dikkat et kendini yorma yat dinlen canimMrb kizlar bugun sabah namazinda hafif pembemsi seklinde kanamam oldu be daha olmadi kalkinca direk doktora gittim muanede doktor rahim gayet iyi durumda ve kalin dedi rahimdr olmayan birsey dedi bebegi cok hafif bir sekilde gorunuyordu alttan baksam gorurum dedi ama erken ayin yirmisinde gel dedi ama ne korktum varya
canm gecmış olsun korkma allahın ıznıyle bısey olmaz kac haftalık kı hafıf gordunMrb kizlar bugun sabah namazinda hafif pembemsi seklinde kanamam oldu be daha olmadi kalkinca direk doktora gittim muanede doktor rahim gayet iyi durumda ve kalin dedi rahimdr olmayan birsey dedi bebegi cok hafif bir sekilde gorunuyordu alttan baksam gorurum dedi ama erken ayin yirmisinde gel dedi ama ne korktum varya
Bes haftalik dedi canim alttan baksam gorurum ama daha erken dedi zaten kanama olmasydi randevu pazartesiydi o zaman goruruz simdi de birseyler gorunuyor dedicanm gecmış olsun korkma allahın ıznıyle bısey olmaz kac haftalık kı hafıf gordun
Değil canım hamile kalınca istediğin bi Dr a gidebilirsinKizlar hamilelik boyunca kontroller tup bebek merkezinde olmak zorunda mi ya
valla yaa :))demii
anneler baskadir tabi.....
canım benım 4+4 de alttan baktı gordu belkı rıske atmak istememiştr ama gormussun ay ne guzelBes haftalik dedi canim alttan baksam gorurum ama daha erken dedi zaten kanama olmasydi randevu pazartesiydi o zaman goruruz simdi de birseyler gorunuyor dedi
şimdi ne kadarlık oldunuz peki güzelim kese gördünüz müydü o zamancanım benım 4+4 de alttan baktı gordu belkı rıske atmak istememiştr ama gormussun ay ne guzel
Bana dedi alttan baksam gorurum ama gerek yok dedi erken dah dedicanım benım 4+4 de alttan baktı gordu belkı rıske atmak istememiştr ama gormussun ay ne guzel
Kalp atisina kadar buraya gitcem sonra degistirmeyi dusunuyorum cunku her muane de 80 diyo maddi olrak cok geliyor canim ya birde taksi parasi veriyorumD
Değil canım hamile kalınca istediğin bi Dr a gidebilirsin
Askolsun unuturmuyumpatikli nerelerdesin caım?annen geldi bizi unuttun :)
okurken ben bile heyecanlandım Allah korusun bebeğini inşallah dinlen sen yinede hayırlısıyla tamamına erdirsin AllahMrb kizlar bugun sabah namazinda hafif pembemsi seklinde kanamam oldu be daha olmadi kalkinca direk doktora gittim muanede doktor rahim gayet iyi durumda ve kalin dedi rahimdr olmayan birsey dedi bebegi cok hafif bir sekilde gorunuyordu alttan baksam gorurum dedi ama erken ayin yirmisinde gel dedi ama ne korktum varya
Nasılsın canım? Benimde dün oldu transferim,ne yapiyorsun nelere dikkat ediyorsun?Kızlar merhaba pazar günü dondurulmuş embriyo transferim oldu bugun daha 2. Günümüz Rabbim en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi inşallah :)
çok geçmiş olsunAskolsun unuturmuyummidem bulaniyo fenayim ondan
Kıyamam ya kim bilir nasıl korkmussundur...Allah'ım sizi birbirinize bagislasin inşallah...Dinlen canım bizim dikkat etmemiz gerekiyor maalesef normal gebeliklere göre bizimki daha riskli...O yüzden bol bol dinlenMrb kizlar bugun sabah namazinda hafif pembemsi seklinde kanamam oldu be daha olmadi kalkinca direk doktora gittim muanede doktor rahim gayet iyi durumda ve kalin dedi rahimdr olmayan birsey dedi bebegi cok hafif bir sekilde gorunuyordu alttan baksam gorurum dedi ama erken ayin yirmisinde gel dedi ama ne korktum varya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?