese görünecek kadar olmuş.

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
harikaaa bir haber bu gozunaydin tatlim

15 gün dayandın ya, tebrik ediyorum seni ) blastokistti dimi transfer aşaması? Değerin süper görünüyor ultrasonda kese görünecek kadar olmuş.
Doktoruma feci güveniyordum, 15 gün dediyse bir bildiği vardır dedim ama bu 15 günde sabırsızlıktan azıcık tırlattım tabi. =))
Evet, 2 tane 5. gün embriyosuydu. Doktora Pazartesi görüneceğim. Bakalım ne diyecek.

kızlar sabah şirketin yakınındaki hastanede tekrardan test yaptırdım. sırf merakımı gidermek için. bu dorduncu testim. biraz once sonucu aldım.... ctesi yaptırdığım test (17, gün testi) 2272 cıkmıştı bugun yaptırdığım (23.gün testi oluyor) 1500 cıktı kalpime iniyordu resmen.. dedim nasıl olur bu kadardı en son değerim. neymiş onların makinaları 1500'e kadar bakıyormuş sonrası için farklı işlem yapmaları gerekiyormuş. neredeyse kavga edicektim bana bu duyguyu yaşattığı için. testi tekrarlıcaz bi saat sonra çıkar dediler ama acaba bu seferde yanlış mı çıkar yada gerçekten değerim gerilemeye mi başladı diye paniklemeye başladım. kızlar ne dersiniz bu sadece bir karışıklık mıdır?

Maleseff arkadaslar...bu masalda burada bitmis bulunmakta.
Insallah diger arkadaslardan olumlu sonuclar aliriz
canim Rabbim bol sabir guc kuvvet versin madden ve manen...
inşallah vakti gelince olacaktır hayirlisi ile...

canim korkma değeriler labo dan labo yza degisio ayni yerdeki değerine bak

verdim cnm kanıda bekliyoruz artık hayırlı haberler gelir inş
Kacta verdin canim kanini. Ben 8.30gibi verdim. Saat 10da cikti. Orda beklemesim ben. Netten ogrendim sonucu. Sen de baksana netten.
Ins. Hayirli haberlerini aliriz

Cokk uzuldumm arkadasm hayirlisi olsun cnm bidahakine yuzunu guldursun Allahimm kucagini doldursun isallh
Sagolun kizlar.ilk deneme masalim bitti evet. Ama pes etmem allahin izniyle .hele hele ki hastanede iki tane buz bebegim varken onlari orda birakmam ve hayirlisiyla bende burda mutlu haberimi veririm insallah

Cnm seninle biz ayniyiz 15.gundeyim bnde 2tane 5.gun isallh bundan sonra beraber takip ederiz:)) bna persembe gunune randevu verdiler kese icin pazartesi gtte hber et cnm tekrardan tebrik ederim seni cnm

Cnm seninle biz ayniyiz 15.gundeyim bnde 2tane 5.gun isallh bundan sonra beraber takip ederiz:)) bna persembe gunune randevu verdiler kese icin pazartesi gtte hber et cnm tekrardan tebrik ederim seni cnm
İnşallah canım. Sen de haber ver gelişmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…