2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

14 mm zaten baya kalin demek, sanmiyorum daha kalinlasacagini.

adet günüme yakin olmasindan oyle dusunuorum
amannn ne bilim canim ya nasipte varsa olur demi .....
biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi....

adet günüme yakin olmasindan oyle dusunuorum
amannn ne bilim canim ya nasipte varsa olur demi .....
biz elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi....
Ya iki tupu olmayan biri hamile kalmisti:) biz ne desek bos, Dedigin gibi hayirlisiysa nasipse olur, kafani yorma cnm bu dusuncelerle.ki olacak insallah, hislerim oyle diyor

Ya iki tupu olmayan biri hamile kalmisti:) biz ne desek bos, Dedigin gibi hayirlisiysa nasipse olur, kafani yorma cnm bu dusuncelerle.ki olacak insallah, hislerim oyle diyor
demi canim yaaa hâklisin
aslinda cok takmiorum ama bazen seytan durtuooo iste ...

Canim Allah yardimcin olsun benim 15 yumurtadan sadece 2si dollendi ve onlarda 5gune dayanamiyacak dediler beynimden vurulmustum iptal olcak diye korkmustum o kadar igne ilactan sonra 3.cu gun transfer ettiler ikinisini ama rabbim verdi tuttu rabbim devamini getirirse ama sadece sana sunu soylucem transfer oldugu gunden sonra elini karnina koy 707 tane ya varis cek ve gobegine ufle

cok saol canim benim
basindan sonuna kadar zorlu süreçlerden gecioruz
Rabbim emeklerimizin cabalarimizin karsiligini nasip etsin inşallah
tavsiyelerini uygulayacam inşallah nasipte vardir da gelir bebisim

Canım bendede surekli oluyordu koyu kahve camurumsu geldigi korkma. Dr bana taze kan gelmedigi surece korkma dedi.
Canım senin kaçıncı hafta başladı bulantilarim. ..Ay ne zor ya kiyamam
Canım benim bulantilar 7. Haftada basladi ve halende devam ediyor. Onceleri durduk yere bulanirdi simdi kokulara karsi ozellikle yemek ve tuvalet kokusuna karsi. Ve şimdi demir hapinada baslicam ne yapacam bilmiyorum.
Karadut suyunu ilk defa duyuyorum valla. Kan yapacaksa iceriz, baska onerilerin varsa bu konuda, paylas lutfen canim.
Vallahi canım bende tesadüfen Yörük senligi vardı. Orda satiyorlardi Soyledilerde aldim :) . Ama bütün kizlar unutmayin sakin MAYDANOZ VE NANE YEMEYIN DÜŞÜK YAPMANIZA NEDEN OLUYOR DİKKAT.

Kizlar dr la konustum kan degerin iyi dedi progesteron igne basla dedi dun gece kanamam oldugu icin hergun iki ampul dedi insallah yaptirabilirim

Kizlar dr la konustum kan degerin iyi dedi progesteron igne basla dedi dun gece kanamam oldugu icin hergun iki ampul dedi insallah yaptirabilirim
Gozunaydin doktora ulasabilmissin cnm, senin hemsire arkadasin vardi o yapamaz mi ignelerini?

Burda recete ile yapiorlar igneleri hastanede. .doktor receteyi yazip mail atsaydi bari ciktisini alirdiniz ben oyle yaptim.

Burda recete ile yapiorlar igneleri hastanede. .doktor receteyi yazip mail atsaydi bari ciktisini alirdiniz ben oyle yaptim.
Yarin bana mail atacaklar insallah kabul ederler bakalim bana dua edin kizlar itiraz etmesinler. Bu arada aksam yemegim sucuk tu yedim sonra cok pisman oldum iyi kizartmistim ama yinede cok aciliydi ve cok yedim sizin bi bilginiz varmi sucukla ilgili

Yarin bana mail atacaklar insallah kabul ederler bakalim bana dua edin kizlar itiraz etmesinler. Bu arada aksam yemegim sucuk tu yedim sonra cok pisman oldum iyi kizartmistim ama yinede cok aciliydi ve cok yedim sizin bi bilginiz varmi sucukla ilgili
Canim bende yedim gecen gun, salam sosis yemiyorum zaten sevmemde.

Günaydın kızlar..yeni uyandım gene..hiç uyanamıyorum 2 gündür aşırı uykuluyum..hiç kafam kalkmıyor..sizler nasılsınız..gözlerimi açamıyorum bir türlü..

Günaydın kızlar..yeni uyandım gene..hiç uyanamıyorum 2 gündür aşırı uykuluyum..hiç kafam kalkmıyor..sizler nasılsınız..gözlerimi açamıyorum bir türlü..
Gunaydin canim, bende tam tersi erken kalkiyorum , 8:30 da ayaktayim,gecede yatiyorum, hamile degilken daha cok uyuyordum:) herkesde farkli oluyor heralde

Sorma ya aynen mayhos mayhoş geziyorum..Ama bu mide bulantim beni perişan etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…