- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Kızlar transfer sonrası rapor verdimi doktorunuz?
Sağol canimm, lütfen dualarinizi eksik etmeyinGünaydınn kızlaaaarrrr. Bugun transferi olacak arkadaşlara bol şans diliyorum. Bebişlerini alıp gelsinler hayırlısıyla.
Günaydın canım, Hayırlı sonuçlar alırız insallah benimde bugün transferim,bu arada osman develioglu cok başarılı bir dr...Emin ellerdesin,senin kaçta transferin?Benimde yarın Allahın izni ile 5.gun embriyo transferi var. Ilk tüp bebek denemem. Bursa a.r.t. merkezi de osman develioglu yapacak kısmetse. Inşallah hayırlısı ile pozitif görürüz. ?
Gunaydin canimGünaydın kızlarrSonunda büyük gün geldi,cok heyecanlıyım Yandiniz baştan söylüyorum güya hep araştırdım aylardır bir çok şeyi ama şimdi sil baştan herseyi unuttum
Günaydınn canimmmmGunaydin canimhayirlisiyla al gel bebeklerini.dua ediyorum sana
Kizlaaar gunaydin kan vermeye geldim bende dua edin cok heyecanliyim
1 de canım :)Günaydın canım, Hayırlı sonuçlar alırız insallah benimde bugün transferim,bu arada osman develioglu cok başarılı bir dr...Emin ellerdesin,senin kaçta transferin?
Bende şimdi hast gidiyorum...İdrara sıkışık ol rahat görsünler bebisi koyacaklari yeri1 de canım :)
amin canım güzel haberlerını beklıyrz inşallah bebışinın minicık halini görürsunKızlar günaydın c.tesi günü yine kahverengi lekelenmem oldu çok korktum hemen doktorumu aradım korkma dedi kanın rengi kırmızı olursa dikkat çeker ama kahverengi olursa rahat ol içindeki eski kandır dedi ve beni rahatlattı.Ama ben yine rahat durmadım dün tahlil yaptırdım çok şükür bir sıkıntı yok.Yarın doktoruma gideceğim inşallah bebeğimi ve kalp atışını göreceğim duyacağım.Allah bizleri ve bebeklerimizi korusun.Kader arkadaşlarım hepinize dua ediyorum ve çok seviyorum.Ben çok mutlutum bebeğim doğunca bir sürü teyzoşu olacak.
Dikkat etmek gerekit tabi ama nasip meselesi bazen merdiven çıkmak zorundada kalıyoruz 2 kilodan fazlasınıda kaldırıyoruz.tek sebep bunlar değildir bence.Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın bebeklerinizi bizede pozitif görmeyi nasip etsin rahat olalım bence biraz Allah korur kötü düşünmemeye çalışalımkızlar sizleri sürekli takip ediyorum :) yalnız pozitif alan arkadaslar neden hamilelik takvimi yapmiyorsunuz ??? Takip ederken sordugunuz soruları daha iyi aciklariz. Bu arada Kayinvalidem sağlık ocağında hemşire bugün yine bir tane tüp bebek yaptirmis biri gelmiş 2 aylık bebeguni düsürmüs. Cok üzüldüm ve sürekli 2 aylık bebek düşüren leri duyuyorum. O yüzden pozitif alan arkadaşlar dikka edin ögrenince bitmiyor. Kadın 3 . Kata yürüyerek çıkmış ve düsürmüş. Baska bir kadin 2 kiloluk çamaşır tozunu kaldirmis düsürmüş. Cok zor bir sürecteyiz allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?