2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar sonucumu aldım allahıma çok şükür poztif çıktı 11. gün değerim 209 çıktı öğleden sonra dr la görüşmeye gidiyorum

Bugun masallh hepinize kizlar gozunaydin cnm bnm super bi hber daha Allahim tamamini erdirsin isallhh degerinde cok iyi bnmde 11.gun 237 di doktordan snra hber et

Mübarek cuma günü ne kadar güzel haberler aldık Allah tamamına erdirsin tüm hamile arkadaşkarımın hamileliklerini. Sultancım seninde en azından dondurulmuşların var onlarla tekrar denersin Allah sabır versin güç versin canım benim. Benimde transferim bitti hastanede yatıyorum biri 7 diğeri 11 hücreli 2 tane 3. Gün embriyosu konuldu Allah yardımcımız olsun

hamile kalan arkadaslari tebrik ediyorum sultan sende uzulme dondurulmusta olacak insallah guclu ol canim benimde dondurulmus tedavim basladi insallah ay sonunda bende pozitif diyebilirim burdan hepiniz umut oluyosunuz bizlere allahim hepimizin yuzunu guldursun

hayırlı olsun canım inşallah güzel haberleini alırız pozitifleri görürüz

Kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Ve sonucum; HAMİLEYİİİİİMMM!
Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua ediyorum.
gözünaydın canım ne güzel bir haber onu duymak rabbim saglıkla görebilmeyi nasip etsin

Maleseff arkadaslar...bu masalda burada bitmis bulunmakta.
Insallah diger arkadaslardan olumlu sonuclar aliriz
canım rabbim dondurulmuşlarında kolaylık versin onların şansı daha yüksek diyorlar ne güzel bebeişlerin var ve seni bekliyorlar allahım yardımcın olsun

canım sen neden yaptırıyorsun ki ben 3121 de keseyi gördüm neden yaptırma geregi duydun senin kese degil kalp bilie duyulur

ne bileyim cnm ya. iğne görünce tansiyonum düşerdi şimdi devamlı gidip kan verme derdindeyim :)
yükseldiğini görünce mutlu oluyorum. randevum iki hafta sonra. hemşirede her seferinde artık yaptırmayın diyor ama benim bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor. ama hepiniz haklısınız ben daha yaptırmiyayım :)

bu arada kilo alan var mı? sanırım ben aldım devamlı yiyorum bebek beslensin mantığına girdim....

cnm sen kalp atışlarını duydun mu? nasılsın?

iyyim canım ilk başlarda ilaçların etkisiyle yiyorsun ama 6. haftalarda iştahım kesiliyor şahsen ben öyleyim iki lokma yıyorum bayılmayayım diye aşırı tiksiniyorum cogu şeyden ama şükür yinede midemde reflü var oda çok etkiliyor ben dayanamıyorum pazrtesi gel dedide ben yarın gidebilirim sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…