2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

topikte hamile haberini aldığımız hatunlar acaba nerdeler arada bi gelselerde bi hal hatır sorsak
patikli ve diğer kader Arkadaşlarım merhabalar. Ben mide buluntularından ancak topikte yazılanları okumaya güç bulabiliyorum. Güzel haberlerimize sevinip mutlu oluyorum. Midem bulanmadığı zaman ders çalışıyorum. Mayıs'ta finallerim var. Ikinci üniversitemi okuyorum. Dicle ünv. Hukuk fak. son sınıf öğtencisiyim. Allah kısmet ederse Mayıs sonu mezunum. Ama final dönemim gebeliğimin ilk 3 ayına denk geldi çok kötü oldu. Olunacak koca koca kitaplarım var. Yazık banaaaa

canımm alındın mıyaa napim ama kayboldunuz merak ettim. Allah yardımcın olsun bebişinle ders çalışmak zor ama adaletli biri olur inşallah

canım benim allah kolaylık versin bulantıların nezaman başladı canım benim

Benım aklım karıstı benım en son adetım dıger ayın onu sana zahmet bır hesaplasana gecen kan verdıgım hastane uc haftalık dedı bana anlayamadım
canim bizim kuzucuklar da test yaptigimizda 4 haftalik oluo

Son adet tarihinin ilk gununden basliyo gebelik.nette var hesaplama programlari oraya tarihini giriyosun sana otomatik hesapliyo.benim bugun 6 hafta tam.dogum yapacagim tarihte 4 aralik cikiyo

Kızlar hepimiz peşpeşe doğum yapıcaz sanırım kısmetse. Benimde 8 aralık gösteriyor.

Bu arada daha önceki konuşmalarda belirtilerden bahsetmişsiniz. Ne yazık ki bende de belirti falan yok. Neredeyse 6. Haftaya giricem. İşte bu sebepten devamlı kan testi yaptırıyorum. Kese boş olsa kan değerlerimiz oyle yüksek çıkarmı ki? Kontrolum nisanım 20 den sonra olcak sanırım. Gelsede gorsek

Kızlar hepimiz peşpeşe doğum yapıcaz sanırım kısmetse. Benimde 8 aralık gösteriyor.
Benim de 12 Aralık gösteriyor ama hesaplanan tarihten 1 hafta erken ya da 1 hafta geç de olabiliyormuş doğum.
Bunları konuştuğumuz günler de geldi ya, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun.

Kızlar günaydın acil fikrinize ihtiyacım var. Sabah 6 da jelimi yaptım. Yarım saat evin içinde dolanıp sonrada yattım. Biraz önce kalktım ve hapsurmaya başladım. O sırada jel pötür pötür dışarı çıktı hemde hepsi. İlk defa boyle bişey oldu. Arada bi kaç tane minik minik kahve rengi şeylerde var. Bu ne demektir. Hapsururken kendimi tutmadım da. Neden olmuş olabilir? Bebeğe bişey mi oldu acaba

Kan değilse gelenler korkma bence.minik kahverengi lekeler yoğunlaşmazsa yine korkma.Allah korusun düşük ihtimali falan olsa yoğunlaşır. Jelin çubuğu îçeriyi tahriş etmişse hapşuruncada gelmiştir bişeyler Allah korusun bebeğini korkma

Saol cnm hemşireyle görüştüm. Korkulcak bişey yok içerde birikenlerdir eldivenle içeriyi temizleyebilirsiniz dedi. İnş bi daha olmaz

canım benden de gelıyordu kahverengı potur potur dun doktora sordum olur korkma dedı bence korkma bır hapsırmayla bırsey olmaz ınsallah

Benim randevumda 21 nisan.ayni zamana denk geliyoruz senle canim.
Bi duysak zaten hayirlisiyla

Gecen gun bende de oldu aynisi cok korktum yaa.hemde sahah yaptim aksam geldi.bidaha da olmadi.bebegin mamasi diyorum ben o jele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…