2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Slm kizlar hepinizi kocaman opuyorum nasilsiniz? Ben bugun buyuk bi sokla uyudum kanamayla durduk yere akmiyordu silerken geliyordu oylece uyudum gece birsuru kabuslar gordumaz once kalktigimda birsey yoktu insallah devami gelmez ya tum gun disardaydim ondan dolayi oldu ya stres yaptim deger yuksekligini ondan yada esimle biraz yakinlastik(tam olarak degil) ondan oldu. Demekki okadari bile olmamali onu anladim. Kanamam falan olmasinda progesteron ampul getirdim burayada sanirim onu hemsirenin falan kalcadan yapmasi lazim simdi buradaki sinir seyler yapmayiz diye tuttururlar iste oda diger korkum. Bu arada memorial hastanesine git gide sinirim artiyor ne pis bir hastaneymis parayi alincaya kadar hersey dun bi soramadim degerimi konusamadim o konu hakkinda. Istah ve mide bulantisi konusunda bende sizin gibiyim kizlar hem acim hemde yemek istemiyorum. Ben estrofeme basladigimda ilk 3-4 kilo almistim o oylece kaldi somrasi gelmedi allahtan. acelyacicegi canim bendede kansizlik vardi vitamin falanda kullanmiyorum bugun bi markete gidip balikyagi ve multivitamin alayim diyorum. Ne dersiniz kizlar balik yagina baslayalimmi biliyorsunuz bu hafta bebislerimizin beyni olusuyormus omega3 onemli???

Ya ben cok zayif degilim, normal kilodayim, gecen hafta burgun cok agrim olmudtu gecti, bel agrisi olabiliyormus.
Anladim, 6+5 olduk az kaldibi 6+5 de daha atlassak tammdir insallh dua ediyormusunuz genel soruyorm, hani gebelikte okunan, bebegin, hayirli, huyu guzel olmasi icin. Bn basladim, o kadr iyi geliorki

Balik izgara yeseniz haftada iki kere bn severdim ama son bi aydir kokusu bile kotu geliyor , balik yiyemem. Eskiden severdim ne oldu da boyle oldum en ihtiyacim olan donemde. Balik yagi hap seklinde mi satiliyor canim peki?

Canim gonlunu ferah tut, kanaman gecer,benimde doktorum balik yagi verdi, sende basla istersen, multivitamini zaten kullaniyordum, cnm bizde esimle korkudan zaten birsey yapmiyoruz. Aklima bile gelmiyor, ikiz gebelikte daha dikkatli olunmasi lazimmis.

Bnde oyleyim ama yiyorum acligi yatismak icin, az ye, ama sık sık atistir bence
Evde pis bisi kokuyor sanki hali gibi ayak gibi terlikler zannettim kokladım atacaktım terlikleri onlar değil..cam kapı açık ama havasız geliyor bana sanki.annem geldi bulaşıkları hallediyor şimdi neye el atsam kokuyor..hiç ben böyle olmamıştım içim almıyor.peynir kokuyor yiyemedim kuru kuru gevrek yedim...ama hala fena içim

Ceviz badem ye canım ondan da alırsın..doktorum geçen gün bana hic birşey vermedi 12.haftada vercem o zaman bebeğe yarıyacak şimdi kısıtlama yok dedi..mideniz iyi değilse zorlamayın ama su mutlaka için bol bol

Anladim, 6+5 olduk az kaldibi 6+5 de daha atlassak tammdir insallh dua ediyormusunuz genel soruyorm, hani gebelikte okunan, bebegin, hayirli, huyu guzel olmasi icin. Bn basladim, o kadr iyi geliorki
Doguruncaya kadar enbiya suresinin 89.ayetini niyet ettim hergun 100 tane okuyorum elim karnimda..bide sabah akşam 7 şer tane ayet-el kürsü

Ay canim ya hep istedim ama bir turlu baslayamadim. Ne bileyim bi kalp atisini keseyi falan gorebilseydim hayirlisiyla hamileligimi tam anlamiyla hissedemedim icimde hep bi temkinli olmak var ya olmazsa diye hani adetten once belirtilerimiz olurduda sanirim hamileyim derdik icten ice inanir ama ya olmazsa diye hayal kirikligina ugramamak icin temkinli olurduk ya en azinda benim hep oyle oldu yillarca ben hala oyle hissediyorum

Balik izgara yeseniz haftada iki kere bn severdim ama son bi aydir kokusu bile kotu geliyor , balik yiyemem. Eskiden severdim ne oldu da boyle oldum en ihtiyacim olan donemde. Balik yagi hap seklinde mi satiliyor canim peki?

Ben balik pisirmeyi bir turlu becerememistim. Buradada oyle izgara yapan yerde yok bana kalan balik yagi. Balik yagi diye satiliyor canim tablet biraz kokusu kotu ama napalim idare edicez.

Evet canim bizde oyle ama esime kiyamadim garibim hergun isteyen adam korkudan sarilamiyor bile

Benim zaten koku hassasiyetim hep vardi. Simdi tabi hani derler ya sahdi sahbaz oldu diyebende cok titiz bi tipim benim esimde hic yardim etmez haftada bir gelen bir yardimcim vardi dedimki bana hergun bir saatligine gelsen olurmu dedim ozel durumum var dedim sagolsun kabul etti hafif isleri ben yapiyorum gerisini o

elsal canim bnm elektrikli izgaram var, esim temizlenmis kilcigi alinmis alabalik getirirdi iki tane, ben yikarim sadece, basi, kuyrugu falan duruyor, tam balik yani, ortadan kesilmis oluyor zaten, biraz tuz pubiber ve yaglayip izgarann ustune koyuyorum, on bes , yirmi dk ya pisiyor ustunde. Cok basit ve kolay oluuor, bulabilirsen orda elektrikli olan izgaradan al bence cok rahat, dualara gelince, bende paylasabilirsem yaziyi sizde okumus olursunuz burdan, yararli bilgiler cunku canlarr.

Merak etme ayni kokudan bizde de var, yani senin evinde degil sorun sende, bende sorun var tabi. Acayip bi duygu gercekten, bu kadr olacagini tahmin etmezdim vallahi

Canim hangi dua oldugunu soylersen bende okuyayim.

Ben okudugum kadariyla,gunluk bol bol estagfirullahil aziym cekmeli, yasin okunmali, el musavvir eline karnina koyup bol bol okunmali, salavat cekmeli, ozellikle bebgin hareketleri hissedilince karninin uzerine eline koyup okunmali, enbiya suresinin 89. Ayeti okunmali. kurani kerim okumus biriyseniz, en azindan hamilelik boyunca bir kere hatmedin, gece yatmadan, felak, nas, ihlas sureleri uc kere okuyup vucudu sivazlamak, kotu ruyalardan herseyden muhafaza eder insallh. Daha var ama bu kadrini yapmaya gayret etsek bizim ve bebislerimiz icin cok iyi olur, rabbim hayirli saglikli evlatlar versin bize ve cumlemize

acelyacicegi belki normal zaman icin guzel fikir ama su donemde cok zor mide bulantilari baslamisken yumurtanin konusuna bile zor dayaniyorum. Bu arada dua hatirlatmalari icin cok sagol canim

slm kizlar masallahiniz var hepinizin hamislik cook yaramis sizlere canlar...
kizlar biliosunuz 19 yumurtam toplanmisti 11 i döllenmiş 5. güne götürecekler inşallah hepsi gider hayirlisi ile...
cuma gününe transferim var oglen ...
ama benim kafam cooook karisik ...
gecen hafta endo . 14mm di bu hafta dahada kalinlasmamismidir ?
ayrica adet gunum de git git yaklasioooo
transferden 3-4 gun sonra adet olucam normalde sizce normal mi?

Hayirli olsun canim, insallh kaliteli olur tum yumurtalarin

Canim cok sevindim, yumurtalarin 5. Gune gitmesi cok guzel.endo kallinligini doktorun muhakkak biliyordur ne olacagini , birdaha olcer belki transfer de, ben hic bilmiyordum endo kalinligimi, yani dr hic soylemedi bana. Canim bence hic birsey olmaz, ama cok kafani kurcaliyorsa druna sor derim.adet gunune yakin olmasi kafani karistirmis

14 mm zaten baya kalin demek, sanmiyorum daha kalinlasacagini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…