2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Arkadaşlar benim rahat duracağım yok bugünde idrarda test yaptım transferin 7. Günündeyim sizde bakın bakalım ben silik bir çizgi gordum sanki peki sizce ??
bEncede silikte olsa ikinci çizgi var İnşallah hamilesindir canım beinmde 7. Günüm ama ben senin kadar cesur deyilim:) Allah gönlüne göre versin

kızlar bugun komşuma gttm onunla pazara gttık 4 km yol yürüdük cok kötüydüm hala cok agrm var acık pembe akıntm oldu cok korktum bıdaha gtmem töbe

kızlar bugun komşuma gttm onunla pazara gttık 4 km yol yürüdük cok kötüydüm hala cok agrm var acık pembe akıntm oldu cok korktum bıdaha gtmem töbe
Buyuk cesaret canim 4 km yol gidilirmi ben evin icinde gezmiyorum daha olup olmadihini bile bilmiyorum transferimin 4 gunu dikat et canim

yani komsunada pes.canim suclama kendini dinlen ayaklarinin altina yastik koy yuksekte kalsin bacaklarin.dinlen iyice bise olmaz insallah

ilahi canim yaaaa sen iki canli bir hatunsun
neyine guvenipte 4 km yol yurursun otur evinde

Arkadaşlar benim rahat duracağım yok bugünde idrarda test yaptım transferin 7. Günündeyim sizde bakın bakalım ben silik bir çizgi gordum sanki peki sizce ??
canim belli 2.cizgi
0/0 90 hamiş gibisin cok erken belli olmuş maşallah

Canım sen nasıl yürüdü n ya bence dr una haber ver veya acile git. Benimde 6+3 kanama olmuştu direk gittik progesteron igne yapıldı. Öyle durdu kanamam. Korkutmak istemem tabide yine önlem olarak git.

kzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
Dualarım seninle canım. Hiçbir şey olmayacak Allah'ın izniyle. Bol bol dinlen, doktorunun tavsiyelerine hafiyen uy, kendine ve bebeğine inan. İnşallah biran önce atlatacaksın bunu.

canim ya kendine ne kadar eziyet etmissin oyle simdi hemen yat ayaginin altina yastik koy wc disinda kalkma sakin yorgunluktan gelmis olabilir akintin korkma stres daha cok etkiler allah yavrunu sana bagislasin

niye öule bişey yaptın hayatıum 4km yol nedir yahu? ben arabayı park edip eve yürürken bile ağrım oluyor seni düşünemiyorum,lütfen dikkat et bizler normal gebeler değiliz biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…