Valla canim bana birsey demedi pregosteron kapsulunu biraktirdi dedim bebege zarari olurmu dedim bebek tam rahimde birsey olmaz dedicnm bebege bir zararı olur mu düşük felan olmasına sebeb olur mu
bence yinede dikkatli yikan tatlim ayakta ilik su ileKizlar bugun on besinci gunum oturarak banyo yapsam bir sorun olur mu sizce ya
hadi inşallah müjdeli haberlerini beklicez canim hayirlisi ileBugun transferim vardi, 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi.22 nisan test gunum, Allah hepimizin yûzünü güldürsün..
İnsallah hersey gonlunce olsun canim hakkimizda hayirlisiDinlen güzel güzel canım benim...Aynen yarın inşallah valla bende inanamıyorum ertelenince sürekli :)
Test gunun ne zaman canm.15.gün demissinyatest yyapmadan mi hala[/QUOTE][QUOTEs50, post: 40457206, member: 437741"]bence yinede dikkatli yikan tatlim ayakta ilik su ile
canim ben im 2. denemeden yavrum varMerhaba arkadaşlar.randasyon olur diye teli elime pek almamaya calisiyorum
.takip edemiyorum sizi.6.günüm.benimde.umut ve korku var.belirti bilmiyorum varmi.sizlerde durum.ne
kimisi iğne diyo kimisi jel,fitil daha etkili direk rahme gidio dio tatlimBenim 2.tüpbebektedavim.bunda progestani iiğneolarak kkullanıyorum sizlerin Nasil? İlkinde fitil kullanmistim.iğne daha etkili dedi hemsire
Kizlar bugun on besinci gunum oturarak banyo yapsam bir sorun olur mu sizce ya
Bugun transferim vardi, 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi.22 nisan test gunum, Allah hepimizin yûzünü güldürsün..
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBugun transferim vardi, 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi.22 nisan test gunum, Allah hepimizin yûzünü güldürsün..
Test gunun ne zaman canm.15.gün demissinyatest yyapmadan mi hala[/QUOT yok yaptim onuncu gun yaptim pozitif ama yine oturarak cesaret edemiyom[QUOTEs50, post: 40457206, member: 437741"]bence yinede dikkatli yikan tatlim ayakta ilik su ile
Bende ayni sekilde yapiyorum dedim kizlara bir sorayim dedimBana oturarak yapma demişlerdi cnm. Ayakta ılık suyla yaptım ve çok kalmamıştım
kafani karistirma tatlim herkesin durumu ve dr u farkliKizlar size birsey soracagim, benim doktorum hic bir ilac vermedi.aspirin vs... Gbi, sadece crinone jel verdi, burda bakiyorum cogu aspirin kullanmis.kafam karisti biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?