Hayirlisi olsun canim , Allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin, 22 bnmde test gunum senin ne zamana verdi?Kızlar transferim yapıldı...Narkoz suz yaptırdımBu sefer o kadar güzel geçti ki anlatamam...Ekip muhteşemdi sıfır sitresle dualarla yapıldı...Allah razı olsun herkesten...Sizdende tabikide
Canimm cok sevindim.bebisleri aldin sonundaKızlar transferim yapıldı...Narkoz suz yaptırdımBu sefer o kadar güzel geçti ki anlatamam...Ekip muhteşemdi sıfır sitresle dualarla yapıldı...Allah razı olsun herkesten...Sizdende tabikide
Hadi hayırlısı cnm inşallah bebişlerin sana tutunur ve güzel haberler veririsin bizlereKızlar transferim yapıldı...Narkoz suz yaptırdımBu sefer o kadar güzel geçti ki anlatamam...Ekip muhteşemdi sıfır sitresle dualarla yapıldı...Allah razı olsun herkesten...Sizdende tabikide
Guzel haberlerle gel ne canm.Rabbim emeklerimizi boşa cukarmisin[/QUOTE]="saniye1988, post: 40468303, member: 577290"]Kizlaaar gunaydin kan vermeye geldim bende dua edin cok heyecanliyim
Seninde mi transferin bugundu tatlimHayirlisi olsun canim , Allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin, 22 bnmde test gunum senin ne zamana verdi?
Ay sorma kuzum ya,ne çektik dmi :) Aldım aldım birakmicam onlarıCanimm cok sevindim.bebisleri aldin sonundahayirli olsun
Amin canim benim,hala hast deyim transfer sırasında 10 gün sonra dediler ama daha net konuşmadık,ogreneyim yazarimHayirlisi olsun canim , Allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin, 22 bnmde test gunum senin ne zamana verdi?
Amin canim inşallah o günleride bi görsemHadi hayırlısı cnm inşallah bebişlerin sana tutunur ve güzel haberler veririsin bizlere
Canim benim transfer dun oldu, 2 tane blast embriyosuSeninde mi transferin bugundu tatlim
hayırlı olsun canım inş. sonuç da çok güzel olur:)Kızlar transferim yapıldı...Narkoz suz yaptırdımBu sefer o kadar güzel geçti ki anlatamam...Ekip muhteşemdi sıfır sitresle dualarla yapıldı...Allah razı olsun herkesten...Sizdende tabikide
Hayirli olsun canim gozumden kacmis kusura bakma.Canim benim transfer dun oldu, 2 tane blast embriyosu
Canim tlfndan biraz uzak dursan olmaz miAmin canim benim,hala hast deyim transfer sırasında 10 gün sonra dediler ama daha net konuşmadık,ogreneyim yazarim
Amin canimm aminn...İnşallah hepimiz güzel haberler veririzhayırlı olsun canım inş. sonuç da çok güzel olur:)
dua edelim birimize.. benim test tarihim 17 nisan zaman geçmek bilmiyorAmin canimm aminn...İnşallah hepimiz güzel haberler veririz
Canım valla onu araştırdım ben,odada telefon varsada radyasyona maruz kalabiliyormussun,bende napimCanim tlfndan biraz uzak dursan olmaz mi
Evet canim kimin kime duası geçer bilinmez...Birde o var dmi şimdi geri sayım,eyvahlar olsundua edelim birimize.. benim test tarihim 17 nisan zaman geçmek bilmiyor
Kizlaaar gunaydin kan vermeye geldim bende dua edin cok heyecanliyim
evet hele son günler geçmek bilmiyor.. sürekli belirti ara her şeyden bi şey çıkar hamileymişim gibi afralarım tafralarım.. off offfEvet canim kimin kime duası geçer bilinmez...Birde o var dmi şimdi geri sayım,eyvahlar olsunCanim 4 Gün Kalmış senin
yaa canım ben yazıyorum ama gerekli formata uyuşan bir deger yazınız diyor.. kabullenemiyor galiba hamile oluşumukızlar sizleri sürekli takip ediyorum :) yalnız pozitif alan arkadaslar neden hamilelik takvimi yapmiyorsunuz ??? Takip ederken sordugunuz soruları daha iyi aciklariz. Bu arada Kayinvalidem sağlık ocağında hemşire bugün yine bir tane tüp bebek yaptirmis biri gelmiş 2 aylık bebeguni düsürmüs. Cok üzüldüm ve sürekli 2 aylık bebek düşüren leri duyuyorum. O yüzden pozitif alan arkadaşlar dikka edin ögrenince bitmiyor. Kadın 3 . Kata yürüyerek çıkmış ve düsürmüş. Baska bir kadin 2 kiloluk çamaşır tozunu kaldirmis düsürmüş. Cok zor bir sürecteyiz allah yardimcimiz olsun.
hayırlı olsun canım.tutunsunlar inşallahKızlar transferim yapıldı...Narkoz suz yaptırdımBu sefer o kadar güzel geçti ki anlatamam...Ekip muhteşemdi sıfır sitresle dualarla yapıldı...Allah razı olsun herkesten...Sizdende tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?