2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Her konuda herkese farklı şeyler söyleniyor,bence o aldığımız ilaçlarla alakali olabilir ve onlardan iyi bilecek değiliz çünkü hepimizin sorunu ve tedavisi farklı geçti sonuçta...O yüzden mecburen uyucaz dediklerine kızlar

saklarsın saklarsın öyle de pat diye yakalanırsın işte :))) hayırlı olsun
aynen öyle oldu :)) ama ben yedi cihana resmen ilan ettim dur çocukların duası kabul olur hamilelerin daha çok olur yaşlılar lohusalar derken herkes duydu:)çünkü bu süreçte en çok duaya ihtiyacımız var opü transfer ve mukadderat

Türkiyede fiyat nekadar canim allah senden razi olsun derdimi dinledin hep cevap yazdin rabim yuvanda huzuru kalbinde nurunu eksik etmesin gönlünde ne varsa rabim nasip etsin canim

Türkiyede fiyat nekadar canim allah senden razi olsun derdimi dinledin hep cevap yazdin rabim yuvanda huzuru kalbinde nurunu eksik etmesin gönlünde ne varsa rabim nasip etsin canim
canım ben eskişehirde tedavi oluyorum burda ilaçlara 1850 opü de de 4710 verdik. Ortalama 7 bin tl gibi düşün

canım ben eskişehirde tedavi oluyorum burda ilaçlara 1850 opü de de 4710 verdik. Ortalama 7 bin tl gibi düşün
Offff ne diorsun ya canim allahim nekadar cok hayret canim ya ben birdaha burda deneyecegim olmasa türkiyede yaptiracam oda olmasa nasip degilmis diyip kenara cekilecegim artik hayirlisi olsun allahim diye hep duva ediorum belkide hayirli degildir

hmm simdi ne söylesem yalan olur canim ama beklemen en iyisi ve o saman icinde cok salikli beslen cnm rabim yardimcimiz olsun lütfen üzülme

Öncelikle çok üzüldüm. Ama benimde ilk denememde böyle olmuştu. 9 yumurta var Demişti doktor neden OLDUĞUNU anlayamadık 4 tane toplandı. Bunlardan da 3 ü işlem GÖRDÜ fakat hiç biri döllenmedi. Bu Yüzden bir daha yumurta toplandı 2. İçin

cevabin icin tsk ederim cnm nezaman sonra yine yapildi ve sende ivf mi yapildi yoksa icsi mi yapildi cnm

haklısn canım,ben 'ne oldu' sorularının bende stres yaratacağını bildiğim için annem ve 1 arkadaşıma söyledim.bebek 3-4 aylık olana kadar da söylemiycem düşme tehlileleri bir bitsin

ay kuzum benim teşekkür ederim,am,n hepmizin inşallah. sen de 2. denemende bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah...

türkiyede fiyat iyi bir merkezde 10 bin filan. ben tıp fakültesinde 5000 e yaptırdım ilaçlar dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…