2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba canım hoşgeldin,iki asilamadan sonra zaten tüp e geçmek daha mantikli drlarda bunu öneriyor...Reg olduğun zaman gitmen gerekiyor tedaviye başlama için,zaten az çok biliyosundur süreci,bir farkı var oda yum toplama yapılıyor o kadar sonrada asilamada ki gibi transfer oluyor..

kızlar 11. gün değerim 209 cıkmıştı bugun 15. gün 1200 çıkmış sizin degerler kaç çıkmıştı nasıl sizce
Canım benim 8. Gün degerim 83 cikmisti. 10. Gün degerim 192 cikmisti. 15. Gün degerim 2225 çıktı ama tek bebek tutunmuş. Tamamen ultrasonda belli olur o yüzden beta ya cok takilma hayırlısı :)

Canım benim 8. Gün degerim 83 cikmisti. 10. Gün degerim 192 cikmisti. 15. Gün degerim 2225 çıktı ama tek bebek tutunmuş. Tamamen ultrasonda belli olur o yüzden beta ya cok takilma hayırlısı :)
Canim senin tekmi kacinci denemendi bende dun transferimi oldum dinleniyirum cok dua ediyorum benim 5 gun embriyosu ikinci denemem

hayırlısı tabi güzelim kısmet olsunda sağlıklı birine ikisine bakmayacaz artık

ah canm aynılarını yasadm korkma daha adet gunlerın oldugu ıcn olur oyle agrılar rahmım aşagı dusecekmiş gıbı olurdu benm
YA arkadaslar ben dun transferimi oldum evimde dinleniyorum da karin agrim falaN yok sizin agrilariniz nezamn basladi cok istiyoruM allahim hepimize nasip etsin ins

ya ayni sikinti bendede var bende daha dun transferimi oldum ogleden sonra 2 de dondurulmus 5 gun embriyosu cok dua ediyorum surekli yatiyorum sadece yemek yemeye kalkiyorum ama hicbi kasik agrim falan yok sadece bas agrim var dun gece hele fenaydi yatmaktanmi acaba diyorum ama kasik agrisi nezamn basliycak

Canim senin tekmi kacinci denemendi bende dun transferimi oldum dinleniyirum cok dua ediyorum benim 5 gun embriyosu ikinci denemem
Canım 2 denemem ama ohss oldugum icin 1 devlet hakkim bosa gitti. O yüzden 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. 1 tanesi tuttu cok şükür son resmini gonderim burda 7+5 günlük. ama suan 8+3 olduk.

YA arkadaslar ben dun transferimi oldum evimde dinleniyorum da karin agrim falaN yok sizin agrilariniz nezamn basladi cok istiyoruM allahim hepimize nasip etsin ins
canım kişiye g0re degişiyr benmde agrm olmadı 5.gun başladı sonra ohss oldm 8 gune gecti kasık agrm oldu pozitf oldu inşalh mutlu hberlerını alırız

Seni çok iyi anlıyorum :) benimde dün oldu transferim ve bugün okudum 5. Gün emriyo lari aynı gün yada bir gün sonra tutunuyormus..İnşallah tutunmus tür yavrularimiz,belirtiler ne zaman başlayacak valla o kadar zor ki bu süreç

Kızlar merhaba pazar günü dondurulmuş embriyo transferim oldu bugun daha 2. Günümüz Rabbim en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi inşallah :)
Ins canim bende pazartesi oldum bigun aramiz var rabbim hepimize nasip etsin ins benim kasik agrim hix yok sen nasilsin benim dondurulmus 5 gun embriyosuydu

Kızlar merhaba pazar günü dondurulmuş embriyo transferim oldu bugun daha 2. Günümüz Rabbim en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi inşallah :)
Ins canim bende pazartesi oldum bigun aramiz var rabbim hepimize nasip etsin ins benim kasik agrim hix yok sen nasilsin benim dondurulmus 5 gun emb
Canim benim masallah allhim bizede nasip etsin ins benimde 5 gunlukte bu haftalar nasil hesaplaniyo benim bugun kac gunluk yavrim dun trasfer oldum :)

Canım son adet tarihine gore yapılıyor. Mesala benim 14 subatta.

Kizlar masallah barekellah...listenize baktimda hamile sayiniz cok guzel...nerdeyse yuzde 60 hamilelik oranin var cok sevindim bana da moral oldu...ben de yeni baslicam insallah...

Kizlar masallah barekellah...listenize baktimda hamile sayiniz cok guzel...nerdeyse yuzde 60 hamilelik oranin var cok sevindim bana da moral oldu...ben de yeni baslicam insallah...
Hoşgeldin canım :)çok ugurlu topigimiz çünkü burada herkes herkese duasını esirgemiyor,tam bu aşamada ihtiyacimiz olan şey bu :) şimdiden hayırlı olur inşallah tedavin

Canım

Hoşgeldin canım :)çok ugurlu topigimiz çünkü burada herkes herkese duasını esirgemiyor,tam bu aşamada ihtiyacimiz olan şey bu :) şimdiden hayırlı olur inşallah tedavin

masallah masallah...gercekten cok iyi bi oran...eminim duanin payi coktur...bu arada bahar aylarindaki tup bebek orani diger aylara gore daha yuksek oldugunu duymustum..insallah biz de nasipleniriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…