2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar testimi yeniledim. Bu beşinci testim kafayı yicem heyecandan panikten. Çok şükür değerim artıyor. Bugun ki 17529 çıktı. Ama bu jel neden boyle yapıyor anlamadım. Bugun yoğun şekilde kahve rengi pötür pötür geldi korkuttu beni. İğne mi istesem doktordan acaba

Benim daha 3. Testim ve 93 teyim 15. Gundeyim bugun. Kendimden ümidi kestim ve hic hamile gibi yaşamıyorum artık

Selin valla kafayi siyircan iyice sen sonunda
5.test ne demek yaa biraz sakin ol Allaha tevekkul et dua et yapma bu kadar stres.
Tamam bende ayni durumdayim anliyorum seni ama lutfen sabir tatlim yazik karnindakine yaa

Benimde yarın Allahın izni ile 5.gun embriyo transferi var. Ilk tüp bebek denemem. Bursa a.r.t. merkezi de osman develioglu yapacak kısmetse. Inşallah hayırlısı ile pozitif görürüz. ?

canim cok kez söyledim ama yine soyliycem jel içeriyi tahriş edio tamam mi canim?
sonrada kahvemsi tortu seklinde geri gelio endişelenecek bisi yok
panik yapma daha durrr yolun basindasin tatlim relax ol
bebeğin seninle inşallah kuruntulanma
sabi ye de yazik valla aaaaaaa

Güzel haberlerle gel insallahE="saniye1988, post: 40461485, member: 577290"]Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bakalim. Bugun benim 9. Gunum. Yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum normalde 12. Gundu ama varsa yarinda cikar zaten. Yarin testi olan varmiiiii[/QUOTE]
Guzel

Selin valla kafayi siyircan iyice sen sonunda
5.test ne demek yaa biraz sakin ol Allaha tevekkul et dua et yapma bu kadar stres.
Tamam bende ayni durumdayim anliyorum seni ama lutfen sabir tatlim yazik karnindakine yaa

Haklısın cnm ama ne bileyim. Hemşireye sordum once onemsiz dedi sonra test yap diyince korktum hemen hastaneye koştum. Biraz rahat olabilsem. Dediğin gibi bebişe yazık

Zaten sizler ve tecrübeleriniz olmasa ben napardım bilemiyorum cnm. Sizden güç kuvvet alıyorum. Haklısın bebiş boyle daha çok zarar goruyor. Tamam bundan sonra daha sakin olucam cnm

Zaten sizler ve tecrübeleriniz olmasa ben napardım bilemiyorum cnm. Sizden güç kuvvet alıyorum. Haklısın bebiş boyle daha çok zarar goruyor. Tamam bundan sonra daha sakin olucam cnm
canim Allah a emanet olsun kuzucuklariniz cumletennn
seni cok cok iyi anliorum
zor elde edildiği için cok kıymetliler minik pirlantalar
üzerindeki panik havasini silkin canim zamanla alisiosun zaten
ilk zamanlar oluo boleee seyler

Benimde yarın Allahın izni ile 5.gun embriyo transferi var. Ilk tüp bebek denemem. Bursa a.r.t. merkezi de osman develioglu yapacak kısmetse. Inşallah hayırlısı ile pozitif görürüz. ?
minik isik parcani hayirlisiyla al gel inşallah canim
simsiki tutunsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…