2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

[QUOTEs50, post: 40457206, member: 437741"]bence yinede dikkatli yikan tatlim ayakta ilik su ile[/QUOTE]
Test gunun ne zaman canm.15.gün demissinyatest yyapmadan mi hala

Merhaba arkadaşlar.randasyon olur diye teli elime pek almamaya calisiyorum
.takip edemiyorum sizi.6.günüm.benimde.umut ve korku var.belirti bilmiyorum varmi.sizlerde durum.ne

[QUOTEs50, post: 40457206, member: 437741"]bence yinede dikkatli yikan tatlim ayakta ilik su ile
Test gunun ne zaman canm.15.gün demissinyatest yyapmadan mi hala[/QUOTE]
ayyyy canim inşallah bana da nasip olur hamiş olmak Allah im mi söyletti nedir
bunu yazan arkadaş hamifefk nickli arkadasimiz canim suan hamiş kendisi

Benim 2.tüpbebektedavim.bunda progestani iiğneolarak kkullanıyorum sizlerin Nasil? İlkinde fitil kullanmistim.iğne daha etkili dedi hemsire

Merhaba arkadaşlar.randasyon olur diye teli elime pek almamaya calisiyorum
.takip edemiyorum sizi.6.günüm.benimde.umut ve korku var.belirti bilmiyorum varmi.sizlerde durum.ne
canim ben im 2. denemeden yavrum var
o zamanlar laptopu hic elimden düşürmemiştim
zatan her yanimiz radyasyon dolu Allah a emanet olsun yavrucuklar

Benim 2.tüpbebektedavim.bunda progestani iiğneolarak kkullanıyorum sizlerin Nasil? İlkinde fitil kullanmistim.iğne daha etkili dedi hemsire
kimisi iğne diyo kimisi jel,fitil daha etkili direk rahme gidio dio tatlim

[QUOTEs50, post: 40457206, member: 437741"]bence yinede dikkatli yikan tatlim ayakta ilik su ile
Test gunun ne zaman canm.15.gün demissinyatest yyapmadan mi hala[/QUOT yok yaptim onuncu gun yaptim pozitif ama yine oturarak cesaret edemiyom

Kizlar size birsey soracagim, benim doktorum hic bir ilac vermedi.aspirin vs... Gbi, sadece crinone jel verdi, burda bakiyorum cogu aspirin kullanmis.kafam karisti biraz.

Kizlar size birsey soracagim, benim doktorum hic bir ilac vermedi.aspirin vs... Gbi, sadece crinone jel verdi, burda bakiyorum cogu aspirin kullanmis.kafam karisti biraz.
kafani karistirma tatlim herkesin durumu ve dr u farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…