2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Yok cnm ya ne sevinmesi bir keresinde bir misafirlikte eltime eltimin kızını çok sevdiğini benim çocuğum olunca bu kadar sevebilecekmi bilemediğini söyledi o an o ev benim üstüme yıkıldı.
Ayyyy sevmesin cnm sevmezse bosver bu kadar vicdansizini da az gorduum, annesiyle babasinin sevgisi cokkkkk bile gelir.

Ya canım benim hiç ağlama bunlar için,umrunda olmasın sen bebeğini tasiyorsun ve ne zorluklar yaşadın...O eltinde Bir iki saat yardıma gelse sana olmaz dmi...Gebeliğin zaten en gergin dönemleri Allah yardimcimiz olsun..

Sagol canim allah razi olsun okadar moralim bozulduki ogrendigimden beri elim ayagim tutmaz oldu sanki evet verdigin siteye baktim 6 haftalik diyor. Sukurler olsun
Kıyamam ben sana :) Valla bende oturdum hesaplama ya çalışıyordum ki K kaderim35 sağolsun çözmüş hemen durumu:)
Hadi gözün aydın canim bak bebisin karnında :)

Bende anlayamiyorum canım bu karılar nasıl bu adamlara her istediğini yaptırıyor..onlarınki elmas ta bizim ki teneke mi..

Ne gelmesi be kuzum kaynanamda kalkmayan bana hizmet etcek diye köşeye geçip oturan evime 1 kez gelmiş geçen telefonda zorunluluktan "hayırlısı olsun diyelim artık " diyen karı evime gelse daha da huzursuz olurum..allah korusun..

Allah yardımcın olsun evine geçince çok rahat etcksin inşallah bak esinde çok anlayışlı biri ve sana destek oluyor anladığım..huzurla mutlu mutlu çocuğunuzla oturun inşallah

serenci canim normalde crinone jel kullaniyordum folik asit bide. Ama jeli bugün biraktim. Sadece folik asit icicem 1 hafta sonra da demir hapina baslicam. Normalde bugun demire de baslamam lazımdı ama bulantilarim bitmedigi icin baslayamadim. Çünkü demir daha cok bulanti yaparmis.

Anladım canim Sağol,ne güzel kurtulmussun ilaçlardan :) ya benim anlamadigim estrofeme hala niye devam ediyorum,kalp atışlarına kadar demişti,e gördük kalp atışlarını ama bilgi vermedi bana bende unuttum orada sormayi kafam allak bullak,birde bulantilarim çok fazla her bir ilaç işkence oluyor artık,bide son olarak canım bana elevit verdi ama 3 gündür içemiyorum onun yerine folik asit içiyorum birsey olmaz değil mi?

Canim eleviti icmeye calis, kompleks vitamin degil mi o? Ikizlere hamileyiz daha cok ihtiyac var.

Canım mutlaka ya hemsireye yada dr ulas ve sor estrofem i ben 5+6 günlük ken biraktim yani kalp atisini duyar duymaz. Vitamin haplarini mutlaka iç. Mide bulantısı ni hiç sorma geceleri karyolanin yanina bile kusmuslugum var. Ama gaviskon surup içiyorum midem bulandiginda direk hamileler icinmis iyi geliyo onuda sor dr. Çünkü kusmak cok iyi degil kasiliyoruz. Sirf kustugum icin düşük tehlikem olusmustu önceden. Önemli.

Canim siz folik asit disinda, elevit denilen ilacida mi verdi doktorunuz, bana vermedi, ve kansizlik hastaligim var bnm ustelik
Kansizlik icin demir hapi kullanman lazim canim, bende elevite muadil bir multi vitamin kullaniyorum, cok mu dusuk hemoglobinin?

Canim siz folik asit disinda, elevit denilen ilacida mi verdi doktorunuz, bana vermedi, ve kansizlik hastaligim var bnm ustelik
Kansizlik varsa karadut suyu ic canim ben bugun 3 sise aldim. Cok kan yapiyomus.

Canım senin kaçıncı hafta başladı bulantilarim. ..Ay ne zor ya kiyamam

Kizlar bugun hic giremedim sarjim cok azdi diye. Msjlarinizi okudum kizlar bende uzuldugum zaman ki benide en cok esim uzuyor. Kendi kendime diyorumki elif senin uzulmeye hakkin yok bebegin karninda rabbim dileyen herkese nasibetsin herkesin cani cehenneme rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasibetsin diyorum. Dort bes yildir hayalini kurdugun seyi rabbim nasibetti diyorum. Sonra toparliyorum

Canim bizim ilaclarimiz estrofem disinda ayni seninle ben sana crinone jeli sorucaktim geri gelen tortusu nasil gorunuyor herzaman beyazmi yoksa kahve siyah gibi farkli renkler oluyormuydu icinde benim tek sikintim o renklenme

Kansizlik icin demir hapi kullanman lazim canim, bende elevite muadil bir multi vitamin kullaniyorum, cok mu dusuk hemoglobinin?
Cok dusuk degil , olmasi geeeken degerden bi kıt dusuk, ve demir ilaci etki etmez bende, ama simdi bu durumda kullanmam gereken ney?

Bu arada bulantim yok hic kizlar, koku hassasiyet var o kadrr,bide size gunaydinnn dememistim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…