Canım ama bu kadarda kısa sürede değildir herhalde:) keşke olsa bende avunsam ama yok arkadaşım en iyi belirti 8 gün falan oluyorben diğer topiklerede baktım bu belirtilerle ilgili.transferden kısa bir süre sonra kasık ağrısı göğüs hassasiyeti uçlarda kararma bulantı bir sürü şey yazılmış.benim sadece belim ağrıyo o da yatmaktan sanırım.hiç aklıma gelmezdi göğüs ucum niye kararmadı diye üzüleceğim:)) gelmez bu 22 nisan :)
Amin insallah canim dua edin doktor rahimden gelen bir kanama degil dedi ama Rabbim korusun insallahKıyamam ya kim bilir nasıl korkmussundur...Allah'ım sizi birbirinize bagislasin inşallah...Dinlen canım bizim dikkat etmemiz gerekiyor maalesef normal gebeliklere göre bizimki daha riskli...O yüzden bol bol dinlen
Sagol canim evdeyim calismiyorum.sagolsun yapiyo valla anam yemekleri.çok geçmiş olsunçalışıyor musun evde misin? en azından annen yanında yemekleri ytapar mis gibi ohh :) randevuya kaç gün kaldı
Gecmis olsun tatlim.korkma hapsururken bise olmaz.kivi ye semizotu yesil biber c vitamini bunlar.bide dinlen yapcak bise yok.cok gerekirse parol kullanabilirsin demislerdi ama sormadan kullanmaKızlar çok kötü grip oldum 3 gündür Kafamı kaldıramıyorum. Ilaçta almıyorum ama hapşırırken içim çıkacakmış gibi oluyor ne yapayım?
Ooh masallah ucmuskızlar 11. gün değerim 209 cıkmıştı bugun 15. gün 1200 çıkmış sizin degerler kaç çıkmıştı nasıl sizce
yaaa gercekten mi ikiz olabilir mi ki :)Ooh masallah ucmusbenim 12.gun 260 14gun 483 cikmisti
Ne kadar güzel olur :)bende ikiz olsun diye dua ediyorum,birde bir kız bir erkek olsa tadından yenmez valla sirtimiz yere gelmezyaaa gercekten mi ikiz olabilir mi ki :)
ayyy şaka mısın sen bizde onun hayalini kuruyoruz ikiz olsa biri kız biri erkek olsa diye muhtesem olur :)Ne kadar güzel olur :)bende ikiz olsun diye dua ediyorum,birde bir kız bir erkek olsa tadından yenmez valla sirtimiz yere gelmez
evet canm keseyı gormuştm 4+4de suan 6+5 im cumartesi kalp atışını gördum ssen nekadarlıksın canmşimdi ne kadarlık oldunuz peki güzelim kese gördünüz müydü o zaman
Canım korkma çünkü bana dün Dr dedi ki,ara ara pembe akıntı gelebilir korkma dedi, bende transferden mi kaynaklı dedim,oda evet ama normalde gebeligindede ara ara gelebilir dedi...Ya jel falanda kullanıyoruz ya onlardan olabilir,pembe akıntı vs değilde sitres daha çok zarar verir Allah korusunAmin insallah canim dua edin doktor rahimden gelen bir kanama degil dedi ama Rabbim korusun insallah
bende yarın 5. hafta oluyorum galiba persembede keseyi görmeye çağırdı 11. gün 209 15. gün bugun 1200 cıktı senin değerler naasıldı peki cnmevet canm keseyı gormuştm 4+4de suan 6+5 im cumartesi kalp atışını gördum ssen nekadarlıksın canm
Olmaz mı ya :) şimdi aklıma geliyorda ilk tedaviye basladigimda aslında aşılama yapilacakti 20 yum olduğu için çoğul gebelik istemedik diye tüpe geçmiştik,ilki tutmadı,şimdi 2 tane koydurdum ve şimdiden ya biri tutmazsa diye üzülüyorum :) eşim hiç istemiyordu çoğul ama şimdi deliriyor 2 tane olsun diyeayyy şaka mısın sen bizde onun hayalini kuruyoruz ikiz olsa biri kız biri erkek olsa diye muhtesem olur :)
inş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin inş bir daha tüp bebek derdimiz olmaz iki güzelliği bir arada yasarızOlmaz mı ya :) şimdi aklıma geliyorda ilk tedaviye basladigimda aslında aşılama yapilacakti 20 yum olduğu için çoğul gebelik istemedik diye tüpe geçmiştik,ilki tutmadı,şimdi 2 tane koydurdum ve şimdiden ya biri tutmazsa diye üzülüyorum :) eşim hiç istemiyordu çoğul ama şimdi deliriyor 2 tane olsun diyeİkiz olsun insallah
9.gun 124 11.gun 326 13.gün 736 16.gün 1987 cok rahat görürsün canım hayırlı olsunbende yarın 5. hafta oluyorum galiba persembede keseyi görmeye çağırdı 11. gün 209 15. gün bugun 1200 cıktı senin değerler naasıldı peki cnm
cok güzelmiş değerlerin maşallah tek mi iki mi senin bebek9.gun 124 11.gun 326 13.gün 736 16.gün 1987 cok rahat görürsün canım hayırlı olsun
Doktoruna sorsaydın keşke 2 kattan fazla artış normal mi diyekızlar 11. gün değerim 209 cıkmıştı bugun 15. gün 1200 çıkmış sizin degerler kaç çıkmıştı nasıl sizce
sadece 2 kat değil 3 katta artabilirmiş cnm degerlerDoktoruna sorsaydın keşke 2 kattan fazla artış normal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?