Hiç uyanmak istemiyorum..habire çeşit çeşit rüya görüyorum yemek yiyorum karnım doyuyor diye ağzımda bile hissediyorum o tadı..ilaç için alarm çalınca öyle uyandım valla :)Sorma ya aynen mayhos mayhoş geziyorum..Ama bu mide bulantim beni perişan etti
Ay kiyamam ya :)Hiç uyanmak istemiyorum..habire çeşit çeşit rüya görüyorum yemek yiyorum karnım doyuyor diye ağzımda bile hissediyorum o tadı..ilaç için alarm çalınca öyle uyandım valla :)
Senin kiler şelale filan kesin HAKKI lar geliyor :)Ay kiyamam ya :)
Bende gece uyurken çeşit çeşit tatlı yiyorum :)dün gecede rüyamda çikolata selalesine oturmusum
14.haftada belli oluyor diye hatırlıyorum ben canım..Benim midem kötü..istifra etmiyorum çok kaynıyor ekşiyor ama.allah hepimizin yardımcısı olsun..Merhaba kızlar bugün nete girebildim çok şükür.Nasılsınız bebişler nasıl.Ben iyiyim kusmalarım sıklaştı canım hiçbirşey yemek istemiyor sanırım normal şeyler.Ve sol kasığımda ara ara batmalarım devam ediyor sanırım bu iyiye işaret.Bir sonraki kontrolüm 30 mayıs sizce cinsiyetleri belli olurmu?
Amin canım Allah hepimizi korsun ve evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin eksiksiz kusursuz noksansız hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.14.haftada belli oluyor diye hatırlıyorum ben canım..Benim midem kötü..istifra etmiyorum çok kaynıyor ekşiyor ama.allah hepimizin yardımcısı olsun..
İnşallah canım..sağlık la kucagimiza alalım..hiç bir şey yapasım yok çok bitkinlik var bu aralar..Evde oturmaktan canımda sıkılıyor 4 duvar arasında durmayı hiç sevmiyorum..hiç te kafam kalkmıyor hep o yastıktan obur yastığa koyuyorum..birden havalar da böyle olunca daha çok etkileniyoruz herhalde.Amin canım Allah hepimizi korsun ve evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin eksiksiz kusursuz noksansız hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
Canim bende oyleyim evde durmaya hic dayanamam ama mecburuz iste bende muthis halsizim bu sabah saglik ocagi gibi olan yere gittim igneler icin dr la konusman lazim dedi ogleden sonraya randevu verdiler bakalim ne diyecek yapacaklarmi bende yillar once yasadigim kotu bi tecrube sonrasi kalcadan igne yaptiramiyorum onun icin cokta korkuyorum igneden kanamam sadece gece oldu bitti devam etmedi ama crino jelin kahverengi gelmesi devam ediyor bilmiyorum bu igne ne derece gerekliİnşallah canım..sağlık la kucagimiza alalım..hiç bir şey yapasım yok çok bitkinlik var bu aralar..Evde oturmaktan canımda sıkılıyor 4 duvar arasında durmayı hiç sevmiyorum..hiç te kafam kalkmıyor hep o yastıktan obur yastığa koyuyorum..birden havalar da böyle olunca daha çok etkileniyoruz herhalde.
O jeli kullananlarda kahverengi tortu herkeste geliyormuş..hiç gelmemesi mi lazım mis doktor öyle mi dedi sana..bana sulu kırmızı pembe kana dönünce iğne baslattirmisti doktorum..canım mecbursun ama yaa o iğneler kalçadan oluyor hepsi..biraz yureklendir kendini sonuçta karnındaki bebeği düşün..herşey onun için..bak ben depresyona girdim evde oturmaktan...hiç bana gore değil mis..yarı. eşim çeşmeye gitcek arabayla bende geleyim dedim deniz kenarında hava alırım biraz yok hayatım ben hemen işimi halleder gelirim sen şimdi hiç riske girme dediCanim bende oyleyim evde durmaya hic dayanamam ama mecburuz iste bende muthis halsizim bu sabah saglik ocagi gibi olan yere gittim igneler icin dr la konusman lazim dedi ogleden sonraya randevu verdiler bakalim ne diyecek yapacaklarmi bende yillar once yasadigim kotu bi tecrube sonrasi kalcadan igne yaptiramiyorum onun icin cokta korkuyorum igneden kanamam sadece gece oldu bitti devam etmedi ama crino jelin kahverengi gelmesi devam ediyor bilmiyorum bu igne ne derece gerekli
A aayla1835 amin cumlemizin insallah cok sukur bende kusma yok bulantilarim var ama asiri degil
Hoşgeldin aramıza,cok gecmis olsun öncelikle ama çok şükür evlatlarin seninle :) Burada ikiz bolluğu var benimde ikiz:)Merhaba kızlar, basindan beri hergün bu topigi takip ettim..benim 3.tup denemem Allahım'a bin şükür ki ikiz bebeklere hamileyim.Esimde azospermi vardi bizde cok cektik teseyle 3 tup bulunmuştu, bu son sansimiz diyorduk 31 Martta transferim oldu.ayrica bende gecen sene perde ameliyatı oldum.o ameliyatta yapisiklik olmus dr o yapisikligin ustune tup yapmış düşünün sonra yumurtalarimi erken toplamis ilkinde hersey bosa gitti ama bize dediki yoo hersey yolunda 2.yi baskentte yaptirdik oda olmadi doktorumu gecekten cok seviyor ve güveniyorum ama ilk tedaviye gore plan yapinca olmadi 3.yu yine orda yaptirdik.cok sukur oldu.ben ilkini ankara universitesi hastanesinde yaptirdim hakkimi hic helal etmiyorum bir dunya para verdik yok hoca farki yok bicak parasi guya devlet..cok uzattim kusura bakmayin
Sevgili Serenci senide okudum basindan beri hepinizi tanimasamda cok sevdim transfer gunlerinde sizinle gun saydim dua ettim.Allah hepimizin evlatlarini bagislasinHoşgeldin aramıza,cok gecmis olsun öncelikle ama çok şükür evlatlarin seninle :) Burada ikiz bolluğu var benimde ikiz:)
Canım benım Sağol Allah razı olsun..Hepimizin evlatlarini bagislasin inşallah...Sevgili Serenci senide okudum basindan beri hepinizi tanimasamda cok sevdim transfer gunlerinde sizinle gun saydim dua ettim.Allah hepimizin evlatlarini bagislasin
Hosgeldin, mutlu sona ulasmissinMerhaba kızlar, basindan beri hergün bu topigi takip ettim..benim 3.tup denemem Allahım'a bin şükür ki ikiz bebeklere hamileyim.Esimde azospermi vardi bizde cok cektik teseyle 3 tup bulunmuştu, bu son sansimiz diyorduk 31 Martta transferim oldu.ayrica bende gecen sene perde ameliyatı oldum.o ameliyatta yapisiklik olmus dr o yapisikligin ustune tup yapmış düşünün sonra yumurtalarimi erken toplamis ilkinde hersey bosa gitti ama bize dediki yoo hersey yolunda 2.yi baskentte yaptirdik oda olmadi doktorumu gecekten cok seviyor ve güveniyorum ama ilk tedaviye gore plan yapinca olmadi 3.yu yine orda yaptirdik.cok sukur oldu.ben ilkini ankara universitesi hastanesinde yaptirdim hakkimi hic helal etmiyorum bir dunya para verdik yok hoca farki yok bicak parasi guya devlet..cok uzattim kusura bakmayin
Hosgeldin, mutlu sona ulasmissincok sevindim, Allah kucagina da saglikla almayi nasip etsin.
Canim 7.haftada basladi.. ikizlerde daha cok oluyormus.dun bulanti yetmiyormus gibi Afedersin cikardim..aksama kadar 2 kraker bir tanede erik yedim. Bugün iyiyim cok şükür. 5.haftada kanamam olmustu bir gece hastanede yattim progestan igne vermislerdi onu kestiler simdi fitil olarak kullaniyorum.birde pihtilama sorunu var onun icinde her aksam hibor vuruluyorum[/QUOTE]E="serenci, post: 40948741, member: 657846"]Canım benım Sağol Allah razı olsun..Hepimizin evlatlarini bagislasin inşallah...
Bu arada bulantilarin var mı yada kaçıncı hafta başladı?
Ewet canim, benim de ikiz , saglikla kucagimiza aliriz insallah , ctesi kontrolum ver zaman gecmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?