2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
Canim senide bol bol twbrik ederimm . Masallah degerin cok guzel. Kac embriyo transfer edildi bilmiyoeum ama bana ikiz bile olabilir gibi geldi. Duydugum jadariyla 1500 de kese gorunuyoemus. Hemen belli olur artik ne oldugu

Canim senide bol bol twbrik ederimm . Masallah degerin cok guzel. Kac embriyo transfer edildi bilmiyoeum ama bana ikiz bile olabilir gibi geldi. Duydugum jadariyla 1500 de kese gorunuyoemus. Hemen belli olur artik ne oldugu
Sağol canım. İnşallah senin güzel haberlerini de kutlayacağız burada.
Benim 2 tane 5. gün embriyosuydu. Kese ne zaman görünüyor hiç bir bilgim yok, cahilim o konularda. Haftaya doktorumla görüşüp öğreneceğim hepsini.

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
Canimm cok guzel haber bu hayirli ugurlu olsun. Darisi basimiza insallah. Kese, kalp atisi derken su gibi gecsin saglikla al kucagina hepimiz insallah

bende 9 gibi verdim kanı bende bakayım bir sonuca
Bak canim ins. Guzel sonuc bekliyorum.
Hastanenin sayfasinin tetkik sonuclari kismindan bilgilerini girince cikiyo hemen
yok cnm ilk ikisini alanur hanım yapmıştı biri negatif ikincisi düşük oldu bunuda nil hanıma gittimm
Himm daha oncedenn gebeligin olmus senin . Alanur hanim varmis.sanirom daha once orda. Ama ben kasim gibi basladim bu jastaneye o yizden hic gormedim onu

S sulltan cim cok uzuldum ama birakma kendini olurmu insan bu surecte oyle seylere alisiyokii hemen toparlan insallah. Allah sana yeniden baslama gucu versin ve guze haberlerini paylas bizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…