2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

hastaneden aradılar zaten lucrin vuracakmışım çatlama iğnesi olarak ovitrelle kullanmayacakmışım ohss olma riski karşı anlamadım vuracağım saati bile söylediler acaba benim gibi kullanan varmı
doktorunuz anlatmış zaten nesini anlamadınız?

yaa bu bebişlerimizin hiç sesi yok yaa ben cok merak ediyorum sürekli görmek istiyorum muayeneden cıkmıcam heralde yarın gitmek istıyorum erken olur ya duymazsam dıe korkuyorum pazrtesi gel demişti nasıl beklicem

yaa bu bebişlerimizin hiç sesi yok yaa ben cok merak ediyorum sürekli görmek istiyorum muayeneden cıkmıcam heralde yarın gitmek istıyorum erken olur ya duymazsam dıe korkuyorum pazrtesi gel demişti nasıl beklicem
hiç gördün mü şimdiye kadar? :)

hiç gördün mü şimdiye kadar? :)
evet canım fasulye halini gördüm cok heycanlıydı elime ultrasyon fotosunu verdıklerınde benim die cok baktım kendime soruyordum elim karnımda gerçekten varmı dıe kendı kendıme konuşuyordum eşim kimle konuşuyon derdi

Al bende de o kadar catliycam.kocam diyo ki eve ultrason alalim yazik adam da napcani sasirdi

ayy ne güzel :)) inşallah ben de görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…