Canim senide bol bol twbrik ederimm . Masallah degerin cok guzel. Kac embriyo transfer edildi bilmiyoeum ama bana ikiz bile olabilir gibi geldi. Duydugum jadariyla 1500 de kese gorunuyoemus. Hemen belli olur artik ne olduguKızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
üzülme güzelim rabbim hayırlısını versin bak bu bnm 3. sende denemekten vazgecmeBenimki malesef negatif canim
Sağol canım. İnşallah senin güzel haberlerini de kutlayacağız burada.Canim senide bol bol twbrik ederimm . Masallah degerin cok guzel. Kac embriyo transfer edildi bilmiyoeum ama bana ikiz bile olabilir gibi geldi. Duydugum jadariyla 1500 de kese gorunuyoemus. Hemen belli olur artik ne oldugu
bende 9 gibi verdim kanı bende bakayım bir sonucaBenimki malesef negatif canim
3unude nil hanimmi yapti canim. Insallah baska denemeye ihtiyacin kalmayacak allahin izniyleüzülme güzelim rabbim hayırlısını versin bak bu bnm 3. sende denemekten vazgecme
Pes etmek tabiki yok canim. Uzulmedim desem yalan olur ama hastanedeki sipalarim icin daha guclu olmam gerekCanım benım çok üzüldümlütfen pes etme topla kendini ve tekrar devam yola...hepimiz gibi
Cikmamis mi halaaabende 9 gibi verdim kanı bende bakayım bir sonuca
yok cnm ilk ikisini alanur hanım yapmıştı biri negatif ikincisi düşük oldu bunuda nil hanıma gittimm3unude nil hanimmi yapti canim. Insallah baska denemeye ihtiyacin kalmayacak allahin izniyle
dondurulmuş varmıydı seninPes etmek tabiki yok canim. Uzulmedim desem yalan olur ama hastanedeki sipalarim icin daha guclu olmam gerek
cıkmış çok şükür sonuç pozitifff :)Cikmamis mi halaaa
Canimm cok guzel haber bu hayirli ugurlu olsun. Darisi basimiza insallah. Kese, kalp atisi derken su gibi gecsin saglikla al kucagina hepimiz insallahKızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
Bak canim ins. Guzel sonuc bekliyorum.bende 9 gibi verdim kanı bende bakayım bir sonuca
Himm daha oncedenn gebeligin olmus senin . Alanur hanim varmis.sanirom daha once orda. Ama ben kasim gibi basladim bu jastaneye o yizden hic gormedim onuyok cnm ilk ikisini alanur hanım yapmıştı biri negatif ikincisi düşük oldu bunuda nil hanıma gittimm
Supeeeer:) hayirli olsunnnn. Allah tamamina erdirsinn. Kac sonucunnncıkmış çok şükür sonuç pozitifff :)
Ayyy cok sukur canimm .rahatlattin beni biraz. Sagsalim kucgina al insallah.byasassinn.. degerin kacmiscıkmış çok şükür sonuç pozitifff :)
allah razı olsun cnm rabbim sizlere sevinçli haberler almayı en kısa zamanda nasip etsinAyyy cok sukur canimm .rahatlattin beni biraz. Sagsalim kucgina al insallah.byasassinn.. degerin kacmis
Cok sukur canim.iki tane.vardondurulmuş varmıydı senin
209 cıktı cnm 11. gün degeriSupeeeer:) hayirli olsunnnn. Allah tamamina erdirsinn. Kac sonucunnn
ayyyy aman cok şükür şansın ikiye katlanmış işte seninCok sukur canim.iki tane.var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?