2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Slm kizlar benim ine faslim bitti sükür dün patlatma inesini vurdum yarin nasip olursa yumuralar toplanacak vok hecanliyim burada cok ümitlendim sizleri okuyunca artik ya pazartesi yada sali transfer olacak insallah tutar duvanizi lütfen eksik etmeyin beni en iyi anlayaz sizlersiniz kader arkadaslarim iyiki varsiniz allah hepinizden razi olsun

Ayy canimm cok tatlisin patlatma ignesii:)) ilk defa duydum valla bayildimm. Hayirlisi olsunn guzel yumurtalarin olussun insallah

günler geçmiyor dimi seni çok iyi anlıyorum cnm. git git gitte duy bebişinin sesini hayırlısıyla. ben coraspin ve folbiol kullanıyorum sabahta jelim var. onun dışında içtiğim bi ilaç yok. hamileyken mide dahada hassaslaşıyormuş sanırım. inşallah reflün sorun çıkartmaz. sen midenide düşünerek gıdana dikkat et cnm

bol bol güzel sağlıklı yumurtaların oluşmuştur inşallah :)

Bugun masallh hepinize kizlar gozunaydin cnm bnm super bi hber daha Allahim tamamini erdirsin isallhh degerinde cok iyi bnmde 11.gun 237 di doktordan snra hber et
güzelim dr la görüştüm tebrik etti sağolsun ilgili bir bayan bilgilendirdi ilaçları verdi nasıl kullanılacagını anlattı tekrar bolca moral verdi motive etti :)

Arkadaslar carsamba transferim 10.gunuydu.beta hcg 17 idi.bugun de 19 cikti.dr kotu dedi.pazartesi tekrar gel dedi.niye boyle olmus olabilir sizce.

arkadaşlar bir sorum olacak pazar opu var ama bana çatlama iğnesi olan ovitrelle yerine lucrin iğneyi yapmamı söyledi sizce ben neden bunu yapıyorum anlamadım bilgisi olanlardan yardım istiyorum

arkadaşlar bir sorum olacak pazar opu var ama bana çatlama iğnesi olan ovitrelle yerine lucrin iğneyi yapmamı söyledi sizce ben neden bunu yapıyorum anlamadım bilgisi olanlardan yardım istiyorum
canım dr la geç olmadan görüş tekrar bir yanlışlık olmasın

Arkadaslar carsamba transferim 10.gunuydu.beta hcg 17 idi.bugun de 19 cikti.dr kotu dedi.pazartesi tekrar gel dedi.niye boyle olmus olabilir sizce.
2 günde bir en az ikiye katlar değeer ama kişiden kiişiye değişebilir belki üzülme morali yüksek tut olumsuz düşünme rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inş

canım dr la geç olmadan görüş tekrar bir yanlışlık olmasın
hastaneden aradılar zaten lucrin vuracakmışım çatlama iğnesi olarak ovitrelle kullanmayacakmışım ohss olma riski karşı anlamadım vuracağım saati bile söylediler acaba benim gibi kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…