Amin canim cumlemizden.allah razı olsun canım hepimizin kucagına almayı nasip etsin
doktorunuz anlatmış zaten nesini anlamadınız?hastaneden aradılar zaten lucrin vuracakmışım çatlama iğnesi olarak ovitrelle kullanmayacakmışım ohss olma riski karşı anlamadım vuracağım saati bile söylediler acaba benim gibi kullanan varmı
naber patiklim iyi misin bugun?Amin canim cumlemizden.
Ne dedi doktorun
İyim tatlim hamdolsun ankara bi soguk ki donuyoruz.sen nasilsin canim napiyosunnaber patiklim iyi misin bugun?
Ne soyleniyordu unutum :) cok tsk ederimAyy canimm cok tatlisin patlatma ignesii:)) ilk defa duydum valla bayildimm. Hayirlisi olsunn guzel yumurtalarin olussun insallah
Ayy bende cok guldumNe soyleniyordu unutum :) cok tsk ederim
Aminnnnn canimmm aminnnnbol bol güzel sağlıklı yumurtaların oluşmuştur inşallah :)
Valla ben battaniyemin altinda seksenlere bakiyorumMrb kızlar ne yapıyorsunuz
evet ya öyleymiş,burası çok sıcakİyim tatlim hamdolsun ankara bi soguk ki donuyoruz.sen nasilsin canim napiyosun
hiç gördün mü şimdiye kadar? :)yaa bu bebişlerimizin hiç sesi yok yaa ben cok merak ediyorum sürekli görmek istiyorum muayeneden cıkmıcam heralde yarın gitmek istıyorum erken olur ya duymazsam dıe korkuyorum pazrtesi gel demişti nasıl beklicem
Niye ki noldu yok depresyon yaa hayirevet ya öyleymiş,burası çok sıcakevdeyim ben de bir depresif bir depresif...
Doktor yuruyus yap bıraz dedı cıktım ama zorls geldım altı aylık hamıle gıbıyım canım ya ne zaman ınecek bu şışValla ben battaniyemin altinda seksenlere bakiyorum
Sen napiyosun canim
hormonlardan herhalde,bir ayın duygusal yorgunluğu da var..kendimi tanıyamıyorumNiye ki noldu yok depresyon yaa hayir
evet canım fasulye halini gördüm cok heycanlıydı elime ultrasyon fotosunu verdıklerınde benim die cok baktım kendime soruyordum elim karnımda gerçekten varmı dıe kendı kendıme konuşuyordum eşim kimle konuşuyon derdihiç gördün mü şimdiye kadar? :)
Al bende de o kadar catliycam.kocam diyo ki eve ultrason alalimyaa bu bebişlerimizin hiç sesi yok yaa ben cok merak ediyorum sürekli görmek istiyorum muayeneden cıkmıcam heralde yarın gitmek istıyorum erken olur ya duymazsam dıe korkuyorum pazrtesi gel demişti nasıl beklicem
Ahh canim ya bende olmadi sislik hic fikrim yok bilemedimDoktor yuruyus yap bıraz dedı cıktım ama zorls geldım altı aylık hamıle gıbıyım canım ya ne zaman ınecek bu şış
Hayatimizi yonetiyolar valla hormonlarhormonlardan herhalde,bir ayın duygusal yorgunluğu da var..kendimi tanıyamıyorum
ayy ne güzel :)) inşallah ben de görürümevet canım fasulye halini gördüm cok heycanlıydı elime ultrasyon fotosunu verdıklerınde benim die cok baktım kendime soruyordum elim karnımda gerçekten varmı dıe kendı kendıme konuşuyordum eşim kimle konuşuyon derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?