2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Benim 23. gün pazar günüydü yani dün yarın kontrolüm var.dün değerim 22,449 du sizce ikiz olma şansı yüksekmi kızlarrrr cevap bekliyorum

Kizlar 10. Gun yaptirdim test negatif benim. degismez artik 12de de. Bi dahakine. O kadar da kendimi hamile hissediyodum ki

Bende şimdi hast gidiyorum...İdrara sıkışık ol rahat görsünler bebisi koyacaklari yeri
Doktorum özellikle idrara sıkışık olmamam gerektiğini söyledi canım. Onun dediği gibi yaptim vardır bildiği. ?geldim eve uzaniyorum hadi bakalım birlikte bekleyelim :)

Mrb kizlar benim de on besinci gun degerim 1920 cikt nasil sizce benim tek embiryo
Harika canım, tebrikler. =) Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.

Benim de ilk doktor randevum Cuma günü. Umarım miniklerimi görebilirim.

Slm kizlar bugun butun hayalerim yikildi cok ama cok üzgünüm cumartesi gunu yumurtalar toplandi 9 gelismis yumurtam vardi sali gunu yani yarin geri tranfer yapilacakti ama malisef hic biri birlesmemis ve doktor sabah beni aradi ve dokuz yumurtadan hic biri birlesmedi dedi ve öylece bütün hayalim yikildi hersey bosa gitti cok morelim bozuk allahim kafayi yicem nasil olur kizlar sizde hic öyle olan oldumu

hamilelik takvimi nedir canım

Harika canım, tebrikler. =) Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.

Benim de ilk doktor randevum Cuma günü. Umarım miniklerimi görebilirim.
Sagol canim benim de 20 sinde randevum Rabbim hepimizin kucagina almayi nasip etsin insallah

ay canım inanmıyorummmm nasıl olmuş mikroenjeksiyonla döllememişler mi??? ben bile çok üzlüdüm seni düşünemiyoeum canım yaaa ((

ay canım inanmıyorummmm nasıl olmuş mikroenjeksiyonla döllememişler mi??? ben bile çok üzlüdüm seni düşünemiyoeum canım yaaa ((
Ivf yapildi ja canim hic birimi birlesmez ja bilmiorum cok nadirmis bebim basima grldi nefes alamuorum ama bir damla gözyasida dokemedim tek caresizim cok caresizim

Bugün transferin 3. Günü çok sıkıldım yatıp kalkıp evin içinde dolaşmaktan bi markete kadar gitsem bişey olmaz heralde :)
kesinlikle git hayatım,kan akışın olsun yatıp durmakla iyi bişey yapılmıyor günlük temiz havada kısa yürüyüşler lazım

hamilelik takvimi nedir canım
Hamilelik takvimi gün gün bebeginin gelisimi hakkinda senin yazdigin msjlarin altinda cikan bilgilendirme Mesajı. Mesala benim msjlarimin altinda çıkıyor. Son adet tarihine göre tahmini dogum yapacagin tarih i hesapliyosun sonra kendi formunda yaziyosun otomatik oluyor. Mesala benim adet tarihim 14 subatti tahmini dogum tarihi 21-11-2015 olarak yaptim aralarda orta çizgi kullaniyorsun. :)

aynen hayatım,ama kesinlikle doktoruna telefonla danışmalısın.benim değerlerde de sorun vardı bugun düzeldi çok şükür,doktotum da riskli sınırlarda olmadığını söyledi de rahatladım.azı da çoğu da zarar gibi duruyor bu işin ara rahatlayalım ben çok strese girmiştim. ayrıca her gün en az 2 günde 2ye katlaması gerekiyormuş,ve bu katlanma 3 günü de bulabilirmiş. üstelik tam 2 ye katlanma değil %60 bile kafiymiş

Ivf yapildi ja canim hic birimi birlesmez ja bilmiorum cok nadirmis bebim basima grldi nefes alamuorum ama bir damla gözyasida dokemedim tek caresizim cok caresizim
offff!!! tatlım bana danışmanlık yapmak düşmez ama genetik tahlil filan yaptırın mutlaka giderilecek bir sorun vardır.ve o merkezi değiştirin laboratuvarda iş yok demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…