15 gun dayandın ya.tebrik ediyorum seniİnşallah canım benim. İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirir, bebeklerimize kavuşuruz. Ben de öpüyorum seni. =)
Teşekkür ederim =)) 15. gün yaptırdım testi. Değerim 3300 civarlarında.
Transferden sonra uzun süre regl ağrısına benzer ağrılar yaşadım. 7. gün kahverengi lekelenmem oldu. Sonra ağrılarım azaldı. İlk günden beri göğüslerim feci şiş ve acıyor, hatta dün dışarısı buz gibiydi, acısından ağlayacaktım neredeyse. Hala ender de olsa regl ağrılarım oluyor. Ama bunların çoğu kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor. Kendinde belirti arama ve kimsenin belirtisiyle de kendini kıyaslama lütfen. Kimse kimseye benzemiyor bu konularda. Çoğumuzda sırf belirti aradığımız için her tuhaflığı belirti zannediyor. İnşallah güzel haberi alırsın canım.
harikaaa bir haber buKızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
Doktoruma feci güveniyordum, 15 gün dediyse bir bildiği vardır dedim ama bu 15 günde sabırsızlıktan azıcık tırlattım tabi. =))15 gün dayandın ya, tebrik ediyorum seni) blastokistti dimi transfer aşaması? Değerin süper görünüyor ultrasonda kese görünecek kadar olmuş.
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Pozitif sonuç aldım ama gerçek değilmiş gibi hissediyorum, başka bir boyuta transfer olmuş gibiyim. =)harikaaa bir haber bugozunaydin tatlim
canim Rabbim bol sabir guc kuvvet versin madden ve manen...Maleseff arkadaslar...bu masalda burada bitmis bulunmakta.
Insallah diger arkadaslardan olumlu sonuclar aliriz
canim korkma değeriler labo dan labo yza degisio ayni yerdeki değerine bakkızlar sabah şirketin yakınındaki hastanede tekrardan test yaptırdım. sırf merakımı gidermek için. bu dorduncu testim. biraz once sonucu aldım.... ctesi yaptırdığım test (17, gün testi) 2272 cıkmıştı bugun yaptırdığım (23.gün testi oluyor) 1500 cıktıkalpime iniyordu resmen.. dedim nasıl olur bu kadardı en son değerim. neymiş onların makinaları 1500'e kadar bakıyormuş sonrası için farklı işlem yapmaları gerekiyormuş. neredeyse kavga edicektim bana bu duyguyu yaşattığı için. testi tekrarlıcaz bi saat sonra çıkar dediler ama acaba bu seferde yanlış mı çıkar yada gerçekten değerim gerilemeye mi başladı diye paniklemeye başladım. kızlar ne dersiniz bu sadece bir karışıklık mıdır?
canim korkma değeriler labo dan labo yza degisio ayni yerdeki değerine bak
bugun test gunum dualarınız beklıyorum kızlar..10.gun 25 cıkmıstı...
verdim cnm kanıda bekliyoruz artık hayırlı haberler gelir inşCanim naptin verdinmi kanini. Ben simdi geldim eve
Kacta verdin canim kanini. Ben 8.30gibi verdim. Saat 10da cikti. Orda beklemesim ben. Netten ogrendim sonucu. Sen de baksana netten.verdim cnm kanıda bekliyoruz artık hayırlı haberler gelir inş
Cokk uzuldumm arkadasm hayirlisi olsun cnm bidahakine yuzunu guldursun Allahimm kucagini doldursun isallh
Canım yeni gördüm yazdığını. İnşallah sen de güzel sonucu göreceksin. Neden masal bitmiş olsun? Çevremde çocuğun olmaz dendiği halde 2. ya da 3. denemesinde hamile kalıp, bebeğini kucağına alan bir sürü arkadaşım var.
Sagolun kizlar.ilk deneme masalim bitti evet. Ama pes etmem allahin izniyle .hele hele ki hastanede iki tane buz bebegim varken onlari orda birakmam ve hayirlisiyla bende burda mutlu haberimi veririm insallahAaa neden bitsin Sultan'cım her seyde vardır bir hayır, evet çok Üzücü seni alıyorum ama üzülmeler olsaydı şimdiye bir sürü çocuğumuz olurdu haksız mıyım? Hemen yeni bir tedaviye başlıyorsun ve burdaki tecrübelerimle daha stressiz ve olumlu sonuçlarla bu işte çıkıyorsun,ok?
canim Rabbim bol sabir guc kuvvet versin madden ve manen...
inşallah vakti gelince olacaktır hayirlisi ile...
Ins.canim dua edn.cok ihtiyacim varcanim Rabbim bol sabir guc kuvvet versin madden ve manen...
inşallah vakti gelince olacaktır hayirlisi ile...
eeee sonuç ne pekiKacta verdin canim kanini. Ben 8.30gibi verdim. Saat 10da cikti. Orda beklemesim ben. Netten ogrendim sonucu. Sen de baksana netten.
Ins. Hayirli haberlerini aliriz
eeee sonuç ne peki
Benimki malesef negatif canimeeee sonuç ne peki
Canım benım çok üzüldümBenimki malesef negatif canim
Doktoruma feci güveniyordum, 15 gün dediyse bir bildiği vardır dedim ama bu 15 günde sabırsızlıktan azıcık tırlattım tabi. =))
Evet, 2 tane 5. gün embriyosuydu. Doktora Pazartesi görüneceğim. Bakalım ne diyecek.
İnşallah canım. Sen de haber ver gelişmeleri.Cnm seninle biz ayniyiz 15.gundeyim bnde 2tane 5.gun isallh bundan sonra beraber takip ederiz:)) bna persembe gunune randevu verdiler kese icin pazartesi gtte hber et cnm tekrardan tebrik ederim seni cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?