2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

ya birsey soracam bu vajinal ilaçlar sizdede kaşıntı yanma gibi birsey yaptı mı tahriş olmuş galiba vajinal mantar felan olabilir mi düşüğe neden olur mu bilen var mı
günaydın canım. ben iğne kullanıyorum ama o jeli kullanan herkes aynı şeyi söylüyor

ya birsey soracam bu vajinal ilaçlar sizdede kaşıntı yanma gibi birsey yaptı mı tahriş olmuş galiba vajinal mantar felan olabilir mi düşüğe neden olur mu bilen var mı
Benim de oldu canim doktor bir krem verdi onu kullandim rahatlatdi biraz eger cok kasiniyorsa doktoruna sor canim benim bir ilaci da biraktirdi

Günaydınnn kızlar. Benden ara ara su gibi bi sıvı geliyor normalmidir sizce? Boyle birşey yaşayan var mı? Hemşire içini rahatlatmak için testi yenileyebilirsin demişti.
Jel kullaniyosan o yapiyo canim.bende camasir degismekten biktim oluyo yani o akinti

Cnm bişey sorucam. Şimdi regli olmuyoruz ya acaba yine yumurtalar oluşup sonrada çatlıyor ve su gibi akarak gidiyor olabilir mi? Şuan resmen uydurdum yada hayal gücü işte
ilahiiii kizzz oldurdun benii
senin hayal gucunu seveyim
hamile kalinca yumurtlama olmuo tatlim
jel kullaniosan onan olabilir
yada vücut degisio hamile iken akintilar cogallio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…