Canim cok sevindim, yumurtalarin 5. Gune gitmesi cok guzel.endo kallinligini doktorun muhakkak biliyordur ne olacagini , birdaha olcer belki transfer de, ben hic bilmiyordum endo kalinligimi, yani dr hic soylemedi bana. Canim bence hic birsey olmaz, ama cok kafani kurcaliyorsa druna sor derim.adet gunune yakin olmasi kafani karistirmis
14 mm zaten baya kalin demek, sanmiyorum daha kalinlasacagini.
Ya iki tupu olmayan biri hamile kalmisti:) biz ne desek bos, Dedigin gibi hayirlisiysa nasipse olur, kafani yorma cnm bu dusuncelerle.ki olacak insallah, hislerim oyle diyoradet günüme yakin olmasindan oyle dusunuorum
amannn ne bilim canim ya nasipte varsa olur demi .....
biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi....
demi canim yaaa hâklisinYa iki tupu olmayan biri hamile kalmisti:) biz ne desek bos, Dedigin gibi hayirlisiysa nasipse olur, kafani yorma cnm bu dusuncelerle.ki olacak insallah, hislerim oyle diyor
Sen en rahat olanlardansin zaten bu forumda cnm:) aynen devam et.demi canim yaaa hâklisin
aslinda cok takmiorum ama bazen seytan durtuooo iste ...
bu tedavimde böyleyim canim islerimi herseyimi Allah a havale ettimSen en rahat olanlardansin zaten bu forumda cnm:) aynen devam et.
cok saol canim benimCanim Allah yardimcin olsun benim 15 yumurtadan sadece 2si dollendi ve onlarda 5gune dayanamiyacak dediler beynimden vurulmustum iptal olcak diye korkmustum o kadar igne ilactan sonra 3.cu gun transfer ettiler ikinisini ama rabbim verdi tuttu rabbim devamini getirirse ama sadece sana sunu soylucem transfer oldugu gunden sonra elini karnina koy 707 tane ya varis cek ve gobegine ufle
Canım bendede surekli oluyordu koyu kahve camurumsu geldigi korkma. Dr bana taze kan gelmedigi surece korkma dedi.Kizlar bugun hic giremedim sarjim cok azdi diye. Msjlarinizi okudum kizlar bende uzuldugum zaman ki benide en cok esim uzuyor. Kendi kendime diyorumki elif senin uzulmeye hakkin yok bebegin karninda rabbim dileyen herkese nasibetsin herkesin cani cehenneme rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasibetsin diyorum. Dort bes yildir hayalini kurdugun seyi rabbim nasibetti diyorum. Sonra toparliyorum
Canim bizim ilaclarimiz estrofem disinda ayni seninle ben sana crinone jeli sorucaktim geri gelen tortusu nasil gorunuyor herzaman beyazmi yoksa kahve siyah gibi farkli renkler oluyormuydu icinde benim tek sikintim o renklenme
Canım benim bulantilar 7. Haftada basladi ve halende devam ediyor. Onceleri durduk yere bulanirdi simdi kokulara karsi ozellikle yemek ve tuvalet kokusuna karsi. Ve şimdi demir hapinada baslicam ne yapacam bilmiyorum.Canım senin kaçıncı hafta başladı bulantilarim. ..Ay ne zor ya kiyamam
Vallahi canım bende tesadüfen Yörük senligi vardı. Orda satiyorlardi Soyledilerde aldim :) . Ama bütün kizlar unutmayin sakin MAYDANOZ VE NANE YEMEYIN DÜŞÜK YAPMANIZA NEDEN OLUYOR DİKKAT.Karadut suyunu ilk defa duyuyorum valla. Kan yapacaksa iceriz, baska onerilerin varsa bu konuda, paylas lutfen canim.
Gozunaydin doktora ulasabilmissin cnm, senin hemsire arkadasin vardi o yapamaz mi ignelerini?Kizlar dr la konustum kan degerin iyi dedi progesteron igne basla dedi dun gece kanamam oldugu icin hergun iki ampul dedi insallah yaptirabilirim
Burda recete ile yapiorlar igneleri hastanede. .doktor receteyi yazip mail atsaydi bari ciktisini alirdiniz ben oyle yaptim.Kizlar dr la konustum kan degerin iyi dedi progesteron igne basla dedi dun gece kanamam oldugu icin hergun iki ampul dedi insallah yaptirabilirim
Yarin bana mail atacaklar insallah kabul ederler bakalim bana dua edin kizlar itiraz etmesinler. Bu arada aksam yemegim sucuk tu yedim sonra cok pisman oldum iyi kizartmistim ama yinede cok aciliydi ve cok yedim sizin bi bilginiz varmi sucukla ilgiliBurda recete ile yapiorlar igneleri hastanede. .doktor receteyi yazip mail atsaydi bari ciktisini alirdiniz ben oyle yaptim.
Canim bende yedim gecen gun, salam sosis yemiyorum zaten sevmemde.Yarin bana mail atacaklar insallah kabul ederler bakalim bana dua edin kizlar itiraz etmesinler. Bu arada aksam yemegim sucuk tu yedim sonra cok pisman oldum iyi kizartmistim ama yinede cok aciliydi ve cok yedim sizin bi bilginiz varmi sucukla ilgili
Bende aslinda hic sevmem eve bile yilda bir iki defa alirim ama iste yiyesim geldi. Benimde nedense bugun karnim agiriyor varmi benim durumda olan?Canim bende yedim gecen gun, salam sosis yemiyorum zaten sevmemde.
Canim karin agrisi yok ama gaz ve midede yanma oluyor arada.Bende aslinda hic sevmem eve bile yilda bir iki defa alirim ama iste yiyesim geldi. Benimde nedense bugun karnim agiriyor varmi benim durumda olan?
Bende anlayamiyorum canım bu karılar nasıl bu adamlara her istediğini yaptırıyor..onlarınki elmas ta bizim ki teneke mi..
Gunaydin canim, bende tam tersi erken kalkiyorum , 8:30 da ayaktayim,gecede yatiyorum, hamile degilken daha cok uyuyordum:) herkesde farkli oluyor heraldeGünaydın kızlar..yeni uyandım gene..hiç uyanamıyorum 2 gündür aşırı uykuluyum..hiç kafam kalkmıyor..sizler nasılsınız..gözlerimi açamıyorum bir türlü..
Ay ne bilim son hamileligimde de böyle olmuştu..uykucu tavuk gibi geziyordum..Gunaydin canim, bende tam tersi erken kalkiyorum , 8:30 da ayaktayim,gecede yatiyorum, hamile degilken daha cok uyuyordum:) herkesde farkli oluyor heralde
Sorma ya aynen mayhos mayhoş geziyorum..Ama bu mide bulantim beni perişan ettiGünaydın kızlar..yeni uyandım gene..hiç uyanamıyorum 2 gündür aşırı uykuluyum..hiç kafam kalkmıyor..sizler nasılsınız..gözlerimi açamıyorum bir türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?