2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar ben bugün gittim transferinin 5. Günü deli gibi kan testine aglasammi gulsemmi bilemedim günleri saymak çok zor geldi sonuç 6.43 sonucun yazdığı kağıtta 0-5 arasında gebelik haftası verilmemiş.5-50 arası 0-1 haftalik gebelik olarak belirtilmiş asıl tarihini beklemekten başka yolum kalmadı gittim kafamı iyice karıştırdım varmi aranızda benim gibi olan

o zaman kapıda göre hamilesin diyebilirmiyiz inşallah öyledir canım

ben hiç iyı deglm kızlar iki lokma yıyemz hale geldm sabahta vardı ama akşama dogru cogaldı allah yardımcmz olsn sabrını versın inşalah

ben hiç iyı deglm kızlar iki lokma yıyemz hale geldm sabahta vardı ama akşama dogru cogaldı allah yardımcmz olsn sabrını versın inşalah
Canım ben de aynı durumdayım. Sadece zeytin, peynir, yumurta, Çökelek ve ekmek yiyebiliyorum. O da sadece öğleye doğru, sonrasında ara ara Çubuk kraker atıyorum ağzıma o kadar. Su bile içemiyorum. Fazlasıyla susadığımı hissediyorum ama su içme fikri bile midemi bulandırıyor. 6. Haftada başladı ama bugüne kadar hiç kusmamıştım. Bugün de iki defa çıkardım. Ayrıca sürekli uyumak istiyorum. Gerçekten zor bir dönem

aynı susadıgmn farkındaym ama canm kesnlkle hıc bısey ıstemyr nereye kadar boyle gtcek sabrını verır inşalah Allahm

iyiki beklememişsin canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Hiç bırakacak gibi değil o değerler maşallah. Akşam vakti nasıl mutlu ettin beni anlatamam.
Bekleyemedim stres yaptim cok saol arkadasim allah hepimize anneligi nasip etsin allah muradinizi versin

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............

yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................

dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............

Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....

karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................

asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................

aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................

conqueror...........................28...............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art........................................26 mart.........

gulem05..............................?.................?....................?...........................................................?..................

hamiraa.............................?.................?....................?...........................................................23 mart........

bsrbsrsmt...........................?..................?....................?............................................................?.................

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..............

ebbasisi..............................36................1.............Erzurum tip fak........................................?...................

sulltan................................?.................?......................?.........................................................?....................

loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart.............

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial.............................29 mart....(değerleri dustu)

benharbiden......................25..............3..........konya meram aras.hast...........................30 mart............

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak........................................07nisan...........

cesuu...................................31..............2..........İstanbul tup bebek...................................30 mart...........

siden_80.............................?................?........................?...................................................12 nisan............22 nisan

svd1910..............................32...............1...........eskisehir acibadem...................................?.......................22 nisan

prensim1975......................?...............3............sisli memorial................................................?......................beklemede

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international.............................29 mart...................8 nisan

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri.......................................30 mart..............

mrv8290............................25................1..........eskisehir tip fakultesi...............................29 mart..................13 nisan

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ........................................?......................tedavide

serenci.................................28..............2...................pembe mavi..............................................?.....................tedavide

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?..................tedavide

sevgi_cmr..........................37...............3.............bahçeci fulya........................................................?...................tedavide

[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…