ya ben sasiriyorum bu almanyada niye okdar farkli yapiorlar anlayamadim inanki sasirdim tr hep senin anlatigin sekilde yapiorlar onun icinde daha cok tutan oluyor ama burda iskenceden baska birsey degil2. Si ne demek bilmiyorum ama tek tek yumurtanın içine girerek sperm koydular hatta en hareketlilierini seçtik falan dedi. 3 sperm olsa yeter Demişti
insallah güllüm insallah offf offf en üzüldügüm hersey bos gitti ama bu zaman icinde bol salikli beslenme ve sigarayi birakacam ve bol spor cnm aaahhhh bimiorum icimden bagrmak geliyor sanki hic kimse beni anlamior kendimi cok yaliniz hisediorumay kuzum benim teşekkür ederim,am,n hepmizin inşallah. sen de 2. denemende bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah...
çok geçmiş olsun çok üzüldümkızlar bişe soracam..ilk tüp bebek düşük oldu..dondurulmuşa geçecem.ne kadar beklemem lazım
2. Si ne demek bilmiyorum ama tek tek yumurtanın içine girerek sperm koydular hatta en hareketlilierini seçtik falan dedi. 3 sperm olsa yeter Demişti
cevabin icin tsk ederim cnm nezaman sonra yine yapildi ve sende ivf mi yapildi yoksa icsi mi yapildi cnm
burda sikortam bütün masrafimi karsilior onun icin burda yapiriorum ve 2 ci denememde direk yumurtaya yerlestirecekler bakalim ama galiba 2 - 3 ay beklemeliyimtürkiyede fiyat iyi bir merkezde 10 bin filan. ben tıp fakültesinde 5000 e yaptırdım ilaçlar dahil
senin yaşın daha çok küçük görünüyor,adamın sıfır spermi oluyor kadında sadece bir yumurta oluyor onlar bile bebek sahibi oluyor.neler görüyoruz.sen tekrar deneinsallah güllüm insallah offf offf en üzüldügüm hersey bos gitti ama bu zaman icinde bol salikli beslenme ve sigarayi birakacam ve bol spor cnm aaahhhh bimiorum icimden bagrmak geliyor sanki hic kimse beni anlamior kendimi cok yaliniz hisediorum
afiyet olsun :))Gerçekten bana nar dedi bende içtim
:) 33 yasindayim cnm benim okdarda genc degilim artik ama tsklersenin yaşın daha çok küçük görünüyor,adamın sıfır spermi oluyor kadında sadece bir yumurta oluyor onlar bile bebek sahibi oluyor.neler görüyoruz.sen tekrar dene
canım sen yinede kendini çok üzme su akar yolunu bulur mutlaka. Burda sperm yumurtanın içine direk enjekte ediliyor bunun dışında farklı bir tüp bebek yöntemi varsada ben bilmiyorumOffff ne diorsun ya canim allahim nekadar cok hayret canim ya ben birdaha burda deneyecegim olmasa türkiyede yaptiracam oda olmasa nasip degilmis diyip kenara cekilecegim artik hayirlisi olsun allahim diye hep duva ediorum belkide hayirli degildir
burda cnm yumurtalari ve spermleri bir camin icine koyorlar kendiliginden birlesmesini beklioyrlar 3 günde tranfer ediorlarcanım sen yinede kendini çok üzme su akar yolunu bulur mutlaka. Burda sperm yumurtanın içine direk enjekte ediliyor bunun dışında farklı bir tüp bebek yöntemi varsada ben bilmiyorum
Senin ilk denemenmi cnm sende kac yumurta vardi ve sende direk yumurtanin icinemi koydular spermleri ???
benim ilk denemem canım bakalım hayırlısı. Bu yöntem saçmaymış ama zaten onlar kendi kendine döllenebilse zaten doğal yolla hamile kalırdık hepimizburda cnm yumurtalari ve spermleri bir camin icine koyorlar kendiliginden birlesmesini beklioyrlar 3 günde tranfer ediorlar
burda cnm yumurtalari ve spermleri bir camin icine koyorlar kendiliginden birlesmesini beklioyrlar 3 günde tranfer ediorlar
aynen öyle cok yorucu rabim güc versin senin testin yapildimibenim ilk denemem canım bakalım hayırlısı. Bu yöntem saçmaymış ama zaten onlar kendi kendine döllenebilse zaten doğal yolla hamile kalırdık hepimiz
benim ve esimde birsey yokmus bende yolar kapaliydi acildi gecen sene 4 senedir deniorsuz asilama ne de oldum olmadi allahim sabir versinEğer eşinin sperm sayısı çoksa olabilir Dediğin gibi ama burda pek öyle yapılmıyor.bana doktor o yöntemle yapamayacağımızı söylemişti sayıdan dolayı
22 nisan canım test günüm ama ben kesin bekleyemem 19 nisanda falan yaptırırımaynen öyle cok yorucu rabim güc versin senin testin yapildimi
rabim insallah nasip eder canim insallah hayirli bir evlat nasip eder isteyen herkese nasip etsin cnm22 nisan canım test günüm ama ben kesin bekleyemem 19 nisanda falan yaptırırım
Off sorma bende de oyle bir gurultu ve gaz var ki anlatamam canim, ama yapacak birsey yok sanirim..Kızlar karnım çok fenaresmen savaş var içinde gurul gurul sizdede boyle oldu Mu? Olduysa ne yapmak lazım ki?
Eyvah ya bi çaresi yok mu acaba...Hayatımda böyle birşey görmedim...Sen nasılsın canım var mı ağrı sızın başka?Off sorma bende de oyle bir gurultu ve gaz var ki anlatamam canim, ama yapacak birsey yok sanirim..
Iyiyim canim, evde dinleniyorum. Arada kasik agrisi oluyo ama cok uzun sureli degil, 5-10 saniye sonra geciyor. Sen nasilsin?Eyvah ya bi çaresi yok mu acaba...Hayatımda böyle birşey görmedim...Sen nasılsın canım var mı ağrı sızın başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?