kzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
Cok gecmis olsun canim aman diyim kalkma yat insallah bise olmaz korkma.kızlar hepinzden allah razı olsun smdı eve geldık tuvalet harıc kalkma dedı umarm gecer eskı saglıgımıza kavusuruz.
iğne filan yaptılar canım? ay nolur dikkat et çalışıyorsan rapor al,o komşundan uzak dur :))kızlar hepinzden allah razı olsun smdı eve geldık tuvalet harıc kalkma dedı umarm gecer eskı saglıgımıza kavusuruz.
İyim tatlim hamdolsun ayni gibiyim halsizim.bugun nefes aldikca sag tarafim batiyo.pnun disinda canim bise cekmiyo henuz
beklenen gün yaklaşıyor desene,bizim de perşembe gibi randevumuz.keseyi bir görseydim rahatlayacaktım,dua et her şey yolunda olsu,senin duaların geçiyor teyzesi :))İyim tatlim hamdolsun ayni gibiyim halsizim.bugun nefes aldikca sag tarafim batiyo.pnun disinda canim bise cekmiyo henuz
Sali gunu bebegimi gorcem insallah.kolay gelsin canim yorma kendini
Sizde bana dua edin nolur icim hic rahat degil.beklenen gün yaklaşıyor desene,bizim de perşembe gibi randevumuz.keseyi bir görseydim rahatlayacaktım,dua et her şey yolunda olsu,senin duaların geçiyor teyzesi :))
evet ıgne 2 serum aynen komsu yok bebegmle ben varm. ayy bu ders oldu bana ne ısın var pazarda halın bellı ah ahiğne filan yaptılar canım? ay nolur dikkat et çalışıyorsan rapor al,o komşundan uzak dur :))
neden rahat değil canım ne oldu? o ağrıları kastediyuorsan son derece normal ve içerde bir hayatın belirtsiSizde bana dua edin nolur icim hic rahat degil.
Hepinize duaciyim ismini bildiklerime isimle ediyorum
Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Bilmem niye bi gorsem su keseyi kalbi rahat etcem heralde.neden rahat değil canım ne oldu? o ağrıları kastediyuorsan son derece normal ve içerde bir hayatın belirtsi
neyse canım bununla atlatmış oldun çok şükür.artık evde çok iyi dinlen bizi de korkuttun annesievet ıgne 2 serum aynen komsu yok bebegmle ben varm. ayy bu ders oldu bana ne ısın var pazarda halın bellı ah ah
o konuda aynıyız,ben de kafamda kurup duruyorum boş kese mi dış gebe mi bilmem ne mi diye.. inşallah yüzdük yüzdük kuyruguna geldik bir sıkıntı çıkmayacak inşallah canım.Bilmem niye bi gorsem su keseyi kalbi rahat etcem heralde.
iyim patiklim sen nasilsin bebeis nasil?
Heeh iste bunlar yiyip bitiriyo benio konuda aynıyız,ben de kafamda kurup duruyorum boş kese mi dış gebe mi bilmem ne mi diye.. inşallah yüzdük yüzdük kuyruguna geldik bir sıkıntı çıkmayacak inşallah canım.
İyiz hamdolsun teyzesi dun 7.haftaya girdikiyim patiklim sen nasilsin bebeis nasil?
pazartesi iğnelerime baslicam inşallah
benden boleee...
maşallah sizlere canlarim darisi bizlere olsun inşallahİyiz hamdolsun teyzesi dun 7.haftaya girdik
Canim sanada gun saymaya basliycaz yani hayirlisiyla
Amin canim olucak insallah bu topik cok ugurlu bencemaşallah sizlere canlarim darisi bizlere olsun inşallah
inşallah tatlim benim nasipte varsa olacak Allah in izniyle ...Amin canim olucak insallah bu topik cok ugurlu bencecok az negatif sonuc aldik.
Seninde pozitifini burda gorcez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?