2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

dikkat et kendini yorma yat dinlen canim

canm gecmış olsun korkma allahın ıznıyle bısey olmaz kac haftalık kı hafıf gordun

canm gecmış olsun korkma allahın ıznıyle bısey olmaz kac haftalık kı hafıf gordun
Bes haftalik dedi canim alttan baksam gorurum ama daha erken dedi zaten kanama olmasydi randevu pazartesiydi o zaman goruruz simdi de birseyler gorunuyor dedi

Bes haftalik dedi canim alttan baksam gorurum ama daha erken dedi zaten kanama olmasydi randevu pazartesiydi o zaman goruruz simdi de birseyler gorunuyor dedi
canım benım 4+4 de alttan baktı gordu belkı rıske atmak istememiştr ama gormussun ay ne guzel

Kızlar çok kötü grip oldum 3 gündür Kafamı kaldıramıyorum. Ilaçta almıyorum ama hapşırırken içim çıkacakmış gibi oluyor ne yapayım?

okurken ben bile heyecanlandım Allah korusun bebeğini inşallah dinlen sen yinede hayırlısıyla tamamına erdirsin Allah

Kızlar merhaba pazar günü dondurulmuş embriyo transferim oldu bugun daha 2. Günümüz Rabbim en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi inşallah :)
Nasılsın canım? Benimde dün oldu transferim,ne yapiyorsun nelere dikkat ediyorsun?

Kıyamam ya kim bilir nasıl korkmussundur...Allah'ım sizi birbirinize bagislasin inşallah...Dinlen canım bizim dikkat etmemiz gerekiyor maalesef normal gebeliklere göre bizimki daha riskli...O yüzden bol bol dinlen

ben diğer topiklerede baktım bu belirtilerle ilgili.transferden kısa bir süre sonra kasık ağrısı göğüs hassasiyeti uçlarda kararma bulantı bir sürü şey yazılmış.benim sadece belim ağrıyo o da yatmaktan sanırım.hiç aklıma gelmezdi göğüs ucum niye kararmadı diye üzüleceğim:)) gelmez bu 22 nisan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…