2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Heyecanlıyım inş yükselmiştir. Kahverengi lekede oldu bende dün gece ama içimi ferah tutuyorum
Biliyorim iki hafta once ki cumartesi bende oyleydim.ama sen erken bi test yaptirdin sanki pozitifi gordun yani.
Yerlesince oluyo diyolar leke icin.zaten surekli bi kanama agri sanci yoksa korkmayin dio drlar.

Pespese gorcez ins bebisleri.
Sen yenisin galiba hayirli olsun
Nasilsin ne hissediyosun

Evet yeniyim tüp bebek tedavisine başlamadan hep girip okuyordum nasıl oluyor diye fikir sahibi olmak için.Çok güzel bir duygu bütün umudumuzu kaybetmiştik.Eşim bir defa mikro tese oldu sıfır çıktı hiç yoktu siperm.Ama büyük Allahım bizede nasip etti inşallah keseler doludur :) Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..

İnsallah canim.rabbim sonuna kadar guldursun yuzunuzu .belirtin varmi agri bulanti falan

sizin test sonuçlarınız nasıl çıktı.Sizde varmı belirtiler.Hiç günleri bu kadar saymamıştım.Tedavi başladığından beri zaman zor geçiyor :)

sizin test sonuçlarınız nasıl çıktı.Sizde varmı belirtiler.Hiç günleri bu kadar saymamıştım.Tedavi başladığından beri zaman zor geçiyor :)
İlk test 260 ikinci 483 cikti tekrar yaptirmadik.
Transferden sonra hep adet olcak gibiydim.testten sonrada devam etti geceleri agriyla uyaniyidum.azaldi sukur.iki gundur agrimda yok.bulantim hic olmadi nerdeyse

Bu gecw bi sanciyla uyandim ki kivrandim resmen 10 dakka surdu dedim kesin gitti bebek.sonra gecti
Su ultrasonda bi gorsek oh diycez

Aynen görsekte rahatlasak bana iki embriyo transfer edildi. ilk test 254 çıktı,2. 754 çıktı ikiz olabilir dedi.Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu :)

Aynen görsekte rahatlasak bana iki embriyo transfer edildi. ilk test 254 çıktı,2. 754 çıktı ikiz olabilir dedi.Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu :)
Olabilir evet guzel cikmis sonuclarin.benimde iki embriyo verildi.
Saglikli olsunda raziyiz tek cift

Sizin ikiz olduğu için mi Değerler yüksek çıkıyor arkadaşlar
Sayenizde herşeyi öğreniyorum

Biliyorim iki hafta once ki cumartesi bende oyleydim.ama sen erken bi test yaptirdin sanki pozitifi gordun yani.
Yerlesince oluyo diyolar leke icin.zaten surekli bi kanama agri sanci yoksa korkmayin dio drlar.

Seni tebrik ediyorum herkese çok hakimsin kimseyi unutmuyorsun. Doğru 10. Gün yapmıştım bana eşimle hala pozitif gibi gelmiyor nedense şaşkınız ya yükselmezse diye çokta bağlanmak istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…