2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bu arada gram almamisim, 54 kg yim.bakalim artik, istah yok sadece aksamlari acik istahim, gunduz hic bisey yemek istemiyorum ya.

Kızlar ne durumdasınız? Benim bulantilarim çok fazlalasti,yüzümde sivilcelenmeler başladı cildim bozuldu sizde durumlar nasıl?

Kızlar ne durumdasınız? Benim bulantilarim çok fazlalasti,yüzümde sivilcelenmeler başladı cildim bozuldu sizde durumlar nasıl?
Bugun cok tuhafim bende, arada mide bulantisi var ama cok degil, arada bir karamsarim, durgunum , gorende neyin var diyor, hormonlardan heralde

Bugun cok tuhafim bende, arada mide bulantisi var ama cok degil, arada bir karamsarim, durgunum , gorende neyin var diyor, hormonlardan heralde
Aynı süreçleri yaşıyoruz..Bende bugün storlari bile acmadim,depresyonda gibiyim :)
Ama çok normalmis bu ara birde sinirlerimiz biraz gerilecekmis

Aynı süreçleri yaşıyoruz..Bende bugün storlari bile acmadim,depresyonda gibiyim :)
Ama çok normalmis bu ara birde sinirlerimiz biraz gerilecekmis
Aynen , esimi bile gormek istemiyorum , kimseyle konusmak istemiyorum, gecer heralde yoksa cok zor boyle:)))

Slm kizlar sonucumu aldim tek transfer yapilmisti ona ragmen degerim normalin ustunde cikti moralim cok bozuk dr. a ulasamadim hala sormak icin. Suan disardayim sarjimda cok az fazla birsey yazamicam. Sonucum 18726 cikti 17 nisandi transferim. Strestenmi nedir bilmiyorum karnim agirmaya basladi bacaklarima vuruyor agrisi.

Sacmalama kuzum normal bu değere göre 6 veya 7 haftalık hamilesin..su siteye bak değerini yaz çıkıyor gebematik diye bir şey var bak gönderiyorum

http://tahlil.com/gebelik-suphesi-olanlar-icin-gebematik

Canim degerin yuksek degil ki, neden sıktın canini, gayet iyi, cok degil yani.

Siden80 serenci sinirlerim çok bozuk kızlar yaa..2 saat kavga ettim adamla..bana evden çıkma diyorlar elti nispet yapar gibi kaynanamla kayinpederimi gezmeye götürüyor..kaynanam hiç bir is yapma diyor evde..ev berbat adam dün bir süpürdü bir vileda tamam bitti modunda..kışlıklar yazlıklar hepsi dışarda..banyo leş..Her yer toz..sinirlerim bozuk ağlama krizi geçiriyorum..Çok kötüyüm yani hiç bildiğiniz gibi değil

Sagol canim allah razi olsun okadar moralim bozulduki ogrendigimden beri elim ayagim tutmaz oldu sanki evet verdigin siteye baktim 6 haftalik diyor. Sukurler olsun
Alemsin ya...daha katlanacak o değer merak etme bak bebeğin senle demekki..

Kiyamam cnm ya, hormonlarda cok etkili bu sinir ve stresinin olmasin da ee evde duzenin bozulunca da daha da gerildin tabi.Allah kolaylik versin cnm.

Kiyamam cnm ya, hormonlarda cok etkili bu sinir ve stresinin olmasin da ee evde duzenin bozulunca da daha da gerildin tabi.Allah kolaylik versin cnm.
Zaten benmi hamileyim esimmi onuda anlamiyorum ben söyleniyorsam konuşma sis dinle yada çok sinirliysem hiç yanına gelme dimdiklama diyorum..havaya söylüyorum sanki ben 10 sayıyorum o 20 sayıyor iyice çıldırıyorum..gelme uzerime yalan sa yalan desin..1 haftadır annesi kardeşi gelin kütahyada beraberdi...Dün anneler günü diye şuraya gitmek istiyoz dediler anneyle babayı götürdüler..Çok gerginim çok..bahane yani..ben iyi olsamda abi sizde gelin denmeyecekti..çünkü Benim akrabam o kız..off..ters bir şey yapsa da dovsem modundayim..çünkü ben aynı apartmanda kayinvaludemle otururken kardeşi bekardı her akşam ya o ya kaynanam gelirdi bu yüzden ayrılma noktasına geldim işten geliyorum sigara içmek için bana geliyorlar..kaynanam bana istemiyorum her akşam iki kocamla laf edemiyecekmiyim diyince kardeşlerin arasını bozuyorsun oldu..halbuki obur oğlu 1.5 sene oldu evleneli abisiyle adam akıllı görüşmüyor..çünkü kız benim akrabam şeytanın teki oğlanı çevirdi kendine kaynanam görmüyor bunu çıldırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…