2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

ayy ben erzurumluyum bende mersinde yaşıyorum biran görünce memeleketimi özledim uzak olmuyormu Allah yardımcın olsun
Bende erzurumluyum buarada gozunaydin canim
Basim cok donuyo kizlar ekrana bakamiyorumda kalbum sizle

Seni tebrik ediyorum herkese çok hakimsin kimseyi unutmuyorsun. Doğru 10. Gün yapmıştım bana eşimle hala pozitif gibi gelmiyor nedense şaşkınız ya yükselmezse diye çokta bağlanmak istemiyoruz
Ayni dertle dertlenip ayni sevinci yasayabilecegim bu kadar cok insani para versem birarada bulamam ki takipteyim yani gozum ustunuzde

Slm kizlar bugun yumurtalari topladilar atik sali gunu transfer var pazartesi bakacaklar kac tane enbriyo oldu 9 tane yumurta varmis iyimi acaba bu alman dr birseyde soramiorsunki uyuzlar ya siz okdar detayli yaziorsunuz bizde hic dogru dürüs aciklama yapmiyorlar :) insallah tutar 3 gun emriyosumu oluyor benimki kizlar

kızlar benim beta hcg değerlerim öyle çok hızlı artımıyor ya moralim bozuldu (

Tebrik ederim cnm. İnş değerlerin hep boyle katlana katlana gider. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba cnm ben o jeli kullanıyorum. Bende bi etki yapmadı ama her keste farklı şeyler yapabilir belki. İstersen bi doktorunla görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…