Ozaman bebislerimiz geliyor cnm hadi hayirlisi nezaman yapacaksin testiAynilari bendede var ben transferden kaynaklı zannettim...2 tane canim
Aminnn canimHakkinda hayirlisi olsun cnm insallah guzel haberler alirsin dua etmez olurmuyum rabbim tum isteyenlerin yuzunu guldursun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine
Ay inşaallah :) bugün 4.günüm p.tesi yapıcam vallaOzaman bebislerimiz geliyor cnm hadi hayirlisi nezaman yapacaksin testi
:)) vajinal ultrasonda mı yoksa karından mı
o zaman kapıda göre hamilesin diyebilirmiyiz inşallah öyledir canımKızlar ben bugün gittim transferinin 5. Günü deli gibi kan testineaglasammi gulsemmi bilemedim günleri saymak çok zor geldi sonuç 6.43 sonucun yazdığı kağıtta 0-5 arasında gebelik haftası verilmemiş.5-50 arası 0-1 haftalik gebelik olarak belirtilmiş asıl tarihini beklemekten başka yolum kalmadı gittim kafamı iyice karıştırdım varmi aranızda benim gibi olan
Canım ben de aynı durumdayım. Sadece zeytin, peynir, yumurta, Çökelek ve ekmek yiyebiliyorum. O da sadece öğleye doğru, sonrasında ara ara Çubuk kraker atıyorum ağzıma o kadar. Su bile içemiyorum. Fazlasıyla susadığımı hissediyorum ama su içme fikri bile midemi bulandırıyor. 6. Haftada başladı ama bugüne kadar hiç kusmamıştım. Bugün de iki defa çıkardım. Ayrıca sürekli uyumak istiyorum. Gerçekten zor bir dönemben hiç iyı deglm kızlar iki lokma yıyemz hale geldm sabahta vardı ama akşama dogru cogaldı allah yardımcmz olsn sabrını versın inşalah
Gözün aydın canım benim. Allah tamamına erdirsinKizlar yaaarinniii bekleyemedim 386 cikti degerim
Ammmim cok saol insallah beni birakmazlarGözün aydın canım benim. Allah tamamına erdirsin
aynı susadıgmn farkındaym ama canm kesnlkle hıc bısey ıstemyr nereye kadar boyle gtcek sabrını verır inşalah AllahmCanım ben de aynı durumdayım. Sadece zeytin, peynir, yumurta, Çökelek ve ekmek yiyebiliyorum. O da sadece öğleye doğru, sonrasında ara ara Çubuk kraker atıyorum ağzıma o kadar. Su bile içemiyorum. Fazlasıyla susadığımı hissediyorum ama su içme fikri bile midemi bulandırıyor. 6. Haftada başladı ama bugüne kadar hiç kusmamıştım. Bugün de iki defa çıkardım. Ayrıca sürekli uyumak istiyorum. Gerçekten zor bir dönem
Masallah cnm rabbim tamamina erdirsin cok sevindim darisi tum isteyenlere insallah 9.gunun degilmi degerin guzel sanirim ikiz gibi hadi hayirlisi hakkimizdaKizlar yaaarinniii bekleyemedim 386 cikti degerim
iyiki beklememişsin canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Hiç bırakacak gibi değil o değerler maşallah. Akşam vakti nasıl mutlu ettin beni anlatamam.Kizlar yaaarinniii bekleyemedim 386 cikti degerim
Ammin allahim bu cuma gecesi nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin ammmin cok saol canimMasallah cnm rabbim tamamina erdirsin cok sevindim darisi tum isteyenlere insallah 9.gunun degilmi degerin guzel sanirim ikiz gibi hadi hayirlisi hakkimizda
Bekleyemedim stres yaptim cok saol arkadasim allah hepimize anneligi nasip etsin allah muradinizi versiniyiki beklememişsin canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Hiç bırakacak gibi değil o değerler maşallah. Akşam vakti nasıl mutlu ettin beni anlatamam.
tebrikler canim cok güzel bir haber bu :) Rabbim tamamina erdirsin insallahhh darisi bizlerin basinaKizlar yaaarinniii bekleyemedim 386 cikti degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?