2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım benimde 5. Günüm inşallah güzel haberi alcaz skma canını ben kaç Kişiyi okudum hiç belirtim yok dedikten sonra test günü pozitif gören o yüzden sende onlardan birisidir inşallah
kızlar benim 7. Günüm bende de hiç belirti yok.Allah büyük inşallah alırız hayırlı haberleri ard arda

Arkadaslar transfer gununu sayiyormuyuz benim gecen hafta persembe transferim yapildi beklemedeyim

Hayirli cumalar kizlar masallah bebis dolmus burasi :) Allahim bu guzel gunde herkesin duasini kabul etsin ins!

gunaydin kizlar estrofem kullanirken donmus tedavi oncesi sumukgibi akintiniz oldumuseffaf ama kati olluyorum korkutan niye boyle oldu yumurta mi catliyo erkenden bu neyin nesi anlamdim cildiracam herseyim bir garip bit tuhaf cekiyom kendime

5.Gün embriyosu transferi 10.Gün de bhcg 11.75 çıktı

Herkesin değerlerini okuyorum kat kat fazla, böyle düşük cikip da gebeligi devam eden oldu mu acaba?

Herkesin değerlerini okuyorum kat kat fazla, böyle düşük cikip da gebeligi devam eden oldu mu acaba?
Canim 2 gun sonra katlanmasi önemli bekleyip göreceksin inşallah
devam edenler oluo tatlim önemli olan artma olmasi

canım şu durumda sen hamilesin çünkü bu değer 10. Gün çıkabilecek bir değer. Ama sana katılıyorum genelde herkesin çok daha yüksek çıkıyor doktoruna sordun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…