Ayyyy sevmesin cnm sevmezse bosver bu kadar vicdansizini da az gorduum, annesiyle babasinin sevgisi cokkkkk bile gelir.Yok cnm ya ne sevinmesi bir keresinde bir misafirlikte eltime eltimin kızını çok sevdiğini benim çocuğum olunca bu kadar sevebilecekmi bilemediğini söyledi o an o ev benim üstüme yıkıldı.
Ya canım benim hiç ağlama bunlar için,umrunda olmasın sen bebeğini tasiyorsun ve ne zorluklar yaşadın...O eltinde Bir iki saat yardıma gelse sana olmaz dmi...Gebeliğin zaten en gergin dönemleri Allah yardimcimiz olsun..Siden80 serenci sinirlerim çok bozuk kızlar yaa..2 saat kavga ettim adamla..bana evden çıkma diyorlar elti nispet yapar gibi kaynanamla kayinpederimi gezmeye götürüyor..kaynanam hiç bir is yapma diyor evde..ev berbat adam dün bir süpürdü bir vileda tamam bitti modunda..kışlıklar yazlıklar hepsi dışarda..banyo leş..Her yer toz..sinirlerim bozuk ağlama krizi geçiriyorum..Çok kötüyüm yani hiç bildiğiniz gibi değil
Kıyamam ben sana :) Valla bende oturdum hesaplama ya çalışıyordum ki K kaderim35 sağolsun çözmüş hemen durumu:)Sagol canim allah razi olsun okadar moralim bozulduki ogrendigimden beri elim ayagim tutmaz oldu sanki evet verdigin siteye baktim 6 haftalik diyor. Sukurler olsun
Bende anlayamiyorum canım bu karılar nasıl bu adamlara her istediğini yaptırıyor..onlarınki elmas ta bizim ki teneke mi..Canım benim eşimde çok sıkıldı artık bu durumdan annesinin yaptıklarını oda onaylamıyor ama anne işte bir şey diyemiyor.Kadın herkesi ekseni etrafına almış korkutmuş istediği bir şey olmayınca şekerim yükseldi tansiyonum yükseldi diye atıyor kendini yere hastaneye götürüyor eşim bir şey yok deyip gönderiyorlar geriye.Eşim ağır bir kredinin altına girdi ve ev aldık şuan bir kaç tadiletı var onları yaptırıyor bitince hemen geçeceğiz.Kaynım ev alırken 100 milyar görümcem ev alırken 30 milyar verdi.Biz istemedik daha doğrusu eşim istemedi onlarda içinden kopup vermedi.İstemek gerekmez benim eşimde onların evladı.Kaynım istanbulda çok lüks bir villada oturuyor.Görümcem Kütahya da oda aynı şartlarda ama bize vermiyor nedeni ise biz 4 yıldır kira vermiyormuşuz.Allaha havale ediyorum.Kayınpederim çok iyi bir insan ama karısından izinsiz tuvalate gidemez yani bize yardım etmek istiyordur ama edemiyor.
Ne gelmesi be kuzum kaynanamda kalkmayan bana hizmet etcek diye köşeye geçip oturan evime 1 kez gelmiş geçen telefonda zorunluluktan "hayırlısı olsun diyelim artık " diyen karı evime gelse daha da huzursuz olurum..allah korusun..Ya canım benim hiç ağlama bunlar için,umrunda olmasın sen bebeğini tasiyorsun ve ne zorluklar yaşadın...O eltinde Bir iki saat yardıma gelse sana olmaz dmi...Gebeliğin zaten en gergin dönemleri Allah yardimcimiz olsun..
Allah yardımcın olsun evine geçince çok rahat etcksin inşallah bak esinde çok anlayışlı biri ve sana destek oluyor anladığım..huzurla mutlu mutlu çocuğunuzla oturun inşallahCanım benim eşimde çok sıkıldı artık bu durumdan annesinin yaptıklarını oda onaylamıyor ama anne işte bir şey diyemiyor.Kadın herkesi ekseni etrafına almış korkutmuş istediği bir şey olmayınca şekerim yükseldi tansiyonum yükseldi diye atıyor kendini yere hastaneye götürüyor eşim bir şey yok deyip gönderiyorlar geriye.Eşim ağır bir kredinin altına girdi ve ev aldık şuan bir kaç tadiletı var onları yaptırıyor bitince hemen geçeceğiz.Kaynım ev alırken 100 milyar görümcem ev alırken 30 milyar verdi.Biz istemedik daha doğrusu eşim istemedi onlarda içinden kopup vermedi.İstemek gerekmez benim eşimde onların evladı.Kaynım istanbulda çok lüks bir villada oturuyor.Görümcem Kütahya da oda aynı şartlarda ama bize vermiyor nedeni ise biz 4 yıldır kira vermiyormuşuz.Allaha havale ediyorum.Kayınpederim çok iyi bir insan ama karısından izinsiz tuvalate gidemez yani bize yardım etmek istiyordur ama edemiyor.
Anladım canim Sağol,ne güzel kurtulmussun ilaçlardan :) ya benim anlamadigim estrofeme hala niye devam ediyorum,kalp atışlarına kadar demişti,e gördük kalp atışlarını ama bilgi vermedi bana bende unuttum orada sormayi kafam allak bullak,birde bulantilarim çok fazla her bir ilaç işkence oluyor artık,bide son olarak canım bana elevit verdi ama 3 gündür içemiyorum onun yerine folik asit içiyorum birsey olmaz değil mi?serenci canim normalde crinone jel kullaniyordum folik asit bide. Ama jeli bugün biraktim. Sadece folik asit icicem 1 hafta sonra da demir hapina baslicam. Normalde bugun demire de baslamam lazımdı ama bulantilarim bitmedigi icin baslayamadim. Çünkü demir daha cok bulanti yaparmis.
Canim eleviti icmeye calis, kompleks vitamin degil mi o? Ikizlere hamileyiz daha cok ihtiyac var.Anladım canim Sağol,ne güzel kurtulmussun ilaçlardan :) ya benim anlamadigim estrofeme hala niye devam ediyorum,kalp atışlarına kadar demişti,e gördük kalp atışlarını ama bilgi vermedi bana bende unuttum orada sormayi kafam allak bullak,birde bulantilarim çok fazla her bir ilaç işkence oluyor artık,bide son olarak canım bana elevit verdi ama 3 gündür içemiyorum onun yerine folik asit içiyorum birsey olmaz değil mi?
Canım mutlaka ya hemsireye yada dr ulas ve sor estrofem i ben 5+6 günlük ken biraktim yani kalp atisini duyar duymaz. Vitamin haplarini mutlaka iç. Mide bulantısı ni hiç sorma geceleri karyolanin yanina bile kusmuslugum var. Ama gaviskon surup içiyorum midem bulandiginda direk hamileler icinmis iyi geliyo onuda sor dr. Çünkü kusmak cok iyi degil kasiliyoruz. Sirf kustugum icin düşük tehlikem olusmustu önceden. Önemli.Anladım canim Sağol,ne güzel kurtulmussun ilaçlardan :) ya benim anlamadigim estrofeme hala niye devam ediyorum,kalp atışlarına kadar demişti,e gördük kalp atışlarını ama bilgi vermedi bana bende unuttum orada sormayi kafam allak bullak,birde bulantilarim çok fazla her bir ilaç işkence oluyor artık,bide son olarak canım bana elevit verdi ama 3 gündür içemiyorum onun yerine folik asit içiyorum birsey olmaz değil mi?
Canim siz folik asit disinda, elevit denilen ilacida mi verdi doktorunuz, bana vermedi, ve kansizlik hastaligim var bnm ustelikCanim eleviti icmeye calis, kompleks vitamin degil mi o? Ikizlere hamileyiz daha cok ihtiyac var.
Kansizlik icin demir hapi kullanman lazim canim, bende elevite muadil bir multi vitamin kullaniyorum, cok mu dusuk hemoglobinin?Canim siz folik asit disinda, elevit denilen ilacida mi verdi doktorunuz, bana vermedi, ve kansizlik hastaligim var bnm ustelik
Ben ayrica folik asit kullanmiyorum, kullandigin vitaminin icinde var.Canim siz folik asit disinda, elevit denilen ilacida mi verdi doktorunuz, bana vermedi, ve kansizlik hastaligim var bnm ustelik
Anladım canim Sağol,ne güzel kurtulmussun ilaçlardan :) ya benim anlamadigim estrofeme hala niye devam ediyorum,kalp atışlarına kadar demişti,e gördük kalp atışlarını ama bilgi vermedi bana bende unuttum orada sormayi kafam allak bullak,birde bulantilarim çok fazla her bir ilaç işkence oluyor artık,bide son olarak canım bana elevit v
Kansizlik varsa karadut suyu ic canim ben bugun 3 sise aldim. Cok kan yapiyomus.Canim siz folik asit disinda, elevit denilen ilacida mi verdi doktorunuz, bana vermedi, ve kansizlik hastaligim var bnm ustelik
Tamam zorlayacagim artıkCanim eleviti icmeye calis, kompleks vitamin degil mi o? Ikizlere hamileyiz daha cok ihtiyac var.
Canım senin kaçıncı hafta başladı bulantilarim. ..Ay ne zor ya kiyamamCanım mutlaka ya hemsireye yada dr ulas ve sor estrofem i ben 5+6 günlük ken biraktim yani kalp atisini duyar duymaz. Vitamin haplarini mutlaka iç. Mide bulantısı ni hiç sorma geceleri karyolanin yanina bile kusmuslugum var. Ama gaviskon surup içiyorum midem bulandiginda direk hamileler icinmis iyi geliyo onuda sor dr. Çünkü kusmak cok iyi degil kasiliyoruz. Sirf kustugum icin düşük tehlikem olusmustu önceden. Önemli.
Canim bizim ilaclarimiz estrofem disinda ayni seninle ben sana crinone jeli sorucaktim geri gelen tortusu nasil gorunuyor herzaman beyazmi yoksa kahve siyah gibi farkli renkler oluyormuydu icinde benim tek sikintim o renklenmeserenci canim normalde crinone jel kullaniyordum folik asit bide. Ama jeli bugün biraktim. Sadece folik asit icicem 1 hafta sonra da demir hapina baslicam. Normalde bugun demire de baslamam lazımdı ama bulantilarim bitmedigi icin baslayamadim. Çünkü demir daha cok bulanti yaparmis.
Karadut suyunu ilk defa duyuyorum valla. Kan yapacaksa iceriz, baska onerilerin varsa bu konuda, paylas lutfen canim.Kansizlik varsa karadut suyu ic canim ben bugun 3 sise aldim. Cok kan yapiyomus.
Cok dusuk degil , olmasi geeeken degerden bi kıt dusuk, ve demir ilaci etki etmez bende, ama simdi bu durumda kullanmam gereken ney?Kansizlik icin demir hapi kullanman lazim canim, bende elevite muadil bir multi vitamin kullaniyorum, cok mu dusuk hemoglobinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?