He,iyi o zaman :))sadece 2 kat değil 3 katta artabilirmiş cnm degerler
tek canm ben 2taneyi taşıyamam rabbım bılrde cok zayıfm yavrum ya beslenemez:) senın degern cok guzl strese gırme 1000ler demek kese demekcok güzelmiş değerlerin maşallah tek mi iki mi senin bebek
ah canm aynılarını yasadm korkma daha adet gunlerın oldugu ıcn olur oyle agrılar rahmım aşagı dusecekmiş gıbı olurdu benmKızlar transferin 17. Günündeyim hala daha karın ağrım var,bazen rahim alta doğru basınç uygular şekilde bazen de kasıklarda.. Sizlerde de var mı ağrılar
Ne zaman geçiyor geçiyor mu? Bazen karnımın sağı solu bazen kasık geziniyo mu acaba benim çocuk içerde Allah korusun :)ah canm aynılarını yasadm korkma daha adet gunlerın oldugu ıcn olur oyle agrılar rahmım aşagı dusecekmiş gıbı olurdu benm
ayyy şaka mısın sen bizde onun hayalini kuruyoruz ikiz olsa biri kız biri erkek olsa diye muhtesem olur :)
ayyyy inş cnm dua ette yavrumu sağ salim kesesiyle göreyim bide kalbini duyayım hayırlısıylatek canm ben 2taneyi taşıyamam rabbım bılrde cok zayıfm yavrum ya beslenemez:) senın degern cok guzl strese gırme 1000ler demek kese demek
Saglikli olarak alalimda kucagimizaohh bende çok isterim biri kız biri erkek ikiz olsun diye ama bazen korkup hayırlısını istiyorum ama olsa ne güzel olur dimi kızlar
ayyyy olmaz mı ballı kaymak olurohh bende çok isterim biri kız biri erkek ikiz olsun diye ama bazen korkup hayırlısını istiyorum ama olsa ne güzel olur dimi kızlar
Haklısın canım başlıbaşına tüpbebek zaten maddi Açıdan yoruyor tabi yeterki olsun diyosun o parayı görmüyosun ama dediğim gbi kendini iyi hissettiğin ilgilendiğine inandığın bi doktora gidebilirsin senin ne zamn oldu transferKalp atisina kadar buraya gitcem sonra degistirmeyi dusunuyorum cunku her muane de 80 diyo maddi olrak cok geliyor canim ya birde taksi parasi veriyorum
en önemlisi o tabi güzelimSaglikli olarak alalimda kucagimiza
Çok güzel maşallahhh Rabbim sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inşallah bende güzel sonuçlarla dönerimkızlar 11. gün değerim 209 cıkmıştı bugun 15. gün 1200 çıkmış sizin degerler kaç çıkmıştı nasıl sizce
5.haftada gectı canm bıde rahım genışlıyr oyuzdn bebışin hep pirinç tanesı kalcak degl buyüyor annesıNe zaman geçiyor geçiyor mu? Bazen karnımın sağı solu bazen kasık geziniyo mu acaba benim çocuk içerde Allah korusun :)
Gecmis olsun tatlim.korkma hapsururken bise olmaz.kivi ye semizotu yesil biber c vitamini bunlar.bide dinlen yapcak bise yok.cok gerekirse parol kullanabilirsin demislerdi ama sormadan kullanma
Çok güzel maşallahhh Rabbim sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin inşallah bende güzel sonuçlarla dönerim[/QUOTE inş rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısından nasip etsin
Birkaç gündür pek yazamıyorum canım
28mart da oldu canim bugun in yedinci gunum 5.gun embiryosu transfer edildi bir taneHaklısın canım başlıbaşına tüpbebek zaten maddi Açıdan yoruyor tabi yeterki olsun diyosun o parayı görmüyosun ama dediğim gbi kendini iyi hissettiğin ilgilendiğine inandığın bi doktora gidebilirsin senin ne zamn oldu transfer
Bitane o bitane
Ben su an kac haftalığım transferin 17.5.haftada gectı canm bıde rahım genışlıyr oyuzdn bebışin hep pirinç tanesı kalcak degl buyüyor annesı
Öncelikle cok gecmis arkadasım ,Bebeğin icin cok uzuldum . Neden kalbi Durmuş ne dedi doktorlar? Tup icin 2 aşılama yapildiysa devlet karşılıyor 1.500 gibi bir fark cikiyor sanırım ilaçlarla ilgili. Adetin 2. Gunu gidiyorsun ve tedavi Başlıyor.benim bildiklerim bunlar Allah kolaylık versinarkadaşlar merhaba bende bu ay tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum aşılamalrda başarı sağlayamadık sadece ilk aşılamam tuttu oda 9 haftalık kalbi durdu. tüp bebek prosedürü nasıl oluyor yazılmıştır mutlaka ama araştırıp okumaktan artık yoruldum ben zekai tahir burak ta başlayacağım kısmetse. gün mü veriliyor yoksa gittiğiniz ay başlanıyor mu bilgi verirseniz sevinirim iki iğneli aşılamam tam herşey hazır yani bir ay daha beklemek istemiyorum artık bunaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?