2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kızlar hepinzden allah razı olsun smdı eve geldık tuvalet harıc kalkma dedı umarm gecer eskı saglıgımıza kavusuruz.

günaydın bebeğim,toplkantı var okuldayım bugun. D dogannu ya üzüldüm. sen nasılsın kendine geldin mi biraz? benim canım bişeyler çekmeye başladı bile
İyim tatlim hamdolsun ayni gibiyim halsizim.bugun nefes aldikca sag tarafim batiyo.pnun disinda canim bise cekmiyo henuz
Sali gunu bebegimi gorcem insallah.kolay gelsin canim yorma kendini

İyim tatlim hamdolsun ayni gibiyim halsizim.bugun nefes aldikca sag tarafim batiyo.pnun disinda canim bise cekmiyo henuz
Sali gunu bebegimi gorcem insallah.kolay gelsin canim yorma kendini
beklenen gün yaklaşıyor desene,bizim de perşembe gibi randevumuz.keseyi bir görseydim rahatlayacaktım,dua et her şey yolunda olsu,senin duaların geçiyor teyzesi :))

beklenen gün yaklaşıyor desene,bizim de perşembe gibi randevumuz.keseyi bir görseydim rahatlayacaktım,dua et her şey yolunda olsu,senin duaların geçiyor teyzesi :))
Sizde bana dua edin nolur icim hic rahat degil.
Hepinize duaciyim ismini bildiklerime isimle ediyorum
Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Sizde bana dua edin nolur icim hic rahat degil.
Hepinize duaciyim ismini bildiklerime isimle ediyorum
Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
neden rahat değil canım ne oldu? o ağrıları kastediyuorsan son derece normal ve içerde bir hayatın belirtsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…