2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar gunaydinlar pozitif sonucu alan arkadaslarima hayirli olsun diyorum Cumaniz mubarek olsun bu guzel gunun hurmerine Rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah hayirli hayirli haberler duyalim insallah

Kizlar gunaydinlar pozitif sonucu alan arkadaslarima hayirli olsun diyorum Cumaniz mubarek olsun bu guzel gunun hurmerine Rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah hayirli hayirli haberler duyalim insallah
Amiiinnnnn

Hayırlı cumalarr kızlaaaar Rabbim cumanın ve mübarek üç aylar hürmetine bebişlerimizi sağlıcaklarıyla bize nasip etsin inşallah test günü hepimiz pozitifleri görelim inşallah

Kizlar transferimin bugun besinci gunu hicbir belorti yok yaa icim icimi yiyor=(

Kızlar bugün rüyamda kızgın bi inek gördüm heryere saldıran bi uyandım Allahım olumsuz rüyalar görüyorum olmucak mı acaba dedim rüya tabirine baktım beklenilen Mutluluğa ümit edilen şeyin zafere kavuşmasına falan yazıyodu çok sevindim inşallah gerçekten öyle olur :) bu rüyayı bütün bebiş bekleyen anneler yerinede görmüş kabul ediyorum ve hepimiz inşallah kavuşuruz bebişlerimize

hayır olsun.ben de 1 aydıe saçma sapan rüyalar görüyorum.o kadar psikolojik baskı stres olacağı bu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…