Kac ay Kullanılacak o jel?Saol cnm hemşireyle görüştüm. Korkulcak bişey yok içerde birikenlerdir eldivenle içeriyi temizleyebilirsiniz dedi. İnş bi daha olmaz
kızlarrrrrrrrrr hala aglıyorum rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh duydum bebişimin kalp atışını darısı sizlere salya sümük oldum saatlerdir bu mutlulugu hepinize yaşatsın Allahımmm..
Gozun aydın olsun canım darısı bıze ınsallahkızlarrrrrrrrrr hala aglıyorum rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh duydum bebişimin kalp atışını darısı sizlere salya sümük oldum saatlerdir bu mutlulugu hepinize yaşatsın Allahımmm..
kızlarrrrrrrrrr hala aglıyorum rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh duydum bebişimin kalp atışını darısı sizlere salya sümük oldum saatlerdir bu mutlulugu hepinize yaşatsın Allahımmm..
amin canım benim darısı sizlere inşallah cok bekledim degdi sabrın sonu selamet inşallahÇok şükür Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş..
[/QUOTE]Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,
UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....
nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................
kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............
melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................
arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....
icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)
mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............
egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............
yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....
nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................
dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............
Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................
_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............
patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....
karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................
asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................
aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................
conqueror...........................28...............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art........................................26 mart.........
gulem05..............................?.................?....................?...........................................................?..................
hamiraa.............................?.................?....................?...........................................................23 mart........
bsrbsrsmt...........................?..................?....................?............................................................?.................
hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..............
ebbasisi..............................36................1.............Erzurum tip fak........................................?...................
sulltan................................?.................?......................?.........................................................?....................
loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart.............
prensim1975......................?...............3............sisli memorial................................................?......................beklemede
aysegul_huseyn..................28................2......medicana international.............................29 mart...................8 nisan
fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial...................................29 mart.................10 nisan
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri.......................................30 mart..............beklemede
mrv8290............................25................1..........eskisehir tip fakultesi...............................29 mart..................13 nisan
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak........................................07nisan................17 nisan
abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ........................................?......................tedavide
serenci.................................28..............2...................pembe mavi..............................................?.....................tedavide
eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide
eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide
kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide
elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide
umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide
glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide
semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide
fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?..................tedavide
sevgi_cmr..........................37...............3.............bahçeci fulya........................................................?...................tedavide
gözün aydın canım çok mutlu oldum darısı başımıza inşallahkızlarrrrrrrrrr hala aglıyorum rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh duydum bebişimin kalp atışını darısı sizlere salya sümük oldum saatlerdir bu mutlulugu hepinize yaşatsın Allahımmm..
Cok mutlu oldum masallah canım. Alah saglicakla kucağınıza almayı nasip etsinkızlarrrrrrrrrr hala aglıyorum rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh duydum bebişimin kalp atışını darısı sizlere salya sümük oldum saatlerdir bu mutlulugu hepinize yaşatsın Allahımmm..
amin canım inşallah zaman geçmiyor ama işte sabır sen erzurumlumusun canm yoksa ordamı yaptrdınCok mutlu oldum masallah canım. Alah saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin
inşallah canım darısı sizlere artık sizlerin haberleini bekliyorum aglaya aglaya gelin bakalım sevinçten:)gözün aydın canım çok mutlu oldum darısı başımıza inşallah
Ben Antalya liyim cnm. Erzurum su an yakın bize ondan orda yaptırdık. Ben de demin kan verdim hcg icin yine. Dr progestan tahlili de istedi ama yapmadılar burda malesefamin canım inşallah zaman geçmiyor ama işte sabır sen erzurumlumusun canm yoksa ordamı yaptrdın
8 yada 9. gün canım ben 9.gün yaptrdım 124 cıktı varsa cıkıyor 8. günKızlar sizce transferden sonra en erken kaçıncı gün test yaptırılır
ayy ben erzurumluyum bende mersinde yaşıyorum biran görünce memeleketimi özledim uzak olmuyormu Allah yardımcın olsunBen Antalya liyim cnm. Erzurum su an yakın bize ondan orda yaptırdık. Ben de demin kan verdim hcg icin yine. Dr progestan tahlili de istedi ama yapmadılar burda malesef
ayy ben erzurumluyum bende mersinde yaşıyorum biran görünce memeleketimi özledim uzak olmuyormu Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?