canım şu durumda sen hamilesin çünkü bu değer 10. Gün çıkabilecek bir değer. Ama sana katılıyorum genelde herkesin çok daha yüksek çıkıyor doktoruna sordun mu
Canim 2 gun sonra katlanmasi önemli bekleyip göreceksin inşallah
devam edenler oluo tatlim önemli olan artma olmasi
hadi hayırlı olsun canım,senin mutlu haberlerini de 1 ay sonra kutlarız inşallah :)slm canlar
dr dan geldim az evvel
20 nisanda iğnelerime basliorum inşallah mayis in ilk haftasida yumurta toplama işlemi olacak Allah in izniyle
menopur kullancam kimlar kullandi bu igneden
hayırla sonuçlansın inşslm canlar
dr dan geldim az evvel
20 nisanda iğnelerime basliorum inşallah mayis in ilk haftasida yumurta toplama işlemi olacak Allah in izniyle
menopur kullancam kimlar kullandi bu igneden
amin canim benim bir durağanlık var şimdilik ustumde zaman yaklaştıkça heyecan basar artik :))hadi hayırlı olsun canım,senin mutlu haberlerini de 1 ay sonra kutlarız inşallah :)
saol tatlimhayırla sonuçlansın inş
yeterînce heyecanlanıcakdın zaten zaman içinde şimdi bu durgunluk iyidir bence. Hayırlı uğurlu olsun inşallahamin canim benim bir durağanlık var şimdilik ustumde zaman yaklaştıkça heyecan basar artik :))
sakin olman çok daha güzel.ben her safhada olumsuz düşünmekten kafayı yemiştim.stres işe yaradı gerçi bende :))amin canim benim bir durağanlık var şimdilik ustumde zaman yaklaştıkça heyecan basar artik :))
SIMDILIK OYLEYIM CANIM ILERLEYEN SAFHALARDA NASIL OLURUM BILMIORUMsakin olman çok daha güzel.ben her safhada olumsuz düşünmekten kafayı yemiştim.stres işe yaradı gerçi bende :))
AYNEN CANIM YAVAS YAVAS HEYECANLANAYIM BARIyeterînce heyecanlanıcakdın zaten zaman içinde şimdi bu durgunluk iyidir bence. Hayırlı uğurlu olsun inşallah
MASALLAH BEBISINE CANIM RABBIM TAMAMINA ERDIRSINdün bende bebeğimi gördüm kızlar boyu 4.6 mm dedi ama tam haftasında gidiyormuş şimdilik bir kese var am belli olmaz dedi 2 de görebilirmişşiz diğer haftalar
amin cnm inş dua edin kalbinide 2 hafta sonra gittiğimde duyabilelimMASALLAH BEBISINE CANIM RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN
oh kesinleşti işte hamileliğin,süper :) bir de ben görebilseydimmmmamin cnm inş dua edin kalbinide 2 hafta sonra gittiğimde duyabilelim
duyarsın miniğin kalp atımını da bu kadar oldu ya gerisi de gelir inaşşah annesi :)amin cnm inş dua edin kalbinide 2 hafta sonra gittiğimde duyabilelim
çok üzüldüm arkadaşım,sana adınla dua edeceğim göreceksin olacak11.günümde test yaptim <2 cikti kizlar olmadi yine.ne dusunecegimi ne hissedeceğini bilmiyorum.ama isyan etmiyorum.Rabbim çok büyük.sabrinida verecektir.sizlerden güzel haberler almak duasiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?