- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
bEncede silikte olsa ikinci çizgi var İnşallah hamilesindir canım beinmde 7. Günüm ama ben senin kadar cesur deyilim:) Allah gönlüne göre versinArkadaşlar benim rahat duracağım yok bugünde idrarda test yaptım transferin 7. Günündeyim sizde bakın bakalım ben silik bir çizgi gordum sanki peki sizce ??
Buyuk cesaret canim 4 km yol gidilirmi ben evin icinde gezmiyorum daha olup olmadihini bile bilmiyorum transferimin 4 gunu dikat et canimkızlar bugun komşuma gttm onunla pazara gttık 4 km yol yürüdük cok kötüydüm hala cok agrm var acık pembe akıntm oldu cok korktum bıdaha gtmem töbe
kızlar bugun komşuma gttm onunla pazara gttık 4 km yol yürüdük cok kötüydüm hala cok agrm var acık pembe akıntm oldu cok korktum bıdaha gtmem töbe
ilahi canim yaaaa sen iki canli bir hatunsunkızlar bugun komşuma gttm onunla pazara gttık 4 km yol yürüdük cok kötüydüm hala cok agrm var acık pembe akıntm oldu cok korktum bıdaha gtmem töbe
canim belli 2.cizgiArkadaşlar benim rahat duracağım yok bugünde idrarda test yaptım transferin 7. Günündeyim sizde bakın bakalım ben silik bir çizgi gordum sanki peki sizce ??
Canım sen nasıl yürüdü n ya bence dr una haber ver veya acile git. Benimde 6+3 kanama olmuştu direk gittik progesteron igne yapıldı. Öyle durdu kanamam. Korkutmak istemem tabide yine önlem olarak git.kızlar bugun komşuma gttm onunla pazara gttık 4 km yol yürüdük cok kötüydüm hala cok agrm var acık pembe akıntm oldu cok korktum bıdaha gtmem töbe
canim Allah yardimcin olsun, dualarim seninle..kzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
Rabbim bebegini sana bagislasin canim dualarimdasin durumundan haberdar et iyi haberlerini bekliyoruz bol bol dua et ve dinlenkzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
Canım ya cok üzüldüm. Keşke ilk gördügün anda gitseydin. Neyse yasanacagi varmış. Üzme kendini lütfen nasılsın suan.kzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
Tatlim nasilsin merak ediyoruz seni.kzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
Dualarım seninle canım. Hiçbir şey olmayacak Allah'ın izniyle. Bol bol dinlen, doktorunun tavsiyelerine hafiyen uy, kendine ve bebeğine inan. İnşallah biran önce atlatacaksın bunu.kzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
canim ya kendine ne kadar eziyet etmissin oyle simdi hemen yat ayaginin altina yastik koy wc disinda kalkma sakin yorgunluktan gelmis olabilir akintin korkma stres daha cok etkiler allah yavrunu sana bagislasinkızlar bugun komşuma gttm onunla pazara gttık 4 km yol yürüdük cok kötüydüm hala cok agrm var acık pembe akıntm oldu cok korktum bıdaha gtmem töbe
Allah yardımcın olsun olsun canım bebeğinide senide korusun.kzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
niye öule bişey yaptın hayatıum 4km yol nedir yahu? ben arabayı park edip eve yürürken bile ağrım oluyor seni düşünemiyorum,lütfen dikkat et bizler normal gebeler değiliz biliyorsunkızlar bugun komşuma gttm onunla pazara gttık 4 km yol yürüdük cok kötüydüm hala cok agrm var acık pembe akıntm oldu cok korktum bıdaha gtmem töbe
hay allah! dualarım seninle stres yapma sakın,neyseki hastanedesinkzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
Masallah canim cok guzel degerin daha ne olsun.hayirlisiyla gor keseyi insallahKizlar 11.gun degerim 547 nasil sizce doktor istemedi birdaha tahlil 10 gun sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?