Canım banada 23 ünde gel dedi 1 araylaHayirlisi olsun canim , Allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin, 22 bnmde test gunum senin ne zamana verdi?
Çok şeker ya afralar taraflarevet hele son günler geçmek bilmiyor.. sürekli belirti ara her şeyden bi şey çıkar hamileymişim gibi afralarım tafralarım.. off offf
Benimde test ayin 17 test gunumevet hele son günler geçmek bilmiyor.. sürekli belirti ara her şeyden bi şey çıkar hamileymişim gibi afralarım tafralarım.. off offf
Sağol canim aminhayırlı olsun canım.tutunsunlar inşallah
Canım ben uzun uzun konuştum az önce, 3.gününden sonra arkadaşına vs gidebilirsin dedi...yani çok yürümemek sartiyla.Cok yakinsa git,yol biraz varsa hiç riske atmaBugün transferin 3. Günü çok sıkıldım yatıp kalkıp evin içinde dolaşmaktan bi markete kadar gitsem bişey olmaz heralde :)
yakındı canım gittim geldîm.ya her doktor ayrı birşey söylüyor demekki benîmle birlikte transferi yapılan arkadaşa bugün dinlen yarın işe gidebilirsin demiş bizim doktor bansda 2 gün dinlen sonra normal hayatına dön dediCanım ben uzun uzun konuştum az önce, 3.gününden sonra arkadaşına vs gidebilirsin dedi...yani çok yürümemek sartiyla.Cok yakinsa git,yol biraz varsa hiç riske atma
Arkadasim oncelikle hayirlisi olsun, bir sorum olacak tek embriyomu cift embriyomu transfer edildiMerhaba kızlar. Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Cuma sabahı (15.gün) test yaptırdığımda beta hcg değerim 3320 civarıydı. Bu sabah yaptırdığımda 13.050 gibi bir değer çıktı.
Her gün ikiye katlaması lazım diyorlar. Bu durumda benim değerimin bugün 24.000'e yaklaşması mı gerekirdi? Henüz doktorumla konuşamadım, beni aramasını bekliyorum. Sayıya bakınca gayet büyük bir değer biliyorum ama artışa bakınca iki kata denk gelmiyor. Biraz endişelendim. Bu konuda bir fikri olan var mı? Sizce artışta bir sorun mu var? Yoksa sürekli iki kat artmasına gerek yok mu?
Ne çok ayrıntısı varmış bu işin. Hani cehalet mutluluk getirir diyorlar ya, bu kadar şey bilmesek, hamileyim deyip çekileceğiz kenara, hiç bir şeye de kafayı takmayacağız ama nerdeeee...
Merhaba kızlar. Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Cuma sabahı (15.gün) test yaptırdığımda beta hcg değerim 3320 civarıydı. Bu sabah yaptırdığımda 13.050 gibi bir değer çıktı.
Her gün ikiye katlaması lazım diyorlar. Bu durumda benim değerimin bugün 24.000'e yaklaşması mı gerekirdi? Henüz doktorumla konuşamadım, beni aramasını bekliyorum. Sayıya bakınca gayet büyük bir değer biliyorum ama artışa bakınca iki kata denk gelmiyor. Biraz endişelendim. Bu konuda bir fikri olan var mı? Sizce artışta bir sorun mu var? Yoksa sürekli iki kat artmasına gerek yok mu?
Ne çok ayrıntısı varmış bu işin. Hani cehalet mutluluk getirir diyorlar ya, bu kadar şey bilmesek, hamileyim deyip çekileceğiz kenara, hiç bir şeye de kafayı takmayacağız ama nerdeeee...
maşallah değerlerin ne kadar güzel. ikiz mi acaba annecik :) bence artışın çok güzel.. doktorunla görüşsene canım zaten o sana gerekli bilgiyi verir ve rahatlarsın. benim 25. günde 17,529 çıktı düşün artık senin kaçıncı günde değerlerin ne güzel maşallah
Çift embriyo. Ancak pozitif sonucu aldıktan sonra doktorumla görüşemedim, yani ikisi de benimle mi, yoksa bir tanesi mi tutundu bilmiyorum. Ayrıca teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.Arkadasim oncelikle hayirlisi olsun, bir sorum olacak tek embriyomu cift embriyomu transfer edildi
Canım çok sağol. Test günüm doktorumun izin gününe denk geldi, üstelik Cuma günüydü araya hafta sonu girdi. Bugün aradım, muayenede imiş, beni aratacaklarını söylediler. Bekliyorum. Eee o zaman ille de iki kat iki kat artması gerekmiyor mu bu değerlerin?maşallah değerlerin ne kadar güzel. ikiz mi acaba annecik :) bence artışın çok güzel.. doktorunla görüşsene canım zaten o sana gerekli bilgiyi verir ve rahatlarsın. benim 25. günde 17,529 çıktı düşün artık senin kaçıncı günde değerlerin ne güzel maşallah
Canım 2 gün arayla 2 katina çıkması lazim yani senin cuma gunku deger 3300 lerdeyse pazar gunu 7000 lerde bugunde bugunde 12000 lerde olmasi gayet iyi ilerledigi anlamina geliyorr :))Merhaba kızlar. Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Cuma sabahı (15.gün) test yaptırdığımda beta hcg değerim 3320 civarıydı. Bu sabah yaptırdığımda 13.050 gibi bir değer çıktı.
Haaaaa =)) 2 gün arayla mı 2 kat... Eee ben her gün iki kat sanıyordum yav... Jeton şimdi düştü =)) Çok sağol.Canım 2 gün arayla 2 katina çıkması lazim yani senin cuma gunku deger 3300 lerdeyse pazar gunu 7000 lerde bugunde bugunde 12000 lerde olmasi gayet iyi ilerledigi anlamina geliyorr :))
Ne zamana kadar böyle test yaptırmaya devam edicez. Benim de yarın 15. Gün tekrardan yaptıracağım . Ama doktor yaptır demedi 10 gün sonra kese için Görüşürüz dedi !!!
Canım 2 gün arayla 2 katina çıkması lazim yani senin cuma gunku deger 3300 lerdeyse pazar gunu 7000 lerde bugunde bugunde 12000 lerde olmasi gayet iyi ilerledigi anlamina geliyorr :))
Haaaaa =)) 2 gün arayla mı 2 kat... Eee ben her gün iki kat sanıyordum yav... Jeton şimdi düştü =)) Çok sağol.
Çok çok teşekkür ederim canım, çok rahatladım.2 gun arayla iki kati olcak, icini ferah tut, sorun yok cnm
10. Gün 78 çıkmıştı . 12. Gün 230 yarında yaptıracağım . Merak ettim eczaneden test aldım bugün onu Yaptım o da pozitif çıktı hafif silik ama net görünüyorcnm bana kimse testi yenile demedi. yani ikinci testten sonra artık yapmana gerek yok dediler ama ben her seferinde kendimi rahatlatmak adına gidip yaptırıyorum, sanırım bu sondu. haftaya kısmetse kontrolüm var. sabredicem o zamana kadar :)
daha önceki test değerin ne çıkmıştı kaçın gün yaptırmıştın cnm
10. Gün 78 çıkmıştı . 12. Gün 230 yarında yaptıracağım . Merak ettim eczaneden test aldım bugün onu Yaptım o da pozitif çıktı hafif silik ama net görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?