- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Cok fena bir durum, ben duzen hastasiyim, esim bsnada ayni muameleyi yapior,kolay gelsin esine artikİstanbulda 10 gün kalmıştık eve geldim 1 gece yattım sonra anneme gittim 15 gündür de annemdeydim..biraz önce geldik eve ev berbat olmuş..eşim temizlik yapıyor bana otur diyor sürekli ama sürüsüyle is var yapilcak
Çok bulantim var midem ağzımda geziyorumBugun nasiliz bakalim
İstediği kadar olsun uzat ayaklarını bak keyfine :) benim kocam bardak kaldırmaz hiç elinden gelmez...Seninki yapıyorsa tadını çıkar şekerim ohh sefaann olsunİstanbulda 10 gün kalmıştık eve geldim 1 gece yattım sonra anneme gittim 15 gündür de annemdeydim..biraz önce geldik eve ev berbat olmuş..eşim temizlik yapıyor bana otur diyor sürekli ama sürüsüyle is var yapilcak
Gecen hafta gittigimde devam edeceksin dedi ama bu hafta sormayi unuttum bende ondan sordum..Zaten canım kalp atışını duyana kadar diye biliyorum bende tekrar bir sorayım sanada yazarım
Canım valla benim kocam sağolsun önüne gelene söylediği için yapacak birsey yok duyan duydu,birde kayinvalidemde bütün akrabalri aramış...Benden geçti yani :)
Canım benım ya kocana uyuz oldum şimdiKizlar bende hepinizin anneler gununu kutluyorum. Allah bize bugunleri gosterdi saglikla kucagimiza aldigimizida gostersin insallah. Dileyen isteyen herkese nasibetsin rabbim kimseyi hasret birakmasin.
Tamam canim cok sagol. Insallah bi zarari olmaz.
Bende zaten soranlara olan sey icin yok diyemem zaten insallah kalp atislarini bi duyalim bizde soran olursa soylerim konusu gecerse esim daha ailesine bile soylemedi ne gerek var diyor zaten kendiside bu durumu hic umursamiyor. Yani sizin esleriniz gibi heyecanli degil. Arada bir serzeniste bulunuyorum neden heyecanli degilsin neden mutlu degilsin diye oda heyecanliymis ilgileniyormus numarasi yapiyor ama tabi ben yemiyorum bu durumu.
Durumuma gelincede benimde mide bulantim ara ara oluo geciyor bugun biraz daha fazla birde inanilmaz halsiz ve bitkinim cok duygusalim ve 5-6 aylik hamileymisim gibi siskinim
Halsizligim tavan yapti kendimi yataga zor attim.Canım benım ya kocana uyuz oldum şimdi
Boşver sen kafası yerine gelir karnin iyice bi sismeye baslayinca,o zamanda sen burnundan getirirsin
Benimde karnim şiş bugün birde zayifim üstelik
Gebelikte çok sık karşılaşılan birsey mis halsizlik...Hatta annem bana yakında uyumalara doyamayacaksin diyorHalsizligim tavan yapti kendimi yataga zor attim.
Gebelikte çok sık karşılaşılan birsey mis halsizlik...Hatta annem bana yakında uyumalara doyamayacaksin diyor[/QUOTE
Tabi bu arada sekerim dusmus ve ben farkina varmamisim kizlar benim birde diyabetim var sizlerden farkli olarak ayrica birde o yoruyor telaslandiriyor beni cumlemizin icindede benim yardimcim olsun korkularimizdan emineylesin
Süper canım inşallah hepsi bebis olacak. Bendende 20 yumurta toplanmisti. Ohss olmustum. Dr sorsaydin ohss riskim var mi diye?tum anne ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun canlar........
benim opu sukur iyi geçti kizlar....19 yumurta toplandi ....
artik gozumuz kulagimiz hastaneden gelecek haberleri bekliooo....
inşallah tatlim saglikli hayirli bebisler olsunlarSüper canım inşallah hepsi bebis olacak. Bendende 20 yumurta toplanmisti. Ohss olmustum. Dr sorsaydin ohss riskim var mi diye?
Canım benım bende seni merak ediyordum..Oh şükür toplanmış yum ların,benimde 20 taneydi,bol bol su ic ancak narkozu atarsin vücudundan...İnşallah 5. Güne dayanirlar kuzum :)habersiz birakmatum anne ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun canlar........
benim opu sukur iyi geçti kizlar....19 yumurta toplandi ....
artik gozumuz kulagimiz hastaneden gelecek haberleri bekliooo....
aynen canim bol bol su iciorum zaten suyu severim ...Canım benım bende seni merak ediyordum..Oh şükür toplanmış yum ların,benimde 20 taneydi,bol bol su ic ancak narkozu atarsin vücudundan...İnşallah 5. Güne dayanirlar kuzum :)habersiz birakma
Aynen canım öyle bir durum varmış,sağlık ocagindada takip edilmesi gerekiyormus birde bi iğne varmış onu sadece sağlık Ocakları yapabiliyormus,benide her ay arıyorlardı gebelik var mı diye sinirlerim bozuluyordu Hayır derken,şimdi hamileyim terslik bu ya aramadi lar :)Selam kizlar ortam sessiz bakiyorum, ben bugun saglik ocagina gittim, hem ignem vardi hemde progestan kapsulum bitmisti yazdirayim ddim, doktor nicin kullaniyorsun bunlari deyince, bnde hamileyim ddim. Oda ilaclarimi yazdiktan sonra, beni gebe izlem odasina kayit yaptirmam icin yonlendirdi, orda kaydimi yaptilr, iste ne zamn dogum yapacagimi soylediler, tarttilar, tansiyonumu olctuler ve devlet hastanesinde, kan grubumu, hemogram, tit ve biyokimyaya baktirip sonuclari bize getir ddler, siz ugradiniz mi saglik ocagina. Simdi gitmeyi dusunmuyordum ama doktor git kayit yaptir ddi
Benim gittigim ozel saglik kurulusu hamileligimi bildirecegini soyledi ve ikametgah bilgilerimi aldi.ben folic asit degil de, kompleks vitamin kullaniyorum 30 tane vin... Diye basliyor fiyati 32 tl, bir de omega3 verdi doktorum o da 32 lira icinde 20 -24 tane var galiba.bi kac gune tahlilerimi yaparim kismetse, iyi olur aslinda. Bide siz folik asit olarak hangi ilaci kullaniyorsunuz, fiyatlari ne ,kac tane var icinde
Bnm kinin ismi folio, icinde 120 tane hap var, 38 liraya, bn iki uc aydir kullaniyordum zaten, bitmek uzerede, aynisindan alacam ins, ustunde folik asit, iyot, b12 vitamini yaziyor. Bulamazasam die sordipum sizinkileri canimBenim gittigim ozel saglik kurulusu hamileligimi bildirecegini soyledi ve ikametgah bilgilerimi aldi.ben folic asit degil de, kompleks vitamin kullaniyorum 30 tane vin... Diye basliyor fiyati 32 tl, bir de omega3 verdi doktorum o da 32 lira icinde 20 -24 tane var galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?