2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

MERHABA BENİMDE EŞİM AZOSPERMDİ İLK MİKRO TESEDE SPERM BULUNDU VE 1 TANE 5. GÜN EMBRİYOSU TRANSFER EDİLDİ. BUGÜN TEST GÜNÜMDÜ 14. GÜN BETA HCG 1204, 54 ÇIKTI ÇOK MU YÜKSEK 14. GÜN İÇİN

Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir sizi takip ediyorum, Allah izin verirse benim de yarin 10 gibi 2 adet blastokist transferim olacak, size bir sey soracagim, opudan beri ceinone jel kullaniyorum, bende bas agrisi gibi ama tam degil sesemlik hissi, mide rahatsizligi hassaiyeti ve yorgunluk yapti. Bu jelden olabir mi? İcinizde bu jeli kullanan var mi?

Mrb kızlar nasılsınız benım bugun hıc halım yok yataktan kalkamıyom bır turlu

kızlarrrrrrrrrr hala aglıyorum rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh duydum bebişimin kalp atışını darısı sizlere salya sümük oldum saatlerdir bu mutlulugu hepinize yaşatsın Allahımmm..

amin canım inşallah.Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :)

kızlarrrrrrrrrr hala aglıyorum rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh duydum bebişimin kalp atışını darısı sizlere salya sümük oldum saatlerdir bu mutlulugu hepinize yaşatsın Allahımmm..
Gozun aydın olsun canım darısı bıze ınsallah

[/QUOTE]
ben yokum galiba

gözün aydın canım çok mutlu oldum darısı başımıza inşallah

Cok mutlu oldum masallah canım. Alah saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin

amin canım inşallah zaman geçmiyor ama işte sabır sen erzurumlumusun canm yoksa ordamı yaptrdın
Ben Antalya liyim cnm. Erzurum su an yakın bize ondan orda yaptırdık. Ben de demin kan verdim hcg icin yine. Dr progestan tahlili de istedi ama yapmadılar burda malesef

Ben Antalya liyim cnm. Erzurum su an yakın bize ondan orda yaptırdık. Ben de demin kan verdim hcg icin yine. Dr progestan tahlili de istedi ama yapmadılar burda malesef
ayy ben erzurumluyum bende mersinde yaşıyorum biran görünce memeleketimi özledim uzak olmuyormu Allah yardımcın olsun

dogannu tatlım allah tamamına erdirsin büyük bi yükü atmışsın sen :) senin şidi kacınçı haftada duydun bizde bir duysaydık hayırlısıyla

Oluyo canım cok yoruldum ,orda Tıpta tedavi aldım, fena degildi. Her gittiğimde çağ kebap yediğim icin iyi bile geldi :))
ayy ben erzurumluyum bende mersinde yaşıyorum biran görünce memeleketimi özledim uzak olmuyormu Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…