Bende erzurumluyumayy ben erzurumluyum bende mersinde yaşıyorum biran görünce memeleketimi özledim uzak olmuyormu Allah yardımcın olsun
Bana doktor en erken 9. Gün ipucu verir Demişti ben 10. Gün yaptırdımKızlar sizce transferden sonra en erken kaçıncı gün test yaptırılır
Ayni dertle dertlenip ayni sevinci yasayabilecegim bu kadar cok insani para versem birarada bulamam kiSeni tebrik ediyorum herkese çok hakimsin kimseyi unutmuyorsun. Doğru 10. Gün yapmıştım bana eşimle hala pozitif gibi gelmiyor nedense şaşkınız ya yükselmezse diye çokta bağlanmak istemiyoruz
5. haftada kese 6. haftada kalpti galibaKeseyi ne zaman görüyoruz ?
doktor 6 hafta dedi canım benim hesaplamama göre 6+3 gunluk iştedogannu tatlım allah tamamına erdirsin büyük bi yükü atmışsın sen :) senin şidi kacınçı haftada duydun bizde bir duysaydık hayırlısıyla
ayy bende cok istiyorum şimdi aklıma geldi nerden bulcam cag kebap şimdiOluyo canım cok yoruldum ,orda Tıpta tedavi aldım, fena degildi. Her gittiğimde çağ kebap yediğim icin iyi bile geldi :))
yaaa hemşerim benimBende erzurumluyumbuarada gozunaydin canim
Basim cok donuyo kizlar ekrana bakamiyorumda kalbum sizle
toprağım :) sen beni de eklemedîn sanırım. Yaş 32 ilk deneme sebepsiz infertilit test günü bekliyorum 22 nisanekliyim tatlim bilgilerini yaz da
bir erzurumlu yaşadığı ildeki cağcıları bilir :)ayy bende cok istiyorum şimdi aklıma geldi nerden bulcam cag kebap şimdi
MERHABA BENİMDE EŞİM AZOSPERMDİ İLK MİKRO TESEDE SPERM BULUNDU VE 1 TANE 5. GÜN EMBRİYOSU TRANSFER EDİLDİ. BUGÜN TEST GÜNÜMDÜ 14. GÜN BETA HCG 1204, 54 ÇIKTI ÇOK MU YÜKSEK 14. GÜN İÇİN
Kac ay Kullanılacak o jel?
Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir sizi takip ediyorum, Allah izin verirse benim de yarin 10 gibi 2 adet blastokist transferim olacak, size bir sey soracagim, opudan beri ceinone jel kullaniyorum, bende bas agrisi gibi ama tam degil sesemlik hissi, mide rahatsizligi hassaiyeti ve yorgunluk yapti. Bu jelden olabir mi? İcinizde bu jeli kullanan var mi?
kızlar benim beta hcg değerlerim öyle çok hızlı artımıyor ya moralim bozuldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?