aynen öyle oldu :)) ama ben yedi cihana resmen ilan ettim dur çocukların duası kabul olur hamilelerin daha çok olur yaşlılar lohusalar derken herkes duydu:)çünkü bu süreçte en çok duaya ihtiyacımız var opü transfer ve mukadderatsaklarsın saklarsın öyle de pat diye yakalanırsın işte :))) hayırlı olsun
ben de diyorum türkiyede mikoenjeksiyonsuz döllme yapan bir yer yok meğerse almanyadaymışsın. biz de orayı pek iyi sanarız..imkan bulursun kardeşim 15-20 gün gel bence
canım ben eskişehirde tedavi oluyorum burda ilaçlara 1850 opü de de 4710 verdik. Ortalama 7 bin tl gibi düşünTürkiyede fiyat nekadar canim allah senden razi olsun derdimi dinledin hep cevap yazdin rabim yuvanda huzuru kalbinde nurunu eksik etmesin gönlünde ne varsa rabim nasip etsin canim
Offff ne diorsun ya canim allahim nekadar cok hayret canim ya ben birdaha burda deneyecegim olmasa türkiyede yaptiracam oda olmasa nasip degilmis diyip kenara cekilecegim artik hayirlisi olsun allahim diye hep duva ediorum belkide hayirli degildircanım ben eskişehirde tedavi oluyorum burda ilaçlara 1850 opü de de 4710 verdik. Ortalama 7 bin tl gibi düşün
Senin ilk denemenmi cnm sende kac yumurta vardi ve sende direk yumurtanin icinemi koydular spermleri ???canım ben eskişehirde tedavi oluyorum burda ilaçlara 1850 opü de de 4710 verdik. Ortalama 7 bin tl gibi düşün
kızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazımcanım ben eskişehirde tedavi oluyorum burda ilaçlara 1850 opü de de 4710 verdik. Ortalama 7 bin tl gibi düşün
2 ay yeterli cnmkızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazım
ama kürtaj oldum2 ay yeterli cnm
cok gecmis olsun cnm ben kürtaj ne olmadim ama bana iki ay beklemen lazim dedi doktorumama kürtaj oldum
ya ben kürtajdan sonra dondurulmusu ne zaman yapmalıyımcok gecmis olsun cnm ben kürtaj ne olmadim ama bana iki ay beklemen lazim dedi doktorum
Slm kizlar bugun butun hayalerim yikildi cok ama cok üzgünümcumartesi gunu yumurtalar toplandi 9 gelismis yumurtam vardi sali gunu yani yarin geri tranfer yapilacakti ama malisef hic biri birlesmemis ve doktor sabah beni aradi ve dokuz yumurtadan hic biri birlesmedi dedi ve öylece bütün hayalim yikildi hersey bosa gitti cok morelim bozuk allahim kafayi yicem nasil olur kizlar sizde hic öyle olan oldumu
cevabin icin tsk ederim cnm nezaman sonra yine yapildi ve sende ivf mi yapildi yoksa icsi mi yapildi cnmÖncelikle çok üzüldüm. Ama benimde ilk denememde böyle olmuştu. 9 yumurta var Demişti doktor neden OLDUĞUNU anlayamadık 4 tane toplandı. Bunlardan da 3 ü işlem GÖRDÜ fakat hiç biri döllenmedi. Bu Yüzden bir daha yumurta toplandı 2. İçin
burda bir arkadaşın doktoru da günlük nar suyu iç demiş.garip cidden
haklısn canım,ben 'ne oldu' sorularının bende stres yaratacağını bildiğim için annem ve 1 arkadaşıma söyledim.bebek 3-4 aylık olana kadar da söylemiycem düşme tehlileleri bir bitsinaynen öyle oldu :)) ama ben yedi cihana resmen ilan ettim dur çocukların duası kabul olur hamilelerin daha çok olur yaşlılar lohusalar derken herkes duydu:)çünkü bu süreçte en çok duaya ihtiyacımız var opü transfer ve mukadderat
cevabin icin tsk ederim cnm nezaman sonra yine yapildi ve sende ivf mi yapildi yoksa icsi mi yapildi cnm
ay kuzum benim teşekkür ederim,am,n hepmizin inşallah. sen de 2. denemende bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah...Türkiyede fiyat nekadar canim allah senden razi olsun derdimi dinledin hep cevap yazdin rabim yuvanda huzuru kalbinde nurunu eksik etmesin gönlünde ne varsa rabim nasip etsin canim
türkiyede fiyat iyi bir merkezde 10 bin filan. ben tıp fakültesinde 5000 e yaptırdım ilaçlar dahilTürkiyede fiyat nekadar canim allah senden razi olsun derdimi dinledin hep cevap yazdin rabim yuvanda huzuru kalbinde nurunu eksik etmesin gönlünde ne varsa rabim nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?