2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar benimde cuma transferim oldu cumartesi ayakta ılık duş alabilirsin dedi doktor. Benîm doktor mu çok rahat yoksa her doktor böylede hastalar mı bîşey olur korkusuyla yıkanmıyo anlamadım

Kızlar benimde cuma transferim oldu cumartesi ayakta ılık duş alabilirsin dedi doktor. Benîm doktor mu çok rahat yoksa her doktor böylede hastalar mı bîşey olur korkusuyla yıkanmıyo anlamadım
canim sen yinede temkimli ol binbir zahmet cekiosun
dr lar in kimisi cok da onemsemio zaten bu durumdan nemalanmaya calisio cogu merkez
sen bekle derim ben yine de

Bence biraz daha bekle canim onlara bakarsan bir saat yattiktan sonra normal hayatiniza donun diyolar

Cnm ben bişey olur korkusuyla uzun süre yıkanmamıştım. Şuan bile hala çok sıcak suda yıkanmıyorum çokda suda kalmamaya çalışıyorum

Kızlar bunalttım sizi kusura bakmayın ama bu pötür pötür şeyler hala gelmeye devam ediyor. Çamaşırıma gelmiş wc deyken tuvaletini yaparkende geldi. Bide arada kahve rengi pötürcükler var. Çok canımı sıkıyor. Yarın sabahtan testimi yenilicem yada bu aksam. Vücut jeli kabul etmiyor mu acaba? Her aşama ayrı stresli ve endişe doluymuş

Evet gerçekten çok zahmetli bişeymiş bu tüp bebek işi Allah yardıcımız olsun hepimizin ben cumartesiye kadar izinliyim zaten banyoyuda elimden geldiğince geç yaparım teşekkür ederim hepimize

Ben clekxan igne folbiol coraspirin estrofem progestran iğne kullaniyorum.her doktor farklı söylüyor.iyi mi kotu mu bnde bilemedim.bize koşulsuz güvenmek dusunuyor

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bakalim. Bugun benim 9. Gunum. Yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum normalde 12. Gundu ama varsa yarinda cikar zaten. Yarin testi olan varmiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…