saol tatlim sizlerin dualarina cok ihtiyacimiz varCok guzel haber rabbim hayirlisiyla hersey yolunda gider kucaginada bebislerini almayi nasip etsin
cok güzel bir haber canim tek mi ciftmi transfer olmuştun canim sen,?Tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ben de bugün ikizlerim olacağını öğrendim. Hatta birinin kalp atışlarını izledik. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
Ediyorum canim kimsenin kucagi bos kalmasin ammminsaol tatlim sizlerin dualarina cok ihtiyacimiz var
hamişler bol bol edin tedavideki arkadaşlara icindede bana da
Canim kacinci gun kan degerlerin kac ciktiTebrikler canım, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ben de bugün ikizlerim olacağını öğrendim. Hatta birinin kalp atışlarını izledik. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
Teşekkür ederim.Kızlar tebrik ediyorum sizi. Maşallah ne güzel haberler veriyorsunuz. Allah kucağınıza almayıda nasip etsin hayırlısıyla. Kaçıncı haftada duydunuz cnm. Ayy ne güzel ikiz değerlerin nasıldı cnm?
Sağol canım. İnşallah senin miniklerin gelişini de kutlayacağız burada.cok güzel bir haber canim tek mi ciftmi transfer olmuştun canim sen,? Rabbim sağlıcakla kucagina almayi da nasip etsin
Ben test yaptırmak için 15. güne kadar bekledim canım. Daha önceki değerleri bilmiyorum ama 15. gün 3200'dü.Canim kacinci gun kan degerlerin kac cikti
rengi nasildi canim?Kızlar 13 nisanda 5.gun blast embriyo transferi oldum. Az önce Afedersiniz peçete sümuksü akıntı geldi va miböyle birsey yaşayan ?
Canm foktorumda normal dedi ama bana oyle geldi :))cnm bende 6+3 ama daha kontrole gitmediğim için bilmiyorumbeş gün önce kan değerim 17,529.. seninkide normal geldi bana.. sen neye göre küçük dedin. doktor kontrolüne göre mi yoksa test sonucuna göre mi?
Canım bende de var ama jelden kaynaklı olduğunu düşünüyorum...Sen nasılsın var mı belirti falan?Kızlar 13 nisanda 5.gun blast embriyo transferi oldum. Az önce Afedersiniz peçete sümuksü akıntı geldi va miböyle birsey yaşayan ?
Ayy. canim sanki bende gordum tek embriyomu transfer oldin ins vardurArkadaşlar benim rahat duracağım yok bugünde idrarda test yaptım transferin 7. Günündeyim sizde bakın bakalım ben silik bir çizgi gordum sanki peki sizce ??
Var canim hrgun koyulasir cizgin rabbim tamamina erdirsin gozun aydinArkadaşlar benim rahat duracağım yok bugünde idrarda test yaptım transferin 7. Günündeyim sizde bakın bakalım ben silik bir çizgi gordum sanki peki sizce ??
Bende gördümArkadaşlar benim rahat duracağım yok bugünde idrarda test yaptım transferin 7. Günündeyim sizde bakın bakalım ben silik bir çizgi gordum sanki peki sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?