Bende aynı canım,minik kramplar giriyor kısa süreli,gaz tabi bir yandanIyiyim canim, evde dinleniyorum. Arada kasik agrisi oluyo ama cok uzun sureli degil, 5-10 saniye sonra geciyor. Sen nasilsin?
Kizlar Allah yardimciniz olsun benim on bes gun oldu sisim yeni yeni iniyor i agriyla sabahlara kadar uyuyamiyordum cok ilik bir su iciyordum rahatlatiyordu cok zor bir durum anliyorum siziEyvah ya bi çaresi yok mu acaba...Hayatımda böyle birşey görmedim...Sen nasılsın canım var mı ağrı sızın başka?
Eskiden regl agrim cok olurdu, ona benzer oluyor ama kisa sureli, hayirlisi artik. Benim goguslerde de cok aci yok hafif hassasiyet var, ama igneleri kullanirken de olmustu.Bende aynı canım,minik kramplar giriyor kısa süreli,gaz tabi bir yandan
Bizde içelim hemen Sağol canim,insan korkuyor normalde olsa böyle umrumda olmazdi,şimdi bebislerde karnimda ya korkuyorum tutunmasini etkiler falan diyeKizlar Allah yardimciniz olsun benim on bes gun oldu sisim yeni yeni iniyor i agriyla sabahlara kadar uyuyamiyordum cok ilik bir su iciyordum rahatlatiyordu cok zor bir durum anliyorum sizi
Benim daha çok erken ama kendimi biliyorum yarın belirti aramaya başlarım :) ama hep herkesin söylediği şey regl ağrısı gibi diyorlarEskiden regl agrim cok olurdu, ona benzer oluyor ama kisa sureli, hayirlisi artik. Benim goguslerde de cok aci yok hafif hassasiyet var, ama igneleri kullanirken de olmustu.
Benim yakin arkadasim da 4 aylik hamile tup bebek , onun hic bir belitusi olmamisti kasik agrisindan basla ce hala da yok , mide bulantisi bile olmadi..onun icin hic belli olmauyor.Benim daha çok erken ama kendimi biliyorum yarın belirti aramaya başlarım :) ama hep herkesin söylediği şey regl ağrısı gibi diyorlar
Oda doğru ya:)Benim yakin arkadasim da 4 aylik hamile tup bebek , onun hic bir belitusi olmamisti kasik agrisindan basla ce hala da yok , mide bulantisi bile olmadi..onun icin hic belli olmauyor.
amin canım inşaAllah hepimizin yüzü gülsün en kısa zamandarabim insallah nasip eder canim insallah hayirli bir evlat nasip eder isteyen herkese nasip etsin cnm
Aynen dedigin gibi herseyin hayirlisi olsun, bende gecen bir dis gebelik gecirdim ve tüpün birini aldilar ,6 ay korunmadik olmadi, bakalim Allah nasip ederse olacak artik,Benim transferin yapıldığı günden bu yana belim ağrıyor hemde çok göğüslerîm acıyo ama dokununca ciddî bi hassasiyet yok kasık yada mide sorunum yok. Hayırlısı inşaAllah...
sukur almissin isik tanelerini canim ,simsiki tutunsun inşallah güzel haberlerini beklioruz .....Kızlar transferim yapıldı...Narkoz suz yaptırdımBu sefer o kadar güzel geçti ki anlatamam...Ekip muhteşemdi sıfır sitresle dualarla yapıldı...Allah razı olsun herkesten...Sizdende tabikide
2 tane nur tanesi almissin sende canim simsiki tutunsunlar inşallah ,senin de müjdeli haberlerinle seviniriz..Canim benim transfer dun oldu, 2 tane blast embriyosu
tatlim radyasyonsuz yer mi var Allah ini seversen ,etrafimizdaki her elektronik cihazdan alioz mutlakaCanım valla onu araştırdım ben,odada telefon varsada radyasyona maruz kalabiliyormussun,bende napim
3 gun yatmissin canim artik hareketlenebilirsin tabiki kendini fazla yormadan cik dolaş acilirsin hemdeBugün transferin 3. Günü çok sıkıldım yatıp kalkıp evin içinde dolaşmaktan bi markete kadar gitsem bişey olmaz heralde :)
canim inşallah birdahaki sefere yuzun gulsun Rabbim tez vakitte bebeni nasip etsin...Kizlar 10. Gun yaptirdim test negatif benim. degismez artik 12de de. Bi dahakine. O kadar da kendimi hamile hissediyodum ki
canim ilkel yöntemi hala neden kullaniolar acaba bilmiorum ?Slm kizlar bugun butun hayalerim yikildi cok ama cok üzgünümcumartesi gunu yumurtalar toplandi 9 gelismis yumurtam vardi sali gunu yani yarin geri tranfer yapilacakti ama malisef hic biri birlesmemis ve doktor sabah beni aradi ve dokuz yumurtadan hic biri birlesmedi dedi ve öylece bütün hayalim yikildi hersey bosa gitti cok morelim bozuk allahim kafayi yicem nasil olur kizlar sizde hic öyle olan oldumu
tatlim hamisligin ilk belirtileri bunlar merak etme.....Kızlar karnım çok fenaresmen savaş var içinde gurul gurul sizdede boyle oldu Mu? Olduysa ne yapmak lazım ki?
ben de diyorum bunu hangi site reklam atıyor böyle hem de kafasına göre farklı frklı haftaları veriyor diyeben keseyi kalbi duymadan hamile görmüyorum kendimi hala valla
Ya bu doktorlar delirtir insanı :)) banada kesinlikle ananas yeme dedi hatta elime bi kağıt verdiler ordada yememem gerekenlerin en başında ananas yazıyo
günaydın arkadaşım. tüp bebekle mi dış gebelik geçirdin? ta rahmin içine yerleştiriyorlar nasıl dış gebelik oluyr diye merak ediyorum ben deAynen dedigin gibi herseyin hayirlisi olsun, bende gecen bir dis gebelik gecirdim ve tüpün birini aldilar ,6 ay korunmadik olmadi, bakalim Allah nasip ederse olacak artik,
2 hafta sonra dediler.bende senin gibiyim tatlım. Hele bir gorelim duyalım o zaman inanıcaz sanırım. Senin randevun ne zaman cnm?
Valla misukur almissin isik tanelerini canim ,simsiki tutunsun inşallah güzel haberlerini beklioruz .....
2 tane nur tanesi almissin sende canim simsiki tutunsunlar inşallah ,senin de müjdeli haberlerinle seviniriz..
tatlim radyasyonsuz yer mi var Allah ini seversen ,etrafimizdaki her elektronik cihazdan alioz mutlaka
Allah a emanet olsunlar yeter....
3 gun yatmissin canim artik hareketlenebilirsin tabiki kendini fazla yormadan cik dolaş acilirsin hemde
evin için de streess olursun sürekli belirti aramaktan...
canim inşallah birdahaki sefere yuzun gulsun Rabbim tez vakitte bebeni nasip etsin...
canim ilkel yöntemi hala neden kullaniolar acaba bilmiorum ?
cok cok uzucu bir durum hevesle bir tdaviye basliosun sonra hayaller alt ust oluo...
bu durumun sorumlusu merkezin aslinda ....
tatlim hamisligin ilk belirtileri bunlar merak etme.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?