- 15 Nisan 2009
- 209
- 80
- 118
- 39
Ayy canimm cok tatlisin patlatma ignesii:)) ilk defa duydum valla bayildimm. Hayirlisi olsunn guzel yumurtalarin olussun insallahSlm kizlar benim ine faslim bitti sükür dün patlatma inesini vurdum yarin nasip olursa yumuralar toplanacak vok hecanliyim burada cok ümitlendim sizleri okuyunca artik ya pazartesi yada sali transfer olacak insallah tutar duvanizi lütfen eksik etmeyin beni en iyi anlayaz sizlersiniz kader arkadaslarim iyiki varsiniz allah hepinizden razi olsun
allah razı olsun canım hepimizin kucagına almayı nasip etsinİyi ki çağırmış ben kafayı yedim beklemekten
Hayirli olsunn canimm cabucak gecsin gunlerinArkadaşlar transferim oldu bugün 2 embriyo konuldu dualarinizi kesit etmeyin ayın 21 ine test yapilcak geri sayım başladı
inş cnm hep beraber inş dualarınızı eksik etmeyinsüpeeeerrr bir haber cnm. Hayırlı uğurlu olsun... Allah'ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş
iyyim canım ilk başlarda ilaçların etkisiyle yiyorsun ama 6. haftalarda iştahım kesiliyor şahsen ben öyleyim iki lokma yıyorum bayılmayayım diye aşırı tiksiniyorum cogu şeyden ama şükür yinede midemde reflü var oda çok etkiliyor ben dayanamıyorum pazrtesi gel dedide ben yarın gidebilirimsen hangi ilaçları kullanıyorsun
Arkadaşlar transferim oldu bugün 2 embriyo konuldu dualarinizi kesit etmeyin ayın 21 ine test yapilcak geri sayım başladı
Slm kizlar benim ine faslim bitti sükür dün patlatma inesini vurdum yarin nasip olursa yumuralar toplanacak vok hecanliyim burada cok ümitlendim sizleri okuyunca artik ya pazartesi yada sali transfer olacak insallah tutar duvanizi lütfen eksik etmeyin beni en iyi anlayaz sizlersiniz kader arkadaslarim iyiki varsiniz allah hepinizden razi olsun
güzelim dr la görüştüm tebrik etti sağolsun ilgili bir bayan bilgilendirdi ilaçları verdi nasıl kullanılacagını anlattı tekrar bolca moral verdi motive etti :)Bugun masallh hepinize kizlar gozunaydin cnm bnm super bi hber daha Allahim tamamini erdirsin isallhh degerinde cok iyi bnmde 11.gun 237 di doktordan snra hber et
aaa ne güzelberaber gün sayıcaz benîmde bugün transferim olduArkadaşlar transferim oldu bugün 2 embriyo konuldu dualarinizi kesit etmeyin ayın 21 ine test yapilcak geri sayım başladı
canım dr la geç olmadan görüş tekrar bir yanlışlık olmasınarkadaşlar bir sorum olacak pazar opu var ama bana çatlama iğnesi olan ovitrelle yerine lucrin iğneyi yapmamı söyledi sizce ben neden bunu yapıyorum anlamadım bilgisi olanlardan yardım istiyorum
üzülme cnm benim allahım en hayırlı zamanda kısmet edecek demekki kendini koy verme dua et tekrar dene10.gun 25 IDI 12.gun 11 düşmüş ....çok üzüldüm malesef negatıf
2 günde bir en az ikiye katlar değeer ama kişiden kiişiye değişebilir belki üzülme morali yüksek tut olumsuz düşünme rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşArkadaslar carsamba transferim 10.gunuydu.beta hcg 17 idi.bugun de 19 cikti.dr kotu dedi.pazartesi tekrar gel dedi.niye boyle olmus olabilir sizce.
hastaneden aradılar zaten lucrin vuracakmışım çatlama iğnesi olarak ovitrelle kullanmayacakmışım ohss olma riski karşı anlamadım vuracağım saati bile söylediler acaba benim gibi kullanan varmıcanım dr la geç olmadan görüş tekrar bir yanlışlık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?