- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Bugun cok tuhafim bende, arada mide bulantisi var ama cok degil, arada bir karamsarim, durgunum , gorende neyin var diyor, hormonlardan heraldeKızlar ne durumdasınız? Benim bulantilarim çok fazlalasti,yüzümde sivilcelenmeler başladı cildim bozuldusizde durumlar nasıl?
Ay maşallah arkadaşım bizlerde görürüz inşallah bu günleri...Bu arada ilaç kullanıyor musun?Kızlar dr kontrolunden geldim. Cok şükür büyümüş 6 cm i geçmiş boyu. Ama maalesef cinsiyetini soylemedi. Resmini atim size. Eki Görüntüle 1523958 Eki Görüntüle 1523958
Aynı süreçleri yaşıyoruz..Bende bugün storlari bile acmadim,depresyonda gibiyim :)Bugun cok tuhafim bende, arada mide bulantisi var ama cok degil, arada bir karamsarim, durgunum , gorende neyin var diyor, hormonlardan heralde
Aynen , esimi bile gormek istemiyorum , kimseyle konusmak istemiyorum, gecer heraldeAynı süreçleri yaşıyoruz..Bende bugün storlari bile acmadim,depresyonda gibiyim :)
Ama çok normalmis bu ara birde sinirlerimiz biraz gerilecekmis
Geçer geçer :) bugunde kimde yok burda dmiAynen , esimi bile gormek istemiyorum , kimseyle konusmak istemiyorum, gecer heraldeyoksa cok zor boyle:)))
Aaa ewet canim bugun alacakti,elsal da bugün beta sonucunu alacaktı galiba,yanlış mı hatırlıyorum?
Sacmalama kuzum normal bu değere göre 6 veya 7 haftalık hamilesin..su siteye bak değerini yaz çıkıyor gebematik diye bir şey var bak gönderiyorumSlm kizlar sonucumu aldim tek transfer yapilmisti ona ragmen degerim normalin ustunde cikti moralim cok bozuk dr. a ulasamadim hala sormak icin. Suan disardayim sarjimda cok az fazla birsey yazamicam. Sonucum 18726 cikti 17 nisandi transferim. Strestenmi nedir bilmiyorum karnim agirmaya basladi bacaklarima vuruyor agrisi.
Sagol canim allah razi olsun okadar moralim bozulduki ogrendigimden beri elim ayagim tutmaz oldu sanki evet verdigin siteye baktim 6 haftalik diyor. Sukurler olsunSacmalama kuzum normal bu değere göre 6 veya 7 haftalık hamilesin..su siteye bak değerini yaz çıkıyor gebematik diye bir şey var bak gönderiyorum
http://tahlil.com/gebelik-suphesi-olanlar-icin-gebematik
Canim degerin yuksek degil ki, neden sıktın canini, gayet iyi, cok degil yani.Slm kizlar sonucumu aldim tek transfer yapilmisti ona ragmen degerim normalin ustunde cikti moralim cok bozuk dr. a ulasamadim hala sormak icin. Suan disardayim sarjimda cok az fazla birsey yazamicam. Sonucum 18726 cikti 17 nisandi transferim. Strestenmi nedir bilmiyorum karnim agirmaya basladi bacaklarima vuruyor agrisi.
Alemsin ya...daha katlanacak o değer merak etme bak bebeğin senle demekki..Sagol canim allah razi olsun okadar moralim bozulduki ogrendigimden beri elim ayagim tutmaz oldu sanki evet verdigin siteye baktim 6 haftalik diyor. Sukurler olsun
Kiyamam cnm ya, hormonlarda cok etkili bu sinir ve stresinin olmasin daSiden80 serenci sinirlerim çok bozuk kızlar yaa..2 saat kavga ettim adamla..bana evden çıkma diyorlar elti nispet yapar gibi kaynanamla kayinpederimi gezmeye götürüyor..kaynanam hiç bir is yapma diyor evde..ev berbat adam dün bir süpürdü bir vileda tamam bitti modunda..kışlıklar yazlıklar hepsi dışarda..banyo leş..Her yer toz..sinirlerim bozuk ağlama krizi geçiriyorum..Çok kötüyüm yani hiç bildiğiniz gibi değil
Zaten benmi hamileyim esimmi onuda anlamiyorum ben söyleniyorsam konuşma sis dinle yada çok sinirliysem hiç yanına gelme dimdiklama diyorum..havaya söylüyorum sanki ben 10 sayıyorum o 20 sayıyor iyice çıldırıyorum..gelme uzerime yalan sa yalan desin..1 haftadır annesi kardeşi gelin kütahyada beraberdi...Dün anneler günü diye şuraya gitmek istiyoz dediler anneyle babayı götürdüler..Çok gerginim çok..bahane yani..ben iyi olsamda abi sizde gelin denmeyecekti..çünkü Benim akrabam o kız..off..ters bir şey yapsa da dovsem modundayim..çünkü ben aynı apartmanda kayinvaludemle otururken kardeşi bekardı her akşam ya o ya kaynanam gelirdi bu yüzden ayrılma noktasına geldim işten geliyorum sigara içmek için bana geliyorlar..kaynanam bana istemiyorum her akşam iki kocamla laf edemiyecekmiyim diyince kardeşlerin arasını bozuyorsun oldu..halbuki obur oğlu 1.5 sene oldu evleneli abisiyle adam akıllı görüşmüyor..çünkü kız benim akrabam şeytanın teki oğlanı çevirdi kendine kaynanam görmüyor bunu çıldırıyorum..Kiyamam cnm ya, hormonlarda cok etkili bu sinir ve stresinin olmasin daee evde duzenin bozulunca da daha da gerildin tabi.Allah kolaylik versin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?