Senin az kalmış :)Ewet canim, benim de ikiz , saglikla kucagimiza aliriz insallah , ctesi kontrolum ver zaman gecmiyor.
Seninde az kalmis canim 1 gunden ne olurSenin az kalmış :)
Biz geçen c.tesi toplu gaza geldikerken gittim muayeneye,normalde bana bugün için kalp atışını dinleyecegiz demişti ama ben erken gidince sadece gördük duyamadık haliyle 10 gün sonra gel dedi kendim ettim kendim buldum yani benim p.tesiye falan geliyor
Öyle deme 1 gün 1 gündürSeninde az kalmis canim 1 gunden ne olursenin kanaman ne durumda kesildi mi? Benim kahverengi lekelenme oluyor arada.
Benim igne cuma gunu bitiyor, bitince nolcak bakalim, jele devam ettirir belkiÖyle deme 1 gün 1 gündür
İğneye basladigimda geçmişti kahverengi bile ama igneyi kesti yine aynen devam,birde eğer progestani yarım saat geciktireyim hemen başlıyor kahverengi kan rengine dönmeye
Merak etme canım bende oldu bütün doktorlara da sordum kaç kez hemde..geriden gelen yumurtalar ağrı yapıyor..o yüzdenmiş..onlar büyüyor bir yandanYa kizlarrr nasilsiniz yaa size bisey sorcamm siz tecrubelisiniz benim cok agrim var yaa karnimin asasi kasigimin yukarisi ne oldugunuda bilmiyorum sagli sollu agri var acaba dusukmu yapcam sizce yoksa sizinde oldumu boyle 24 gunluk oldum az kaldi kese gorcem diye sevinirken simdi bu agrilar kafami karistirdi
Aynen dondurebilir,ben günde 3 tane progestan kullanıyorum...Normal ağızdan alamıyorum çünkü öyle bir çarpıyor ki geri geri yürüyorum :) araba kullanamiyorumBenim igne cuma gunu bitiyor, bitince nolcak bakalim, jele devam ettirir belki
canim hosgeldin topiğimize tebrik ederim sağlıcakla kucagina alirsin insallahhhMerhaba kızlar, basindan beri hergün bu topigi takip ettim..benim 3.tup denemem Allahım'a bin şükür ki ikiz bebeklere hamileyim.Esimde azospermi vardi bizde cok cektik teseyle 3 tup bulunmuştu, bu son sansimiz diyorduk 31 Martta transferim oldu.ayrica bende gecen sene perde ameliyatı oldum.o ameliyatta yapisiklik olmus dr o yapisikligin ustune tup yapmış düşünün sonra yumurtalarimi erken toplamis ilkinde hersey bosa gitti ama bize dediki yoo hersey yolunda 2.yi baskentte yaptirdik oda olmadi doktorumu gecekten cok seviyor ve güveniyorum ama ilk tedaviye gore plan yapinca olmadi 3.yu yine orda yaptirdik.cok sukur oldu.ben ilkini ankara universitesi hastanesinde yaptirdim hakkimi hic helal etmiyorum bir dunya para verdik yok hoca farki yok bicak parasi guya devlet..cok uzattim kusura bakmayin
Canikom nasılsın sen :)ne yaptın? Anlat çabuk çabukcanim hosgeldin topiğimize tebrik ederim sağlıcakla kucagina alirsin insallahhh
kizcelerimin cogu hamile kaldi cift cift
darisi bana olsun inşallah
Canim yarin guzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar dr la gorustum eve geldim bana burada hic bir hastamiza igne yapmiyoruz sanada yapamayiz biz en fazla jel kullaniyoruz onuda sen zaten kullaniyorsun dedi ama bunun yaninda guzel bi gelisme oldu bir hafta sonraya olan randevum yrina alinda kanamami ve karnimdada agri oldugunu duyunca erkene aldilar insallah yarin size guzel haberler getiririm insallah kesenin icinde bebisimi ve kalp atislarini dugmus olarak gelirim allahin izniyle. Yeni gelen arkadaslararimiza hosgeldiniz diyorum.acelyacicegi bugun hic sesin cikmadi nerelerdesin. K kaderim35 canim arada bir disari cikip ufak bi hava alip donsen bisey olmaz bence ben oyle yapiyorum eger aktif bir kanaman falan yoksa ilk uc ay extra dikkat edip sonra akisina birakicaz insallah bebislerimiz allaha emanet.
Çok sevindim canım hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel inşallah..Kizlar dr la gorustum eve geldim bana burada hic bir hastamiza igne yapmiyoruz sanada yapamayiz biz en fazla jel kullaniyoruz onuda sen zaten kullaniyorsun dedi ama bunun yaninda guzel bi gelisme oldu bir hafta sonraya olan randevum yrina alinda kanamami ve karnimdada agri oldugunu duyunca erkene aldilar insallah yarin size guzel haberler getiririm insallah kesenin icinde bebisimi ve kalp atislarini dugmus olarak gelirim allahin izniyle. Yeni gelen arkadaslararimiza hosgeldiniz diyorum.acelyacicegi bugun hic sesin cikmadi nerelerdesin. K kaderim35 canim arada bir disari cikip ufak bi hava alip donsen bisey olmaz bence ben oyle yapiyorum eger aktif bir kanaman falan yoksa ilk uc ay extra dikkat edip sonra akisina birakicaz insallah bebislerimiz allaha emanet.
Canim gozunaydin ben okudum ama yazmadim bugun,iyiym ayniyim, senin adina cok sevindim gercekten, insllh guzel haberlerini yaz buraya yarin, ama bu aksam yatabilirsen, korku heyecan dan:))Kizlar dr la gorustum eve geldim bana burada hic bir hastamiza igne yapmiyoruz sanada yapamayiz biz en fazla jel kullaniyoruz onuda sen zaten kullaniyorsun dedi ama bunun yaninda guzel bi gelisme oldu bir hafta sonraya olan randevum yrina alinda kanamami ve karnimdada agri oldugunu duyunca erkene aldilar insallah yarin size guzel haberler getiririm insallah kesenin icinde bebisimi ve kalp atislarini dugmus olarak gelirim allahin izniyle. Yeni gelen arkadaslararimiza hosgeldiniz diyorum.acelyacicegi bugun hic sesin cikmadi nerelerdesin. K kaderim35 canim arada bir disari cikip ufak bi hava alip donsen bisey olmaz bence ben oyle yapiyorum eger aktif bir kanaman falan yoksa ilk uc ay extra dikkat edip sonra akisina birakicaz insallah bebislerimiz allaha emanet.
hhhhiiiii haberlerimden haberin yok mu?Canikom nasılsın sen :)ne yaptın? Anlat çabuk çabuk
canim hosgeldin topiğimize tebrik ederim sağlıcakla kucagina alirsin insallahhh
Eyvahh ya aynen benimde bu hafta başladı bulantilarim ve cok zorluyor beni,siz 9. Haftadaysaniz,ne kadar sürüyor ki acaba bu bulantilarCanim 7.haftada basladi.. ikizlerde daha cok oluyormus.dun bulanti yetmiyormus gibi Afedersin cikardim..aksama kadar 2 kraker bir tanede erik yedim. Bugün iyiyim cok şükür. 5.haftada kanamam olmustu bir gece hastanede yattim progestan igne vermislerdi onu kestiler simdi fitil olarak kullaniyorum.birde pihtilama sorunu var onun icinde her aksam hibor vuruluyorum
amin canim inşallah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin YaradanAy ben bu seyi anlayamıyorum, kusura bakmayin ama ogrenicem:) teşekkür ederimEsEs50 darisi insallah sana olsun..cifter cifter versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?