- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
Biz iyiye yoralım tatlım boşver inşallah iyi olur :)hayır olsun.ben de 1 aydıe saçma sapan rüyalar görüyorum.o kadar psikolojik baskı stres olacağı bu tabi
kızlar benim 7. Günüm bende de hiç belirti yok.Allah büyük inşallah alırız hayırlı haberleri ard ardaCanım benimde 5. Günüm inşallah güzel haberi alcaz skma canını ben kaç Kişiyi okudum hiç belirtim yok dedikten sonra test günü pozitif gören o yüzden sende onlardan birisidir inşallah
Ayy ne guzel insallah hamilesindir ..Batmalar oluyo bide bel ve kasık ağrım oluyo ara ara canım
Ben sayiyorum vala :)Arkadaslar transfer gununu sayiyormuyuz benim gecen hafta persembe transferim yapildi beklemedeyim
Transferin yapıldığı gün sayılmıyo canım maalesef keşke sayılsa :)Arkadaslar transfer gununu sayiyormuyuz benim gecen hafta persembe transferim yapildi beklemedeyim
Inşallah canımmm hepimiz öyleyizdir inşallah :)Ayy ne guzel insallah hamilesindir ..
Bizde insallah..
Alırız Rabbimin izniyle canım inancımız sonsuz bizde anne olcaaaaazzzkızlar benim 7. Günüm bende de hiç belirti yok.Allah büyük inşallah alırız hayırlı haberleri ard arda
Canimm hadi bakalım bugün güzel haber verme sırası sendeamin canım inş.. bugün benim de test günüm inş. güzel haberler veririm size..
Arkadaslar transfer gununu sayiyormuyuz benim gecen hafta persembe transferim yapildi beklemedeyim
canım saymıyoruz maalesef benimde geçen cuma transferim yapıldı benim 7 semin 8. Günün hafi hayırlı haberler alalım inşallah
Amin insallah canimhayırlı cumalarımız olsun inş rabbim tüm bebek isteyenlerin kucağını saglıklı bebeklerle dolu dolu etsin inş her bir bebek bize hayırlı evlat allaha iyi kul millete hayırlı birey olmayı nasip etsin inş
Bende öyle sana bakıyorum sonucunu merak ediyordum, maşallah canım benimKizlar yaaarinniii bekleyemedim 386 cikti degerim
Canim 2 gun sonra katlanmasi önemli bekleyip göreceksin inşallah5.Gün embriyosu transferi 10.Gün de bhcg 11.75 çıktı
Herkesin değerlerini okuyorum kat kat fazla, böyle düşük cikip da gebeligi devam eden oldu mu acaba?
canım şu durumda sen hamilesin çünkü bu değer 10. Gün çıkabilecek bir değer. Ama sana katılıyorum genelde herkesin çok daha yüksek çıkıyor doktoruna sordun mu5.Gün embriyosu transferi 10.Gün de bhcg 11.75 çıktı
Herkesin değerlerini okuyorum kat kat fazla, böyle düşük cikip da gebeligi devam eden oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?