Benim daha 3. Testim ve 93 teyimKızlar testimi yeniledim. Bu beşinci testim kafayı yicem heyecandan panikten. Çok şükür değerim artıyor. Bugun ki 17529 çıktı. Ama bu jel neden boyle yapıyor anlamadım. Bugun yoğun şekilde kahve rengi pötür pötür geldi korkuttu beni. İğne mi istesem doktordan acaba
Doktor birsey demedimi canim ???Benim daha 3. Testim ve 93 teyim15. Gundeyim bugun. Kendimden ümidi kestim ve hic hamile gibi yaşamıyorum artık
neyseki senin bir çocuğun var :)
çok şükür var canım. İnşallah 9 ay sonra seninde olacak birkaç yıl sonra kardeş için uğraşırken belkide yîne karşılaşacağızneyseki senin bir çocuğun var :)
Selin valla kafayi siyircan iyice sen sonundaKızlar testimi yeniledim. Bu beşinci testim kafayı yicem heyecandan panikten. Çok şükür değerim artıyor. Bugun ki 17529 çıktı. Ama bu jel neden boyle yapıyor anlamadım. Bugun yoğun şekilde kahve rengi pötür pötür geldi korkuttu beni. İğne mi istesem doktordan acaba
canim cok kez söyledim ama yine soyliycem jel içeriyi tahriş edio tamam mi canim?Kızlar testimi yeniledim. Bu beşinci testim kafayı yicem heyecandan panikten. Çok şükür değerim artıyor. Bugun ki 17529 çıktı. Ama bu jel neden boyle yapıyor anlamadım. Bugun yoğun şekilde kahve rengi pötür pötür geldi korkuttu beni. İğne mi istesem doktordan acaba
Benim daha 3. Testim ve 93 teyim15. Gundeyim bugun. Kendimden ümidi kestim ve hic hamile gibi yaşamıyorum artık
Selin valla kafayi siyircan iyice sen sonunda
5.test ne demek yaa biraz sakin ol Allaha tevekkul et dua et yapma bu kadar stres.
Tamam bende ayni durumdayim anliyorum seni ama lutfen sabir tatlim yazik karnindakine yaa
ebbasisi .!.:yaşınız kaç kan pıhtılaşmanız mı var
canim cok kez söyledim ama yine soyliycem jel içeriyi tahriş edio tamam mi canim?
sonrada kahvemsi tortu seklinde geri gelio endişelenecek bisi yok
panik yapma daha durrr yolun basindasin tatlim relax ol
bebeğin seninle inşallah kuruntulanma
sabi ye de yazik valla aaaaaaa
Msjim gelmedi az once yazdim ama.yasin 28. Pihtilasma sorunu yok.tedbir amaçli vermiştirdiye ddüşünüyorum her doktorun tedavi sekli farklı oluyor cunkuyaşınız kaç kan pıhtılaşmanız mı var
Benimde yarın Allahın izni ile 5.gun embriyo transferi var. Ilk tüp bebek denemem. Bursa a.r.t. merkezi de osman develioglu yapacak kısmetse. Inşallah hayırlısı ile pozitif görürüz. ?
Hadi hayırlısı olsun cnm. Güzel haberlerinide alırız inş
canim Allah a emanet olsun kuzucuklariniz cumletennnZaten sizler ve tecrübeleriniz olmasa ben napardım bilemiyorum cnm. Sizden güç kuvvet alıyorum. Haklısın bebiş boyle daha çok zarar goruyor. Tamam bundan sonra daha sakin olucam cnm
minik isik parcani hayirlisiyla al gel inşallah canimBenimde yarın Allahın izni ile 5.gun embriyo transferi var. Ilk tüp bebek denemem. Bursa a.r.t. merkezi de osman develioglu yapacak kısmetse. Inşallah hayırlısı ile pozitif görürüz. ?
minik isik parcani hayirlisiyla al gel inşallah canim
simsiki tutunsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?