Ahh canim Allah kolaylik versin , benim esim tek oldugu icin boyle sorunlar yok, cok zor bir durum , huzur vermiuorlar insana ya, birde hamilesin cnm ya kocan ve digerleri de dahil sana karsi farkli olmalari lazim, biliyorum kolay degil ama icindekini düsün ve biraz sakin olmayi dene, malesef ki insanlari degistiremiyorsun , en azindan bir donem, kapa gozlerini her seye ve lutfen kendini dusun.Zaten benmi hamileyim esimmi onuda anlamiyorum ben söyleniyorsam konuşma sis dinle yada çok sinirliysem hiç yanına gelme dimdiklama diyorum..havaya söylüyorum sanki ben 10 sayıyorum o 20 sayıyor iyice çıldırıyorum..gelme uzerime yalan sa yalan desin..1 haftadır annesi kardeşi gelin kütahyada beraberdi...Dün anneler günü diye şuraya gitmek istiyoz dediler anneyle babayı götürdüler..Çok gerginim çok..bahane yani..ben iyi olsamda abi sizde gelin denmeyecekti..çünkü Benim akrabam o kız..off..ters bir şey yapsa da dovsem modundayim..çünkü ben aynı apartmanda kayinvaludemle otururken kardeşi bekardı her akşam ya o ya kaynanam gelirdi bu yüzden ayrılma noktasına geldim işten geliyorum sigara içmek için bana geliyorlar..kaynanam bana istemiyorum her akşam iki kocamla laf edemiyecekmiyim diyince kardeşlerin arasını bozuyorsun oldu..halbuki obur oğlu 1.5 sene oldu evleneli abisiyle adam akıllı görüşmüyor..çünkü kız benim akrabam şeytanın teki oğlanı çevirdi kendine kaynanam görmüyor bunu çıldırıyorum..
Yapabilsem keşke Ama nerdee..geçen kan da bebek tutunca aradı bunlar gelin ne dese beğenirsin hayırlısı olsun diyelim artik..deme lan deme senin deneme ihtiyacım yok zaten ben ona hiç bir şey anlatmıyorum anlatmam da çünkü muhatap değiliz birbirimizle..bana ismimle hitap eder 6 yaş küçük emri vaki konuşur kaynanamda denk geldik mi hizmet etmez bana hizmet etcek diye kaynanama bile çay koymaz düşün yani..Ahh canim Allah kolaylik versin , benim esim tek oldugu icin boyle sorunlar yok, cok zor bir durum , huzur vermiuorlar insana ya, birde hamilesin cnm ya kocan ve digerleri de dahil sana karsi farkli olmalari lazim, biliyorum kolay degil ama icindekini düsün ve biraz sakin olmayi dene, malesef ki insanlari degistiremiyorsun , en azindan bir donem, kapa gozlerini her seye ve lutfen kendini dusun.
Nedir bu eltilerden cektigimiz, kaynanaya yaranir, kayinbabaya yarinir, gezmelere gidilir, sende anca izlersin. Bn sahsen hic takmiyorum, ayni apartmandayizda ustelik. Esim sagolsun elinden geleni yapiyor, geriye kalani da bn, yapamadigimda kaliyor, onlarla mutsuz etme kendini. Ne uzuyon ki, sen muhatap olmadikca, sanki umurlarinda degilmis gibi davrandikca, sana karsi seviyeli mesafeli de oluyorlar zamanla, inan mis gibi oluyor, oh ne kasacam kendimi onlarlaYapabilsem keşke Ama nerdee..geçen kan da bebek tutunca aradı bunlar gelin ne dese beğenirsin hayırlısı olsun diyelim artik..deme lan deme senin deneme ihtiyacım yok zaten ben ona hiç bir şey anlatmıyorum anlatmam da çünkü muhatap değiliz birbirimizle..bana ismimle hitap eder 6 yaş küçük emri vaki konuşur kaynanamda denk geldik mi hizmet etmez bana hizmet etcek diye kaynanama bile çay koymaz düşün yani..
Cok uzuyorsun kendini, inan anliyorum o duyguyu tadan bilir, abla kardes kimse yok mu bir muddet yanina gelseler, onlara muhtac degilsinki, arkaslarin gelseSigara içemiyorum zaten bir de kendini göstermek için yapılan tavırlar aptal insanlarin da buna kanmasi iyice geriyor..evde oturmaktan zaten boğuldum.hiç alışık değilim evde olmaya ise gitmem lazım kafam dağılmalı eşimin yanına da gitmek istemiyorum.ofiste bütün gün onla akşam bütün gün onla..gelin grip oluyor kaynanam 2 vesait gidiyor yemek yapıyor..ben 10 sokak var bakalım yemek gondercekmi..yat aman kalkma demekle olmuyor anlamıyor kimse..offf..
Baharatlar çekmeceye dökülmüş temin onları rafları temizledim o sırada eşim aradı..bir sürü saydı is yapma da uzan da niye dinlemiyorsun da..yaa evde malak gibi tv izleyerek geçmiyor ki zaman..annemde 2 hafta izledim de noldu..yatarak yapılabilcek is ne var ya kitap okursun ya tv izlersin başka napabilirimCok uzuyorsun kendini, inan anliyorum o duyguyu tadan bilir, abla kardes kimse yok mu bir muddet yanina gelseler, onlara muhtac degilsinki, arkaslarin gelse
Ya o kadar is yapmaktan birsey olmaz ki ya, zaten evde yanliz degilmisin, sen kendini yormadan yap , caktirmadanBaharatlar çekmeceye dökülmüş temin onları rafları temizledim o sırada eşim aradı..bir sürü saydı is yapma da uzan da niye dinlemiyorsun da..yaa evde malak gibi tv izleyerek geçmiyor ki zaman..annemde 2 hafta izledim de noldu..yatarak yapılabilcek is ne var ya kitap okursun ya tv izlersin başka napabilirim
E yormuyorsan, egilmiyorsan, agir is te yapmiyorsan, ufak tefek islerini yap, bizde yapiyoruz, bn aksam yemegimi yaptim, bulasiklari yikadim, biraz dinlendim, surekli de yatmiyorum bn.Baharatlar çekmeceye dökülmüş temin onları rafları temizledim o sırada eşim aradı..bir sürü saydı is yapma da uzan da niye dinlemiyorsun da..yaa evde malak gibi tv izleyerek geçmiyor ki zaman..annemde 2 hafta izledim de noldu..yatarak yapılabilcek is ne var ya kitap okursun ya tv izlersin başka napabilirim
Ya o kadar is yapmaktan birsey olmaz ki ya, zaten evde yanliz degilmisin, sen kendini yormadan yap , caktirmadan
Anlamıyor herif..yat diyor başka birşey demiyor..Doktor hafif işleri yap bütün gün yatma tansiyonunu düşürecek hareketlerde bulunma bebeğe kan akışı gitmez dedi o zaman..ama çok doktor yaa kocam anası babanesi geçen sefer yatmadın hiç dinlemedin kendini deyip duruyorlar..E yormuyorsan, egilmiyorsan, agir is te yapmiyorsan, ufak tefek islerini yap, bizde yapiyoruz, bn aksam yemegimi yaptim, bulasiklari yikadim, biraz dinlendim, surekli de yatmiyorum bn.
Moralini yuksek tutmasi gerekiyor ama, kendi olsa yatarmiymis aceba, bi senin yerine koysun kendini, empati yapsin bakalimAnlamıyor herif..yat diyor başka birşey demiyor..Doktor hafif işleri yap bütün gün yatma tansiyonunu düşürecek hareketlerde bulunma bebeğe kan akışı gitmez dedi o zaman..ama çok doktor yaa kocam anası babanesi geçen sefer yatmadın hiç dinlemedin kendini deyip duruyorlar..
Git taşın bence canım ben 4sen.e çektim sonra kiraya çıktım ..hayat varmış keşke en başta olsaydı eşimle yıpratmazdım kendimi..şimdi tabi hiç bir şey eskisi gibi değil her şeyi ister istemez kakiyorum adana hergun bizden çıkmayan kardeşi denizlere kadar daha sevgili iken marmarise goturdugum kardeşi kari ağzına bakar oldu da abisini isi düşünce arıyor..atamiyorum işte ben de..annem ayrı dert babam ayrı dert kardeşim şehirdışı na evlendi..Çok yanlız ve kimsesiz dışlanmış hissediyorum kendimi..Kızlar kaynana elti konusunu birde ben anlatsam denizler mürekkep olsa bana yazmama yetmez.Hepsinden nefret ediyorum.Ben Kaynanamın üstünde oturuyorum bu zaman kadae 2 düşük yaptım bana bir sıcak çorba koyup getirmedi aksine komşularını toplayıp bana çay içmeye geldi benden hizmet bekledi.Eltim geçen ay düşük yaptı eltimi arayıp kızım ben senin yanına geleyim sen iş yapma ben yapayım diyormuş yaaaa.Mübarek insan ben senin gelinin değilmiyim.Tabi eltim uzakta daha kıymetli ben poposunun dibindeyim kıymet bilen yok.Eltim kaç defa kaynanamı evden kovaladı o kıymetli.Ben 4 sene 2 öğün yemeğini yaptım önüne koydum tepsi tepsi ben yaranadım.Boşa dememişler deveyi diken........ diye.
Aynen oylee, son cumlene katiliyorum, kimseye ederinden fazla deger vermeyeceksin, malesef insanlari bu duruma sokuyorlar.sanada Allah kolaylik versin cnm.Kızlar kaynana elti konusunu birde ben anlatsam denizler mürekkep olsa bana yazmama yetmez.Hepsinden nefret ediyorum.Ben Kaynanamın üstünde oturuyorum bu zaman kadae 2 düşük yaptım bana bir sıcak çorba koyup getirmedi aksine komşularını toplayıp bana çay içmeye geldi benden hizmet bekledi.Eltim geçen ay düşük yaptı eltimi arayıp kızım ben senin yanına geleyim sen iş yapma ben yapayım diyormuş yaaaa.Mübarek insan ben senin gelinin değilmiyim.Tabi eltim uzakta daha kıymetli ben poposunun dibindeyim kıymet bilen yok.Eltim kaç defa kaynanamı evden kovaladı o kıymetli.Ben 4 sene 2 öğün yemeğini yaptım önüne koydum tepsi tepsi ben yaranadım.Boşa dememişler deveyi diken........ diye.
Sağol cnm kaynanam kıskançlığından ne yapacağını şaşırmış durumda benim gebeliğimi duyduktan sonra.Eşim benimn üzerime titriyor kaynanam deliriyor elinden gelse imkanı olsa bu yaştan sonra hamile kalacak:)Aynen oylee, son cumlene katiliyorum, kimseye ederinden fazla deger vermeyeceksin, malesef insanlari bu duruma sokuyorlar.sanada Allah kolaylik versin cnm.
Ben bir soyluyom o 10 söylüyor diyorum kuzum..neymiş takıyormuşum..söylenince tlf da atlamış gelmiş eve..yatistircagina o fisekliyor hareketleri ile ağız mimik yapıyor bak toz bir karış soluyorum ben onu deyince gitti bez aldı senin çeneni çekeceğime tozuda ben alırım diyip başladı almaya..yatarak birşey olmaz diyorum ev berbat kim yapcak benden başka anlamıyor gerçekten..Moralini yuksek tutmasi gerekiyor ama, kendi olsa yatarmiymis aceba, bi senin yerine koysun kendini, empati yapsin bakalim
Daha cok sevinmesi lazimken, nasil kiskanir ya, inanilir gibi degil, Allah ıslah etsin , ne diyim canim.Sağol cnm kaynanam kıskançlığından ne yapacağını şaşırmış durumda benim gebeliğimi duyduktan sonra.Eşim benimn üzerime titriyor kaynanam deliriyor elinden gelse imkanı olsa bu yaştan sonra hamile kalacak:)
Seninki de ayrı bir manyakmis canım kusura bakma da..tek çocuk olsa paylaşamiyor diycem de tek te değilmiş..allah akıl fikir versin ıslah etsin..Sağol cnm kaynanam kıskançlığından ne yapacağını şaşırmış durumda benim gebeliğimi duyduktan sonra.Eşim benimn üzerime titriyor kaynanam deliriyor elinden gelse imkanı olsa bu yaştan sonra hamile kalacak:)
Canım benim eşimde çok sıkıldı artık bu durumdan annesinin yaptıklarını oda onaylamıyor ama anne işte bir şey diyemiyor.Kadın herkesi ekseni etrafına almış korkutmuş istediği bir şey olmayınca şekerim yükseldi tansiyonum yükseldi diye atıyor kendini yere hastaneye götürüyor eşim bir şey yok deyip gönderiyorlar geriye.Eşim ağır bir kredinin altına girdi ve ev aldık şuan bir kaç tadiletı var onları yaptırıyor bitince hemen geçeceğiz.Kaynım ev alırken 100 milyar görümcem ev alırken 30 milyar verdi.Biz istemedik daha doğrusu eşim istemedi onlarda içinden kopup vermedi.İstemek gerekmez benim eşimde onların evladı.Kaynım istanbulda çok lüks bir villada oturuyor.Görümcem Kütahya da oda aynı şartlarda ama bize vermiyor nedeni ise biz 4 yıldır kira vermiyormuşuz.Allaha havale ediyorum.Kayınpederim çok iyi bir insan ama karısından izinsiz tuvalate gidemez yani bize yardım etmek istiyordur ama edemiyor.Git taşın bence canım ben 4sen.e çektim sonra kiraya çıktım ..hayat varmış keşke en başta olsaydı eşimle yıpratmazdım kendimi..şimdi tabi hiç bir şey eskisi gibi değil her şeyi ister istemez kakiyorum adana hergun bizden çıkmayan kardeşi denizlere kadar daha sevgili iken marmarise goturdugum kardeşi kari ağzına bakar oldu da abisini isi düşünce arıyor..atamiyorum işte ben de..annem ayrı dert babam ayrı dert kardeşim şehirdışı na evlendi..Çok yanlız ve kimsesiz dışlanmış hissediyorum kendimi..
Yok cnm ya ne sevinmesi bir keresinde bir misafirlikte eltime eltimin kızını çok sevdiğini benim çocuğum olunca bu kadar sevebilecekmi bilemediğini söyledi o an o ev benim üstüme yıkıldı.Daha cok sevinmesi lazimken, nasil kiskanir ya, inanilir gibi degil, Allah ıslah etsin , ne diyim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?