Esim kendi akrabam diye dışarı çıktım diye kizcak geldi oda evde nasıl konuscam doktorla hemen yanıma gelir kimle konusuyum diye..hep yattım dimi canım sen..iğne de vurulmadı sana..açık pembe Peçete ye bulaştı işte..geldiğimden beri yatiyom noldu dedi belim ağrıyor dedim..stres te etkili elti yüzünden sürekli soyleniyorum eşime geçen haftadan beri..hiç te yoruldugumu hissetmedim ki bugün..yürüdüm biraz sadece..yarin da evimize gidelim diyordu..çok kararsız kaldım bide bugün progestan fitili hep 4 te atıyordum kaçırdım 6 da attım..ondan mi acaba..Geçen hafta benimde öyle olmuştu korkma canım ama hep yat eşine söylemeden dr unla konuş istersen benim bir hafta sürmüştü hatta kırmızıya döndü çok korkmuştum şükürler olsun birşey olmadı inşallah sanada olmayacak ama senin imkanın var nasıl olsa dr unu ara ben durumu anlat bakalım ne diyecek
Canım bende arkadasıma gidecektim eşim gitme dedi ben dinlemedim gittim aslında söyle düşünerek gitmiştim eşimle zaten haftada birgün farklı sehirlerdeki arkadaşlarımıza gitmiştik birşey olmamıştı yine olmaz diye düşündüm arabamda zaten otomotik vites yol otoban birşey olmaz dedim gittim misafirlikteyken hafif başladı eve nasıl bir korkuyla geldim anlatamam birde eşim gitme demişti ama neyseki birşey demedi neden gittin gibisinden perşembe başladı pazartesine kadar sürdü arada bir normal kızmızı oldu pembe oldu ama buradakiler bana iğne yapmayınca oradaki dr um bana dediki madem öyle fitili üçe çıkar bende öyle yaptım üçe çıkardıktan üç gün sonra durdu ama hep yattım düşünki açıktım evde yanlızdım kalkıp birşey alamadım korkudan, üşüdüm üzerime bi battaniye almadım kalkıpta zordu ama geçti inşallah seninde geçecek. Bu arada üzerindeki baskıyı çok iyi anlıyorum ablalarımdan biri her konuşmamızın sonuna yat bak sakın kalkma diyip duruyor o bile beni çok boğuyor ne zaman birşey yapıyorum desem yapma yat diyorlar sıkıcı sanki bizden çokmu istiyorlar bu bebekleri üstüne bizide geriyorlar haberleri yok canım eltin konusunada lütfen takılma takıldıkça altından bişey çıkıyor benimde hayatımda o tarz meselelerim var üstünde durunca delirecek gibi oluyorum ama kendi kendime unutturuyorum herşeyi sadece sen ve bebeğin önemli unutma gerisi hikaye ayrıca ben şöyle düşünüyorum herkesin vücut yapısı ayrı kimisi bizim şu zamanlarımızda çalıyor normal hayatını yaşıyor kimi hep yatıyor bunu çok düşündüm ne yapmalıyım diye şu karara vardım kendi vücudumu dinlicem lekelenme olunca yatmalı eger eşimle biryere gidince birşey olmuyorsa onunla gidicem araba kullanınca kanamam olduysa kullanmıcam bu şekilde kendi vücuduma göre yaşamaya karar verdim.ah ne uzun yazdım okurken bayılmadınız inşallahEsim kendi akrabam diye dışarı çıktım diye kizcak geldi oda evde nasıl konuscam doktorla hemen yanıma gelir kimle konusuyum diye..hep yattım dimi canım sen..iğne de vurulmadı sana..açık pembe Peçete ye bulaştı işte..geldiğimden beri yatiyom noldu dedi belim ağrıyor dedim..stres te etkili elti yüzünden sürekli soyleniyorum eşime geçen haftadan beri..hiç te yoruldugumu hissetmedim ki bugün..yürüdüm biraz sadece..yarin da evimize gidelim diyordu..çok kararsız kaldım bide bugün progestan fitili hep 4 te atıyordum kaçırdım 6 da attım..ondan mi acaba..
Yok kuzum ne bayılması..çok güzel yazmışın ama çevrendekiler anlamıyor malesef..dediğin gibi sürekli düşürecekmişim gibi tavır yapmaları strese sokuyor daha da geriyor..negatif enerji yüklüyorlar resmen..benim çok kaybim olduğu için anlıyorum herkes tedirgin..benim uzulmemi tekrar ayni şeyleri yaşamamı istemiyorlar ne zormus İkizler de iken tirim tirim dim ise de giderdim..yas geçtikçe gerçekten hamilelik daha ağır geçiyormuş bunu öğrendim sabah istifra ettim deli gibi herşeyin kokusunu alıyorum kaynanam sağolsun küflü peynir rendelemiş fırında ekmek kızartmıştı eşime diyom kokuyor bu diye yok dedi meğersem kardeşide almış kokuyu..içim kalktı çok fena..Canım bende arkadasıma gidecektim eşim gitme dedi ben dinlemedim gittim aslında söyle düşünerek gitmiştim eşimle zaten haftada birgün farklı sehirlerdeki arkadaşlarımıza gitmiştik birşey olmamıştı yine olmaz diye düşündüm arabamda zaten otomotik vites yol otoban birşey olmaz dedim gittim misafirlikteyken hafif başladı eve nasıl bir korkuyla geldim anlatamam birde eşim gitme demişti ama neyseki birşey demedi neden gittin gibisinden perşembe başladı pazartesine kadar sürdü arada bir normal kızmızı oldu pembe oldu ama buradakiler bana iğne yapmayınca oradaki dr um bana dediki madem öyle fitili üçe çıkar bende öyle yaptım üçe çıkardıktan üç gün sonra durdu ama hep yattım düşünki açıktım evde yanlızdım kalkıp birşey alamadım korkudan, üşüdüm üzerime bi battaniye almadım kalkıpta zordu ama geçti inşallah seninde geçecek. Bu arada üzerindeki baskıyı çok iyi anlıyorum ablalarımdan biri her konuşmamızın sonuna yat bak sakın kalkma diyip duruyor o bile beni çok boğuyor ne zaman birşey yapıyorum desem yapma yat diyorlar sıkıcı sanki bizden çokmu istiyorlar bu bebekleri üstüne bizide geriyorlar haberleri yok canım eltin konusunada lütfen takılma takıldıkça altından bişey çıkıyor benimde hayatımda o tarz meselelerim var üstünde durunca delirecek gibi oluyorum ama kendi kendime unutturuyorum herşeyi sadece sen ve bebeğin önemli unutma gerisi hikaye ayrıca ben şöyle düşünüyorum herkesin vücut yapısı ayrı kimisi bizim şu zamanlarımızda çalıyor normal hayatını yaşıyor kimi hep yatıyor bunu çok düşündüm ne yapmalıyım diye şu karara vardım kendi vücudumu dinlicem lekelenme olunca yatmalı eger eşimle biryere gidince birşey olmuyorsa onunla gidicem araba kullanınca kanamam olduysa kullanmıcam bu şekilde kendi vücuduma göre yaşamaya karar verdim.ah ne uzun yazdım okurken bayılmadınız inşallah
Canım benım gözün aydın :) çok şükürKizlar doktordan geldim, kasik agrilarim gaz danmis, bebislerimi gordum, birisi surekli oynuyordu, eli ayagi durmuyor, digeri daha uslu kafasi oynuyordu sadece, cok mutlu oldum.sukur bugunlerimize
Bence yastansa zor hamile kalabildik korkumuz oYok kuzum ne bayılması..çok güzel yazmışın ama çevrendekiler anlamıyor malesef..dediğin gibi sürekli düşürecekmişim gibi tavır yapmaları strese sokuyor daha da geriyor..negatif enerji yüklüyorlar resmen..benim çok kaybim olduğu için anlıyorum herkes tedirgin..benim uzulmemi tekrar ayni şeyleri yaşamamı istemiyorlar ne zormus İkizler de iken tirim tirim dim ise de giderdim..yas geçtikçe gerçekten hamilelik daha ağır geçiyormuş bunu öğrendim sabah istifra ettim deli gibi herşeyin kokusunu alıyorum kaynanam sağolsun küflü peynir rendelemiş fırında ekmek kızartmıştı eşime diyom kokuyor bu diye yok dedi meğersem kardeşide almış kokuyu..içim kalktı çok fena..
Canım ben kendimden alışkınim o duruma,ve ben hiç oturmadim transferin 4.günü bile koskoca avm yi gezdim...Çünkü yattigim da kendimi kötü hissettim ve o gün bugündür kalkabildigim ve rahatsiz olmadığım günlerde evde Durmadim kahvaltiyi bir yerde öğlen yemegimi başka yerde yedim ve araba tepesindeyim sürekli,birde bulunduğum şehire 2 saat uzaklıkta yol yapmam gerekti gittim ve aynı gün döndüm düşün yani...Bunlara rağmen çok iyi olabiliyorken bir tek progestani 10 dk bile geciktirsem kahverengi ve pembe kanamaya geçiyordum,bence dışarı cikmanla alakali degil o ilacini geç almanla alakaliKızlar bugün kayınvalide güne gitcekti kuzenle teyzem ziyarete gelecekti kayınpeder evde rahat edemezler diye çıktım bende dışarda buluştuk oturduk kahve filan içtik..2 idi çıktım 5 te geldim eve..simdi wc ye gittim Peçete ye pembe kan bulaştı korkmaya başladım çok fena sizin kiler nasildi..uff birşey okursa hic çenelerinden duramam..yandım ben..demedi kimse bana kayinpederim de dışarı çıkcak diye eve gelirlerdi o zaman kaynanam yok diye ben çağırmadım.
Ah canim soylesene bunlari icim acildi sen boyle yazinca. Sen sadece fitil kullaniyorsun degilmi igne degil ve kac mg lik fitillerin ha bir soru daha fitili kullandiktan sonra ne kadar sure yatiyorsunCanım ben kendimden alışkınim o duruma,ve ben hiç oturmadim transferin 4.günü bile koskoca avm yi gezdim...Çünkü yattigim da kendimi kötü hissettim ve o gün bugündür kalkabildigim ve rahatsiz olmadığım günlerde evde Durmadim kahvaltiyi bir yerde öğlen yemegimi başka yerde yedim ve araba tepesindeyim sürekli,birde bulunduğum şehire 2 saat uzaklıkta yol yapmam gerekti gittim ve aynı gün döndüm düşün yani...Bunlara rağmen çok iyi olabiliyorken bir tek progestani 10 dk bile geciktirsem kahverengi ve pembe kanamaya geçiyordum,bence dışarı cikmanla alakali degil o ilacini geç almanla alakali
Daha öncede yazmıştım dikkat etmedin demekki canım...Ya valla ben fitili atıp normal işimi yapıyorum hic yatmiyorum kiAh canim soylesene bunlari icim acildi sen boyle yazinca. Sen sadece fitil kullaniyorsun degilmi igne degil ve kac mg lik fitillerin ha bir soru daha fitili kullandiktan sonra ne kadar sure yatiyorsun
200 lük progestan canım iğne kullanmıyorum igneyi kanamam varken kesti kalp atışını duyduk gerek yok dediAh canim soylesene bunlari icim acildi sen boyle yazinca. Sen sadece fitil kullaniyorsun degilmi igne degil ve kac mg lik fitillerin ha bir soru daha fitili kullandiktan sonra ne kadar sure yatiyorsun
Kanaman oldugu halde igneyimi kesti kalp atisini duydugu icin her dr ayri konusuyor kizlar bu ne karmasa degilmi? Bu arada bana bir sure yat dedi dr. Ama ben crinone jel den fitile gectigimde oylece uca koyuyordum sanirim yanlis yerlestirdigim icin kanamam oldu simdi daha ileriye itmeye calisiyorum cok sukur gecti ama gununu normal zamanlardaki gibi aktif geciriyor olmana cok sevindim bende K kaderim35 gibi korkudan evden cikamiyorum cok bunaldim ozelliklede kanamadan sonra degilki evden cikmak oturmaya yemek pisirmeye bile korkuyorum hep yatmak istiyorum200 lük progestan canım iğne kullanmıyorum igneyi kanamam varken kesti kalp atışını duyduk gerek yok dedi
Öyle çok zor kiyamamKanaman oldugu halde igneyimi kesti kalp atisini duydugu icin her dr ayri konusuyor kizlar bu ne karmasa degilmi? Bu arada bana bir sure yat dedi dr. Ama ben crinone jel den fitile gectigimde oylece uca koyuyordum sanirim yanlis yerlestirdigim icin kanamam oldu simdi daha ileriye itmeye calisiyorum cok sukur gecti ama gununu normal zamanlardaki gibi aktif geciriyor olmana cok sevindim bende K kaderim35 gibi korkudan evden cikamiyorum cok bunaldim ozelliklede kanamadan sonra degilki evden cikmak oturmaya yemek pisirmeye bile korkuyorum hep yatmak istiyorum
Galiba..oda var doğru canım..Bence yastansa zor hamile kalabildik korkumuz o
Doktorum olabilir demişti lekelenme..benim bu 4.hiç olmadi daha önce böyle erken dönemde serklaj dan sonra reduksiyon dan sonra filan olmuştu..gelde anlat adama gezmeyle alakalı diye düşünüyor çok yürüdüm de ondan..1km bile yoktur yürüdüğüm aslında..ona da hak veriyorum tabiki tatmak istiyor babalığı bütün arkadaşların var çocukları..sizlerde ağrı filan varmıydı kızlar..benim sırtımın ortası ağrıyor tam..Canım ben kendimden alışkınim o duruma,ve ben hiç oturmadim transferin 4.günü bile koskoca avm yi gezdim...Çünkü yattigim da kendimi kötü hissettim ve o gün bugündür kalkabildigim ve rahatsiz olmadığım günlerde evde Durmadim kahvaltiyi bir yerde öğlen yemegimi başka yerde yedim ve araba tepesindeyim sürekli,birde bulunduğum şehire 2 saat uzaklıkta yol yapmam gerekti gittim ve aynı gün döndüm düşün yani...Bunlara rağmen çok iyi olabiliyorken bir tek progestani 10 dk bile geciktirsem kahverengi ve pembe kanamaya geçiyordum,bence dışarı cikmanla alakali degil o ilacini geç almanla alakali
Ben de yatmıyorum hic te yat dediklerini hatırlamıyorum..amaDaha öncede yazmıştım dikkat etmedin demekki canım...Ya valla ben fitili atıp normal işimi yapıyorum hic yatmiyorum ki
Yaa canım sorma gecem seferde doktor rahat ol demişti gittim 6.ay da doğum oldu..en rahat dönemdi goya..gez gezebildigin kadar bir daha yatacaksın istemesen de yatıracam demişti..adam da hakli simdi..o zaman doktor kısıtlama vermemişti bak noldu diyor..bile bile de kafa da tutamıyorum adama..ister istemez kabulleniyorum..yoga filan yapcak tim hamileyken hem rahatlayayım diye o da uzak artik galiba bana..doktorlar istediği kadar sorun yok normal yasa desin bizim bünyeler hassas iste..ikiz bebekli arkadaşlarım biraz,daha dikkatli olsunlar derim ben..evet çok kendini dinlemek iyi değil ama vücut her zaman bir sinyal veriyor..biz kosusturmacada farketmiyoruz..Kanaman oldugu halde igneyimi kesti kalp atisini duydugu icin her dr ayri konusuyor kizlar bu ne karmasa degilmi? Bu arada bana bir sure yat dedi dr. Ama ben crinone jel den fitile gectigimde oylece uca koyuyordum sanirim yanlis yerlestirdigim icin kanamam oldu simdi daha ileriye itmeye calisiyorum cok sukur gecti ama gununu normal zamanlardaki gibi aktif geciriyor olmana cok sevindim bende K kaderim35 gibi korkudan evden cikamiyorum cok bunaldim ozelliklede kanamadan sonra degilki evden cikmak oturmaya yemek pisirmeye bile korkuyorum hep yatmak istiyorum
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr.Dün kontrolüm vardı.Bebişlerimi gördüm sağlıklılar çok şükür.Yanlız bir tanesinin plesentası biraz düşükmüş doktor biraz tedirgin oldu kanaman olursa hemen ara dedi.Vede bana sanırım sizin evde 3 tane erkek olucak dedi.eşim ve 2 paşam ama tabi kesin değil.Allahım neyi nasip ederse o olur.Herkes mutlu olsun istiyorum.Allahım herkese bende dahil olmak üzere annelik duygusunu tattırsın inşallah
Kızlar bugün kayınvalide güne gitcekti kuzenle teyzem ziyarete gelecekti kayınpeder evde rahat edemezler diye çıktım bende dışarda buluştuk oturduk kahve filan içtik..2 idi çıktım 5 te geldim eve..simdi wc ye gittim Peçete ye pembe kan bulaştı korkmaya başladım çok fena sizin kiler nasildi..uff birşey okursa hic çenelerinden duramam..yandım ben..demedi kimse bana kayinpederim de dışarı çıkcak diye eve gelirlerdi o zaman kaynanam yok diye ben çağırmadım.
Ben çalışan insan olduğum için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum ev hanimi düzenim hic yok.hic alışamadım gelenin gidenimde yok evde bütün gün tek başıma çatlıyorum daha çok :)Korkma canım benimde 2 kez oldu kanama hatta birisi resmen kıpkırmızı kandi. Ama yurumekle alakası yok bence progestan dir. Oo ben nereleri gezdim olsaydı benim hiç durmazdi. Canım bence evine geç daha rahat edersin. Gelenin gidenin rahatça gelip gider sende kafana göre evinde takılırsin
Canım senin ikili tarama ne zaman olcakKorkma canım benimde 2 kez oldu kanama hatta birisi resmen kıpkırmızı kandi. Ama yurumekle alakası yok bence progestan dir. Oo ben nereleri gezdim olsaydı benim hiç durmazdi. Canım bence evine geç daha rahat edersin. Gelenin gidenin rahatça gelip gider sende kafana göre evinde takılırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?