zaman hiç geçmiyorrTransferin 2. Günü tezkere bekleyen asker gibiyim :))
günaydın canım. ben iğne kullanıyorum ama o jeli kullanan herkes aynı şeyi söylüyorya birsey soracam bu vajinal ilaçlar sizdede kaşıntı yanma gibi birsey yaptı mı tahriş olmuş galiba vajinal mantar felan olabilir mi düşüğe neden olur mu bilen var mı
günaydın canım,ben aynı depresif ve gergin :) sen nasılsınGunaydin kizlar nasilsinuz
İyim hamdolsun annem geldi yalniz degilim yaa cok dusunmemeye calisiyorumgünaydın canım,ben aynı depresif ve gergin :) sen nasılsın
gözün aydın :) olmaması daha iyi bence deİyim hamdolsun annem geldi yalniz degilim yaa cok dusunmemeye calisiyorum
Hala hic bi belirtim yok agrim bulantim tik yok yani
Benim de oldu canim doktor bir krem verdi onu kullandim rahatlatdi biraz eger cok kasiniyorsa doktoruna sor canim benim bir ilaci da biraktirdiya birsey soracam bu vajinal ilaçlar sizdede kaşıntı yanma gibi birsey yaptı mı tahriş olmuş galiba vajinal mantar felan olabilir mi düşüğe neden olur mu bilen var mı
Sagol canimgözün aydın :) olmaması daha iyi bence de
Jel kullaniyosan o yapiyo canim.bende camasir degismekten biktim oluyo yani o akintiGünaydınnn kızlar. Benden ara ara su gibi bi sıvı geliyor normalmidir sizce? Boyle birşey yaşayan var mı? Hemşire içini rahatlatmak için testi yenileyebilirsin demişti.
Saol cnm iyiki varsınıznormaldir canim bence kan fln olmadigi surece korkma derim
normaldir canim bence kan fln olmadigi surece korkma derim
Jel kullaniyosan o yapiyo canim.bende camasir degismekten biktim oluyo yani o akinti
ilahiiii kizzz oldurdun beniiCnm bişey sorucam. Şimdi regli olmuyoruz ya acaba yine yumurtalar oluşup sonrada çatlıyor ve su gibi akarak gidiyor olabilir mi? Şuan resmen uydurdum yada hayal gücü işte
cok sinir bozucu oluyogünaydın canım. ben iğne kullanıyorum ama o jeli kullanan herkes aynı şeyi söylüyor
yarın arasam mı yanına mı gitsem bilemedimBenim de oldu canim doktor bir krem verdi onu kullandim rahatlatdi biraz eger cok kasiniyorsa doktoruna sor canim benim bir ilaci da biraktirdi
cnm bebege bir zararı olur mu düşük felan olmasına sebeb olur muBenim de oldu canim doktor bir krem verdi onu kullandim rahatlatdi biraz eger cok kasiniyorsa doktoruna sor canim benim bir ilaci da biraktirdi
Dinlen güzel güzel canım benim...Aynen yarın inşallah valla bende inanamıyorum ertelenince sürekli :)5.gunum canim cuma test gunum elhamdullilah iyiyim dinleniyorum yatiyorum is yapmiyorum hayirlisi artik yarinmi senin transferin
Evet canikom ya şükürler olsun :)sukur canim bebelere kavuşmana az kalmis hayirlisi ile alip gelirsin ins..
ilahiiii kizzz oldurdun benii
senin hayal gucunu seveyim
hamile kalinca yumurtlama olmuo tatlim
jel kullaniosan onan olabilir
yada vücut degisio hamile iken akintilar cogallio[/QUOTE
Hahahhah yazarken bende kendime çok güldüm. Doğru diyosun uydurmada son noktadayım
Beni yanina cagirmisti canim muane etti yani cok kasiniyorsan ara konus istersenyarın arasam mı yanına mı gitsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?