2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ablam ay karışma burda her sorana ben yok dedim soranlara söylicem tutmayın beni dedi bende ok dedim ama felak nas bende okuyayım sağol söylediğin için opuyorum canim seni
Aynen ablamda ayni seyleri soyledi, bide o sureleri sabah aksam oku ellerine ufleyerek vucudunu sıvizla. Ne zamn gobegimiz buyucek aceba, bugun kiloma baktim ayniyim 54 hala

Aynen ablamda ayni seyleri soyledi, bide o sureleri sabah aksam oku ellerine ufleyerek vucudunu sıvizla. Ne zamn gobegimiz buyucek aceba, bugun kiloma baktim ayniyim 54 hala
Bende 54 le ilaç kullanmaya başladım transfer e kadar 10 günde 54ten 58 e çıktım sonra 57 ye indim şuan hala 58 im bende sürekli kontroldeyim göbüş kontrolu aaay çok heyecanlı allahım şukürler olsun sununda bizde anne olucaz inşallah

Evt canim cok sukur bin sukur, isteyen herkes tadar bu duyguyu insallh

Mrb kizlar uzuuuunnnn zamandir takip edemiyorum sizkeri görüyorum ki masallah hepiniz hamilesiniz zorlu süreç atlatilmis belliki herkeste allah isteyen herkese versin ben minigimin kalbini duymaya gidecegimde sizlerde donuctu keseydi dertleriyle ugrasiyordunuz cok sukurki herkes istedige kavusmus gibi benim bi donem bulanti sikayetlerim oldu ama cok sukur atlattik bebek karinda belirmeyede basladi haruka bi duygu gobeginiz olustukca hamile oldugunuza dahada cok inaniyorsunuz :) ama hala dr kontrollerine giderken endiseliyim acaba olunsuz birsey duyarmiyim korkusunu atmis degilim bu yolda caba gostereen herkesin allah yardimcisi olsun

Kızlar gunaydin hepinizeee ☺bende miniklerimi gördüm birisi çok hareketli diğeri birazcık masum arkasını döndü bize hatta doktorum hareketli olan için cinsiyet tahmininde bile bulundu bu erkek gibi duruyor dedi. İnşallah öbürü de kız olsun..Eşim bayılıyor kız bebeklere..ama tabi sağlıklı olsunlarda..

Aa aynı zamanda oldu sanırım transferimiz benimki 31 martta. Hayırlı ugurlu olsun canım bebisin.. malesef sıkıntı bitmiyor heralde kucagimiza alana kadar da bitmeyecek..en azından düşük riskimiz bitiyor.ya ben kilo alacağıma zayifladim. Belli olmuyor bebisler daha

Canım bende 12.hafta da diye biliyorum demir hapini ama dedigin gibi ikiz olduğu için vücut ihtiyaç duyuyor olabilir...

Canım zaten ancak 1 gün icebildim feramat diye bir şey inanılmaz bulantı yaptı bugün de içemedim bu hafta icmiycem belki bulantim duzelirse biraz o zaman içerim. Ama elevit verdi onu icebiliyorum

Gözün aydın canim..maşallah miniklerine... Marincap balık yağı sanırım. Balık yiyemiyorsun sende sanırım. Banada balık ye dedi ama Bulantı dan yiyemiyorum

Kizlar doktordan geldim, kasik agrilarim gaz danmis, bebislerimi gordum, birisi surekli oynuyordu, eli ayagi durmuyor, digeri daha uslu kafasi oynuyordu sadece, cok mutlu oldum.sukur bugunlerimize

Maşallah canım sende gördün bebişlerini çok şükür hepimizinki iyi allah daim etsin sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah.

Kizlar doktordan geldim, kasik agrilarim gaz danmis, bebislerimi gordum, birisi surekli oynuyordu, eli ayagi durmuyor, digeri daha uslu kafasi oynuyordu sadece, cok mutlu oldum.sukur bugunlerimize

Seninkilerde benimkiler gibiymis biri yaramaz, biri uslu :)

Maşallah canım sende gördün bebişlerini çok şükür hepimizinki iyi allah daim etsin sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah.
Cok tesekkurler cnm bnm.Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin,

Gozunaydin canimm, bnm bebiste biri kipirdiyordu, digeri pek kipirdamiyordu gibi geldi bana. Ilaclsra devam ddimi fitil igne yada coraspin e? Bi daha ki kontrol ne zamn insallh

Saol cnm. Ben coraspin hiç içmedim, progesteronuk keseli bir hafta oldu sadece vitamin ve balık yağı kullanıyorym.

Slm kızlar günleriniz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz?Aramızda çalışanınız yok değilmi hepimiz ev hanımı?

Kızlar bugün kayınvalide güne gitcekti kuzenle teyzem ziyarete gelecekti kayınpeder evde rahat edemezler diye çıktım bende dışarda buluştuk oturduk kahve filan içtik..2 idi çıktım 5 te geldim eve..simdi wc ye gittim Peçete ye pembe kan bulaştı korkmaya başladım çok fena sizin kiler nasildi..uff birşey okursa hic çenelerinden duramam..yandım ben..demedi kimse bana kayinpederim de dışarı çıkcak diye eve gelirlerdi o zaman kaynanam yok diye ben çağırmadım.

Geçen hafta benimde öyle olmuştu korkma canım ama hep yat eşine söylemeden dr unla konuş istersen benim bir hafta sürmüştü hatta kırmızıya döndü çok korkmuştum şükürler olsun birşey olmadı inşallah sanada olmayacak ama senin imkanın var nasıl olsa dr unu ara ben durumu anlat bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…