2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

ben de diyorum bunu hangi site reklam atıyor böyle hem de kafasına göre farklı frklı haftaları veriyor diye ben keseyi kalbi duymadan hamile görmüyorum kendimi hala valla

her gün değil olacaktı,ordaki cümle düşüklüğünden anlarsın :))

Ivf yapildi ja canim hic birimi birlesmez ja bilmiorum cok nadirmis bebim basima grldi nefes alamuorum ama bir damla gözyasida dokemedim tek caresizim cok caresizim
ya benim ki de ivf yani tüp bebek ama,döllenme işini mikroenjeksiyonla yumurtanın içine spremi göndermek suretiyle yapyorlar. ama bunu kullanmayan merkezin olduğunu sanmıyorum ben,şaşırdım kaldım valla. sperm ve yumurta genetik olarak birbirini itiyor demek ki

bugun transferim yapıldı diyen tüm arkadaşlarıma toplu olarak hayırlı olsun dilkeleirmi iletiyorum.okudukça forumu dua etmeden geçmedim,ananas ve kabak çekirdeği yemeyi unutmayın totem yaptı bende :)) hayırlı haberlerinizi bekliyorız

Çok çok çok sevindim canım, miniğin sağlıkla büyüsün annesinin içinde, sağlıkla kucağına geliversin inşallah. Ben de yeni yeni öğreniyorum beta hcg neymiş, nasıl artıyormuş... Bilgilendirdiğin için sağol canım. Doktorumla konuştum, sonuçların çok güzel, Cuma günü görüşelim dedi. Şimdi de bunun heyecanı bastı.

Ya bu doktorlar delirtir insanı :)) banada kesinlikle ananas yeme dedi hatta elime bi kağıt verdiler ordada yememem gerekenlerin en başında ananas yazıyo

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım,aynı dileklerle,ve seninkiler 2iz,kardeş kardeş büyüyorlar içinde :))biz de bugun eşimle bunu konuştuk; zannediyorduk ki pozitif sonuç alınca her şey,bütün stres bitiyor..meğerse yeni başlıyormuş olay :))

Ya bu doktorlar delirtir insanı :)) banada kesinlikle ananas yeme dedi hatta elime bi kağıt verdiler ordada yememem gerekenlerin en başında ananas yazıyo
çok değil 1-2 dilim yedim ben ama kanı sulandırıyor şayet ekstra kan sulandırıcı ilaçların varsa yeme zaten başka neler yazıyor yenilmemesi gereken söyler misin ben de öğreneyim? bize sadece acılı baharatlı yemeyin o kadar dediler

kan sulandırıcı iğne ve coraspin var canım bende dediğin gibi belkide ondandır.ananas nar çilek çay kahve gazoz kola çikolata baharatlı yiyeceklerden uzak durun yazıyo

Benim doktoruma ananas yiyeyim mi dedim evet iyi gelir dedi burda da herkes tavsiye ediyorlar ama senin doktorun neden yok demis anlamadim

Benim doktoruma ananas yiyeyim mi dedim evet iyi gelir dedi burda da herkes tavsiye ediyorlar ama senin doktorun neden yok demis anlamadim
ananasın kan sulandırma etkisi varmış ya mantıklı geldi banada arkadaş söyleyince.zaten kan sulandırıcı hem hap hem iğne kullanıyorum ben ondandır belkide

offff!!! tatlım bana danışmanlık yapmak düşmez ama genetik tahlil filan yaptırın mutlaka giderilecek bir sorun vardır.ve o merkezi değiştirin laboratuvarda iş yok demek ki
Ayenen cabim doktor dediki genetik testi yapilmali onu yapacaz sonra birdaha tüp bebek ama bu kez direk yumurtanin icine yerlestirecekler niye bastan yapmazlarki biliyormusun cnm bu alman doktorlari hic bir halta yaramaz ahhh imkanim olsada tr yaptira bilsem

ben de diyorum türkiyede mikoenjeksiyonsuz döllme yapan bir yer yok meğerse almanyadaymışsın. biz de orayı pek iyi sanarız..imkan bulursun kardeşim 15-20 gün gel bence

Kızlar komşumla iki hafta arayla tüp bebek tedavisine başlamışız merkezde birbirimizî görünce anladık bunu :) şimdi geldi ikiz bebeğe hamileymiş çok sevindim hem de ilk denemesi. Darısı hepimizin başına inşaAllah

türkiyede bazı merkezler embriyonun genetik testini yapıp 300 e yakın doğuştan gelen hastalığı bile ekarte ediyorlar düşün tıp nerelerde burda

saklarsın saklarsın öyle de pat diye yakalanırsın işte :))) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…