Hadi bakalim al sonucunu gel tatlimbemimde Esas test günüm bugün nasipse yaptırıcam birazdanbeni de ekler misiniz listeye.
Hadi bakalim al sonucunu gel tatlimEsEs50 gelince ekler :)
Benim randevumda 21 nisan.ayni zamana denk geliyoruz senle canim.
Bi duysak zaten hayirlisiyla
Biliyorim iki hafta once ki cumartesi bende oyleydim.ama sen erken bi test yaptirdin sanki pozitifi gordun yani.Heyecanlıyım inş yükselmiştir. Kahverengi lekede oldu bende dün gece ama içimi ferah tutuyorum
Pespese gorcez ins bebisleri.benimde 25 nisan :)
Pespese gorcez ins bebisleri.
Sen yenisin galibahayirli olsun
Nasilsin ne hissediyosun
İnsallah canim.rabbim sonuna kadar guldursun yuzunuzu .belirtin varmi agri bulanti falanEvet yeniyim tüp bebek tedavisine başlamadan hep girip okuyordum nasıl oluyor diye fikir sahibi olmak için.Çok güzel bir duygu bütün umudumuzu kaybetmiştik.Eşim bir defa mikro tese oldu sıfır çıktı hiç yoktu siperm.Ama büyük Allahım bizede nasip etti inşallah keseler doludur :) Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..
İnsallah canim.rabbim sonuna kadar guldursun yuzunuzu .belirtin varmi agri bulanti falan
İlk test 260 ikinci 483 cikti tekrar yaptirmadik.sizin test sonuçlarınız nasıl çıktı.Sizde varmı belirtiler.Hiç günleri bu kadar saymamıştım.Tedavi başladığından beri zaman zor geçiyor :)
Bacaklarini kendine dogru bukup yat canim.rahim baglari gerilince oluyomus agri.Kızlar sol kasığımda gerilme ve ağrı var bugün 5+3 normalmi
İlk test 260 ikinci 483 cikti tekrar yaptirmadik.
Transferden sonra hep adet olcak gibiydim.testten sonrada devam etti geceleri agriyla uyaniyidum.azaldi sukur.iki gundur agrimda yok.bulantim hic olmadi nerdeyse
Bu gecw bi sanciyla uyandim ki kivrandim resmen 10 dakka surdu dedim kesin gitti bebek.sonra gecti
Su ultrasonda bi gorsek oh diycez
Olabilir evet guzel cikmis sonuclarin.benimde iki embriyo verildi.Aynen görsekte rahatlasak bana iki embriyo transfer edildi. ilk test 254 çıktı,2. 754 çıktı ikiz olabilir dedi.Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu :)
Olabilir evet guzel cikmis sonuclarin.benimde iki embriyo verildi.
Saglikli olsunda raziyiz tek cift
Aynen görsekte rahatlasak bana iki embriyo transfer edildi. ilk test 254 çıktı,2. 754 çıktı ikiz olabilir dedi.Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu :)
Sizin ikiz olduğu için mi Değerler yüksek çıkıyor arkadaşlarAynen görsekte rahatlasak bana iki embriyo transfer edildi. ilk test 254 çıktı,2. 754 çıktı ikiz olabilir dedi.Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu :)
Biliyorim iki hafta once ki cumartesi bende oyleydim.ama sen erken bi test yaptirdin sanki pozitifi gordun yani.
Yerlesince oluyo diyolar leke icin.zaten surekli bi kanama agri sanci yoksa korkmayin dio drlar.
Sizin ikiz olduğu için mi Değerler yüksek çıkıyor arkadaşlar
Sayenizde herşeyi öğreniyorum
Âmin inş hayırlısıyla sağlıklı doğsunda gerisi boş.benim doktor öyle söyledi bilmiyorum görücez :) allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?