2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar transferim yapıldı...Narkoz suz yaptırdım Bu sefer o kadar güzel geçti ki anlatamam...Ekip muhteşemdi sıfır sitresle dualarla yapıldı...Allah razı olsun herkesten...Sizdende tabikide
Hayirlisi olsun canim , Allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin, 22 bnmde test gunum senin ne zamana verdi?

Kızlar transferim yapıldı...Narkoz suz yaptırdım Bu sefer o kadar güzel geçti ki anlatamam...Ekip muhteşemdi sıfır sitresle dualarla yapıldı...Allah razı olsun herkesten...Sizdende tabikide
Canimm cok sevindim.bebisleri aldin sonunda hayirli olsun

Hadi hayırlısı cnm inşallah bebişlerin sana tutunur ve güzel haberler veririsin bizlere

="saniye1988, post: 40468303, member: 577290"]Kizlaaar gunaydin kan vermeye geldim bende dua edin cok heyecanliyim
Guzel haberlerle gel ne canm.Rabbim emeklerimizi boşa cukarmisin[/QUOTE]
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

hayırlı olsun canım inş. sonuç da çok güzel olur:)

Evet canim kimin kime duası geçer bilinmez...Birde o var dmi şimdi geri sayım,eyvahlar olsun Canim 4 Gün Kalmış senin
evet hele son günler geçmek bilmiyor.. sürekli belirti ara her şeyden bi şey çıkar hamileymişim gibi afralarım tafralarım.. off offf

yaa canım ben yazıyorum ama gerekli formata uyuşan bir deger yazınız diyor.. kabullenemiyor galiba hamile oluşumu

hayırlı olsun canım.tutunsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…