- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Ammmmin cok saol rabbim insallah tamamina erdirir darisi basiniza cani gonulden diyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ammmintebrikler canim cok güzel bir haber bu :) Rabbim tamamina erdirsin insallahhh darisi bizlerin basina
Nasıl sevindim anlatamam arkadaşım ikiz değeri bu sanırım :)Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli...Aaaaminnnn :)Kizlar yaaarinniii bekleyemedim 386 cikti degerim
Gunaydin sagol canim :)çok geçmiş olsun cnm oda zor bir durum inş uzun sürmez
Gozunaydin tatlim Allah hayirli etsin sonuna kadar guldursun yuzunu :)Ammmmin cok saol rabbim insallah tamamina erdirir darisi basiniza cani gonulden diyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ammmin
gözün aydın arkadaşım Allah hayırlı uğurlu etsin çok çok sevindim :)Kizlar yaaarinniii bekleyemedim 386 cikti degerim
AmiiinnnnnKizlar gunaydinlar pozitif sonucu alan arkadaslarima hayirli olsun diyorum Cumaniz mubarek olsun bu guzel gunun hurmerine Rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah hayirli hayirli haberler duyalim insallah
amin canım inş.. bugün benim de test günüm inş. güzel haberler veririm size..Hayırlı cumalarr kızlaaaar Rabbim cumanın ve mübarek üç aylar hürmetine bebişlerimizi sağlıcaklarıyla bize nasip etsin inşallah test günü hepimiz pozitifleri görelim inşallah
canım hayırlı olsun çok sevindim.. değerde oldukça yüksek ikiz bebekler geliyor inşşş.Kizlar yaaarinniii bekleyemedim 386 cikti degerim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla burda hamileyimmmmmmm çığlıkları duyalımamin canım inş.. bugün benim de test günüm inş. güzel haberler veririm size..
amin canımmm inşşş..Güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla burda hamileyimmmmmmm çığlıkları duyalım
Canım benimde 5. Günüm inşallah güzel haberi alcaz skma canını ben kaç Kişiyi okudum hiç belirtim yok dedikten sonra test günü pozitif gören o yüzden sende onlardan birisidir inşallahKizlar transferimin bugun besinci gunu hicbir belorti yok yaa icim icimi yiyor=(
Insallah canim senin belirtin var mi?Canım benimde 5. Günüm inşallah güzel haberi alcaz skma canını ben kaç Kişiyi okudum hiç belirtim yok dedikten sonra test günü pozitif gören o yüzden sende onlardan birisidir inşallah
Batmalar oluyo bide bel ve kasık ağrım oluyo ara ara canımInsallah canim senin belirtin var mi?
hayırlkı haberilerini bekliğyorz canımamin canım inş.. bugün benim de test günüm inş. güzel haberler veririm size..
hayır olsun.ben de 1 aydıe saçma sapan rüyalar görüyorum.o kadar psikolojik baskı stres olacağı bu tabiKızlar bugün rüyamda kızgın bi inek gördüm heryere saldıran bi uyandım Allahım olumsuz rüyalar görüyorum olmucak mı acaba dedim rüya tabirine baktım beklenilen Mutluluğa ümit edilen şeyin zafere kavuşmasına falan yazıyodu çok sevindim inşallah gerçekten öyle olur :) bu rüyayı bütün bebiş bekleyen anneler yerinede görmüş kabul ediyorum ve hepimiz inşallah kavuşuruz bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?