topikte hamile haberini aldığımız hatunlar acaba nerdelerarada bi gelselerde bi hal hatır sorsak
canımm alındın mıpatikli ve diğer kader Arkadaşlarım merhabalar. Ben mide buluntularından ancak topikte yazılanları okumaya güç bulabiliyorum. Güzel haberlerimize sevinip mutlu oluyorum. Midem bulanmadığı zaman ders çalışıyorum. Mayıs'ta finallerim var. Ikinci üniversitemi okuyorum. Dicle ünv. Hukuk fak. son sınıf öğtencisiyim. Allah kısmet ederse Mayıs sonu mezunum. Ama final dönemim gebeliğimin ilk 3 ayına denk geldi çok kötü oldu. Olunacak koca koca kitaplarım var. Yazık banaaaa
canım benim allah kolaylık versin bulantıların nezaman başladı canım benimpatikli ve diğer kader Arkadaşlarım merhabalar. Ben mide buluntularından ancak topikte yazılanları okumaya güç bulabiliyorum. Güzel haberlerimize sevinip mutlu oluyorum. Midem bulanmadığı zaman ders çalışıyorum. Mayıs'ta finallerim var. Ikinci üniversitemi okuyorum. Dicle ünv. Hukuk fak. son sınıf öğtencisiyim. Allah kısmet ederse Mayıs sonu mezunum. Ama final dönemim gebeliğimin ilk 3 ayına denk geldi çok kötü oldu. Olunacak koca koca kitaplarım var. Yazık banaaaa
Alınırım tabi, hamileyim ben :)canımm alındın mıyaa napim ama kayboldunuz merak ettim. Allah yardımcın olsun bebişinle ders çalışmak zor ama adaletli biri olur inşallah
Bu hafta başından beri var. Oğlum 8 Yaşında. Ona hamileliğimde hiç sıkıntım olmamıştı, Aş bile ermedim. Şimdi çok sor geliyocanım benim allah kolaylık versin bulantıların nezaman başladı canım benim
hayırlı gecelerHerkese hayırlı geceler arkadaslar Allah rahatlık versın ınsallah
canim bizim kuzucuklar da test yaptigimizda 4 haftalik oluoBenım aklım karıstı benım en son adetım dıger ayın onu sana zahmet bır hesaplasana gecen kan verdıgım hastane uc haftalık dedı bana anlayamadım
Iyı masallah ya ama gecen kan verdıgım hastanede doktor uc haftalıga denk gelıyor dedı ondan sordumcanim bizim kuzucuklar da test yaptigimizda 4 haftalik oluo
Son adet tarihinin ilk gununden basliyo gebelik.nette var hesaplama programlari oraya tarihini giriyosun sana otomatik hesapliyo.benim bugun 6 hafta tam.dogum yapacagim tarihte 4 aralik cikiyo
Benim de 12 Aralık gösteriyor ama hesaplanan tarihten 1 hafta erken ya da 1 hafta geç de olabiliyormuş doğum.Kızlar hepimiz peşpeşe doğum yapıcaz sanırım kısmetse. Benimde 8 aralık gösteriyor.
Kan değilse gelenler korkma bence.minik kahverengi lekeler yoğunlaşmazsa yine korkma.Allah korusun düşük ihtimali falan olsa yoğunlaşır. Jelin çubuğu îçeriyi tahriş etmişse hapşuruncada gelmiştir bişeyler Allah korusun bebeğini korkma
canım benden de gelıyordu kahverengı potur potur dun doktora sordum olur korkma dedı bence korkma bır hapsırmayla bırsey olmaz ınsallahKızlar günaydın acil fikrinize ihtiyacım var. Sabah 6 da jelimi yaptım. Yarım saat evin içinde dolanıp sonrada yattım. Biraz önce kalktım ve hapsurmaya başladım. O sırada jel pötür pötür dışarı çıktı hemde hepsi. İlk defa boyle bişey oldu. Arada bi kaç tane minik minik kahve rengi şeylerde var. Bu ne demektir. Hapsururken kendimi tutmadım da. Neden olmuş olabilir? Bebeğe bişey mi oldu acaba
Gunaydin canim duyda gel bizede anlat hayirlisiylakızlar günaydın bırzdan kalp atışı içın gtcem dua edın saglıkla duyarı
Benim randevumda 21 nisan.ayni zamana denk geliyoruz senle canim.Kızlar hepimiz peşpeşe doğum yapıcaz sanırım kısmetse. Benimde 8 aralık gösteriyor.
Bu arada daha önceki konuşmalarda belirtilerden bahsetmişsiniz. Ne yazık ki bende de belirti falan yok. Neredeyse 6. Haftaya giricem. İşte bu sebepten devamlı kan testi yaptırıyorum. Kese boş olsa kan değerlerimiz
oyle yüksek çıkarmı ki? Kontrolum nisanım 20 den sonra olcak sanırım. Gelsede gorsek
Gecen gun bende de oldu aynisi cok korktum yaa.hemde sahah yaptim aksam geldi.bidaha da olmadi.bebegin mamasi diyorum ben o jeleKızlar günaydın acil fikrinize ihtiyacım var. Sabah 6 da jelimi yaptım. Yarım saat evin içinde dolanıp sonrada yattım. Biraz önce kalktım ve hapsurmaya başladım. O sırada jel pötür pötür dışarı çıktı hemde hepsi. İlk defa boyle bişey oldu. Arada bi kaç tane minik minik kahve rengi şeylerde var. Bu ne demektir. Hapsururken kendimi tutmadım da. Neden olmuş olabilir? Bebeğe bişey mi oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?