2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ben de bugün ikizlerim olacağını öğrendim. Hatta birinin kalp atışlarını izledik. Haftaya tekrar kontrole gideceğim.
cok güzel bir haber canim tek mi ciftmi transfer olmuştun canim sen,?
Rabbim sağlıcakla kucagina almayi da nasip etsin

Kızlar kasik ağrısı uzun bir süre gecmicek. Ben yarın 10. Haftaya gircem ama halen cok kasik agrim var. Dr mormal dedi. Çünkü bebegim önce yumurtaliklarimizi itekliyormus sonra bagirsaklarimizi baskiliyormus ve kabizlik basliyormus ve sonrada idrar kesesini baskilayip hazneyi daraltip surekli idrara cikartiyormus ve en önemlisi rahim icini genisletiyor. Düsünün icerde bukadar sey olurken bizler nasil agrisiz gecirebilizki. Benim bebegin kesesi portakal büyüklüne geldi bile :))

Kızlar 13 nisanda 5.gun blast embriyo transferi oldum. Az önce Afedersiniz peçete sümuksü akıntı geldi va miböyle birsey yaşayan ?

Kızlar tebrik ediyorum sizi. Maşallah ne güzel haberler veriyorsunuz. Allah kucağınıza almayıda nasip etsin hayırlısıyla. Kaçıncı haftada duydunuz cnm. Ayy ne güzel ikiz değerlerin nasıldı cnm?
Teşekkür ederim. Ben 5+5'teyim. Henüz kalp atışlarının sesini duymadık. Sadece ekrandan görüntüsünü gördük. Bir yanıp bir sönen beyaz bir ışık gibiydi. Diğer miniğimin kalbini henüz göremedik ama doktor normal, bir iki güne görünür dedi. Haftaya Cuma tekrar kontrolüm var. Değerlerim de; 15. gün 3200, 18. gün 13.000 civarıydı.
cok güzel bir haber canim tek mi ciftmi transfer olmuştun canim sen,? Rabbim sağlıcakla kucagina almayi da nasip etsin
Sağol canım. İnşallah senin miniklerin gelişini de kutlayacağız burada.
Evet, benim 2 tane 5. gün embriyosuydu.
Canim kacinci gun kan degerlerin kac cikti
Ben test yaptırmak için 15. güne kadar bekledim canım. Daha önceki değerleri bilmiyorum ama 15. gün 3200'dü.

Son düzenleme:
cnm bende 6+3 ama daha kontrole gitmediğim için bilmiyorum beş gün önce kan değerim 17,529.. seninkide normal geldi bana.. sen neye göre küçük dedin. doktor kontrolüne göre mi yoksa test sonucuna göre mi?
Canm foktorumda normal dedi ama bana oyle geldi :))

Kızlar 13 nisanda 5.gun blast embriyo transferi oldum. Az önce Afedersiniz peçete sümuksü akıntı geldi va miböyle birsey yaşayan ?
Canım bende de var ama jelden kaynaklı olduğunu düşünüyorum...Sen nasılsın var mı belirti falan?

Valla ne bilim canım sanki göğüs uçları azıcık ağır gibi bide arada sol kaşığı hissettiriyor kendini

Arkadaşlar benim rahat duracağım yok bugünde idrarda test yaptım transferin 7. Günündeyim sizde bakın bakalım ben silik bir çizgi gordum sanki peki sizce ??

Eklentiler

• IMAG0376.webp
    8 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…