Haklisinkafani karistirma tatlim herkesin durumu ve dr u farkli
Bende sadece jelle folbiol kullaniyorum .Kizlar size birsey soracagim, benim doktorum hic bir ilac vermedi.aspirin vs... Gbi, sadece crinone jel verdi, burda bakiyorum cogu aspirin kullanmis.kafam karisti biraz.
Bende folik plus kullaniyordum o bitti, bende folbiol kullanayim diyorum yarindan itibarenBende sadece jelle folbiol kullaniyorum .
Dr sor canim yinede :)Bende folik plus kullaniyordum o bitti, bende folbiol kullanayim diyorum yarindan itibaren
canim sen yinede temkimli ol binbir zahmet cekiosunKızlar benimde cuma transferim oldu cumartesi ayakta ılık duş alabilirsin dedi doktor. Benîm doktor mu çok rahat yoksa her doktor böylede hastalar mı bîşey olur korkusuyla yıkanmıyo anlamadım
Bence biraz daha bekle canim onlara bakarsan bir saat yattiktan sonra normal hayatiniza donun diyolarKızlar benimde cuma transferim oldu cumartesi ayakta ılık duş alabilirsin dedi doktor. Benîm doktor mu çok rahat yoksa her doktor böylede hastalar mı bîşey olur korkusuyla yıkanmıyo anlamadım
Kızlar benimde cuma transferim oldu cumartesi ayakta ılık duş alabilirsin dedi doktor. Benîm doktor mu çok rahat yoksa her doktor böylede hastalar mı bîşey olur korkusuyla yıkanmıyo anlamadım
neyseki senin bir çocuğun var :)Evet gerçekten çok zahmetli bişeymiş bu tüp bebek işi Allah yardıcımız olsun hepimizin ben cumartesiye kadar izinliyim zaten banyoyuda elimden geldiğince geç yaparım teşekkür ederim hepimize
Benimde yarın 2 tane 5.emriyosu transfer edilecek...Rabbim yüzümüze gülsün inşallah,peş peşe veririz inşallah güzel haberlerimiziBugun transferim vardi, 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi.22 nisan test gunum, Allah hepimizin yûzünü güldürsün..
hayırlı olsun şimdiden :)Benimde yarın 2 tane 5.emriyosu transfer edilecek...Rabbim yüzümüze gülsün inşallah,peş peşe veririz inşallah güzel haberlerimizi
Sağol arkadasim:)hayırlı olsun şimdiden :)
Allah kucagimiza almayi nasip etsin canim, beraber gun sayariz.Benimde yarın 2 tane 5.emriyosu transfer edilecek...Rabbim yüzümüze gülsün inşallah,peş peşe veririz inşallah güzel haberlerimizi
Amin aminAllah kucagimiza almayi nasip etsin canim, beraber gun sayariz.
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah pozitif sonuc alirsinKizlar iyi aksamlar nasilsiniz bakalim. Bugun benim 9. Gunum. Yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum normalde 12. Gundu ama varsa yarinda cikar zaten. Yarin testi olan varmiiiii
yaşınız kaç kan pıhtılaşmanız mı varBen clekxan igne folbiol coraspirin estrofem progestran iğne kullaniyorum.her doktor farklı söylüyor.iyi mi kotu mu bnde bilemedim.bize koşulsuz güvenmek dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?