Canim biraz sabret insallah bebegin tutunuyodur sana.Kizlar nasilsiniz benim 3. Gunum ama birsey hissetmiyorum daha ya
kizlar kac hamişimiz var bugun ?bilgilendirin accik su kariyi
Cekme kiz sacimi saka yaptimalla alla
aglarim baknie ole dion
hahhhh sssssooooooyleeeee yola gel bakem illa korkutcem mi seni benCekme kiz sacimi saka yaptim
hahhhh sssssooooooyleeeee yola gel bakem illa korkutcem mi seni ben
ama bzımkı trasferden sonra baslamsı lazım degılmı hanı adetle alakası yok yaSon adet tarihinin ilk gununden basliyo gebelik.nette var hesaplama programlari oraya tarihini giriyosun sana otomatik hesapliyo.benim bugun 6 hafta tam.dogum yapacagim tarihte 4 aralik cikiyo
zaten o nur topu için seslenmio teyzesi yaaaaabak yaa ne diyo ama ama amaaa bebegim korkarız teyzesi
Yok öyle olmuyor zaten döllenmiş ya onlar. Son adet tarihine göre hesaplanıyorama bzımkı trasferden sonra baslamsı lazım degılmı hanı adetle alakası yok ya
15 gun fark oluo canim o da adet tarihinle esitlenioama bzımkı trasferden sonra baslamsı lazım degılmı hanı adetle alakası yok ya
Eksik olma teyzesizaten o nur topu için seslenmio teyzesi yaaaaa
Benım aklım karıstı benım en son adetım dıger ayın onu sana zahmet bır hesaplasana gecen kan verdıgım hastane uc haftalık dedı bana anlayamadım15 gun fark oluo canim o da adet tarihinle esitlenio
Martin onu muBenım aklım karıstı benım en son adetım dıger ayın onu sana zahmet bır hesaplasana gecen kan verdıgım hastane uc haftalık dedı bana anlayamadım
evet mart onMartin onu mu
Hemen hesapliyoruumevet mart on
4 hafta 3 günlük hamile çıkıyosun canım adet tarihine göreevet mart on
Anladım canım sagol4 hafta 3 günlük hamile çıkıyosun canım adet tarihine göre
Anladım canım sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?