2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ewet canim, benim de ikiz , saglikla kucagimiza aliriz insallah , ctesi kontrolum ver zaman gecmiyor.
Senin az kalmış :)
Biz geçen c.tesi toplu gaza geldik erken gittim muayeneye,normalde bana bugün için kalp atışını dinleyecegiz demişti ama ben erken gidince sadece gördük duyamadık haliyle 10 gün sonra gel dedi kendim ettim kendim buldum yani benim p.tesiye falan geliyor

Seninde az kalmis canim 1 gunden ne olur senin kanaman ne durumda kesildi mi? Benim kahverengi lekelenme oluyor arada.

Seninde az kalmis canim 1 gunden ne olur senin kanaman ne durumda kesildi mi? Benim kahverengi lekelenme oluyor arada.
Öyle deme 1 gün 1 gündür
İğneye basladigimda geçmişti kahverengi bile ama igneyi kesti yine aynen devam,birde eğer progestani yarım saat geciktireyim hemen başlıyor kahverengi kan rengine dönmeye

Öyle deme 1 gün 1 gündür
İğneye basladigimda geçmişti kahverengi bile ama igneyi kesti yine aynen devam,birde eğer progestani yarım saat geciktireyim hemen başlıyor kahverengi kan rengine dönmeye
Benim igne cuma gunu bitiyor, bitince nolcak bakalim, jele devam ettirir belki

Merak etme canım bende oldu bütün doktorlara da sordum kaç kez hemde..geriden gelen yumurtalar ağrı yapıyor..o yüzdenmiş..onlar büyüyor bir yandan

Benim igne cuma gunu bitiyor, bitince nolcak bakalim, jele devam ettirir belki
Aynen dondurebilir,ben günde 3 tane progestan kullanıyorum...Normal ağızdan alamıyorum çünkü öyle bir çarpıyor ki geri geri yürüyorum :) araba kullanamiyorum
Ama diğer türlü de sanırım gerekli yere ulastiramadigimdan o kahverengiler oluyor ben bu kanıya vardım aklında olsun seninde eğer progestana falan cevirirse

canim hosgeldin topiğimize tebrik ederim sağlıcakla kucagina alirsin insallahhh
kizcelerimin cogu hamile kaldi cift cift
darisi bana olsun inşallah

Kizlar dr la gorustum eve geldim bana burada hic bir hastamiza igne yapmiyoruz sanada yapamayiz biz en fazla jel kullaniyoruz onuda sen zaten kullaniyorsun dedi ama bunun yaninda guzel bi gelisme oldu bir hafta sonraya olan randevum yrina alinda kanamami ve karnimdada agri oldugunu duyunca erkene aldilar insallah yarin size guzel haberler getiririm insallah kesenin icinde bebisimi ve kalp atislarini dugmus olarak gelirim allahin izniyle. Yeni gelen arkadaslararimiza hosgeldiniz diyorum. acelyacicegi bugun hic sesin cikmadi nerelerdesin. K kaderim35 canim arada bir disari cikip ufak bi hava alip donsen bisey olmaz bence ben oyle yapiyorum eger aktif bir kanaman falan yoksa ilk uc ay extra dikkat edip sonra akisina birakicaz insallah bebislerimiz allaha emanet.

Canim yarin guzel haberlerini bekliyoruz.

Çok sevindim canım hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel inşallah..

Canim gozunaydin ben okudum ama yazmadim bugun,iyiym ayniyim, senin adina cok sevindim gercekten, insllh guzel haberlerini yaz buraya yarin, ama bu aksam yatabilirsen, korku heyecan dan:))

Eyvahh ya aynen benimde bu hafta başladı bulantilarim ve cok zorluyor beni,siz 9. Haftadaysaniz,ne kadar sürüyor ki acaba bu bulantilar [/QUOTE]
Canım serenci bulanti uzun sure devam edecek ben 14. Haftaya girdim ama halen var. Bide üstüne demir hapina bu hafta baslicam daha cok bulanacak maalesef

Merhaba kızlar size birşey sorucam. Biraz konu dışına çıkıcam kusura bakmayın. Benim üç sene önce göğsümün ucunda et beni çıkmıştı ama çok küçüktü. Dr gittim önemsiz birşey aldırabilirsin demişti fakat küçük olduğu için önemsemedim. Şuan et beni büyümüş sanırım kullandığım ilaçlardan yada bünyemden anlamadım. Kürtajımı yapan doktorum cerrahiye yönlendirdi. Ordaki doktorda önemsiz birşey ama alalım daha da büyür dedi. Özellikle emzirme döneminden önce aldır dedi. Şimdi ben bunu yakın zamanda aldırıcam ama acayip tırsıyorum ki o kadar işlemden geçerken hiç korkum olmamıştı. Aldırmam faydalı gibi ama ne dense acaba gögüsüme yada süt kanallarına bi zararı olur mı diye düşünüyorum. Gerçi olsa dr söylerdi ama işte korkudan saçmalıyorum sanırım

Kizlar bugunden beri karnim sis ve agrili anlamadim neden gaz sancisi olabilir sut yapiyor olabilir ama kac gundur niye yapmiyordu anlamadim. Aranizda bunu yasayan varmi yada biyerden duymus olan bu haftada normalmi yada az once biriniz yazmistiniz galiba serenci yazmisti yumurtlamadan dolayidir diye aslinda bugunler benim yumurtlama donemime denk geliyor ondan olabilirmi sizinde oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…