2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar bir sey soracagim doktor demir hapi verdi 11.haftada bana erken gibi geldi 12. Haftadan sonra verilmiyormuydu acaba ikiz diyemi verdiki.bide elevit verdi ama folbiol kesmedi. ikisinidemi aliyorsunuz
Canım bende 12.hafta da diye biliyorum demir hapini ama dedigin gibi ikiz olduğu için vücut ihtiyaç duyuyor olabilir...

Siden80 K kaderim35 kızlar sizden duyuyorum serklaj olayını,okuyarak yazdiklarinizi anlamaya calisiyorum dr umada soracağım,daha neler çıkacak acaba
Günaydın canim..benim İkizler de önlem amaçlı atılmıştı çünkü vücudun zamanına gire herşeyi 2 kati daha fazla yaşıyor..ona gore ilerki haftalarda bebekler büyüdükçe kilo ları arttıkça rahim ağzı tasiyamayabilir diye atılmıştı doktorum birazda benim taşıyamayacağını düşündüğü için vücut olarak çok kuvvetli olmadigimi düşündüğü içinde atmıştı..hic ölçüm yaptığını hatirlamiyorum

Anladım canim birsey daha öğrenmiş oldum sağolun

Merhaba kizlar biz geldik doktordan, bebislerim iyi cok sukur gelismi iyi ddi doktorm, arada bir gun fark bebislerin, biri bastan popoya 2,5 digeri 2,4 cm oyle yazilior sanirim, 25 aralik-30 aralik dogumun ddi insallh, marincap kullan gunde bi tane, 12. Haftaya kadar fitil ve igneye devam ddi canlar.

Cnm gözünaydın. Darısı bizkerin başına . Bende yarın gideceğim.güzel haberlerle gelirim inşallah.

Cnm gözünaydın. Darısı bizkerin başına . Bende yarın gideceğim.güzel haberlerle gelirim inşallah.
Sagol canim benim sende git gor bebislerini, esim isinden izin alamadi doktorum durimu bildigi icin videoya aldik bebisleri, esime gostermek icin. Sizde oyle yapin cok guzel bi duygu ya, cok sukur rabbime

Gözün aydın canım çok güzel duygu değilmi dün ayaklarım yere basmıyordu sanki bebişimi gördükten sonra. Marincap ne ilacıydı canım. Bu arada bizim transferlerin arası 4 gündü doğum tarihlerimiz arasında neden okadar fark var acaba banada 7 ocak yani 40 hafta hesaplandı

ay canim benim sagol eksik olma, evt ayaklarim basmiyor her doktora gidiste oyle oluuor, marincap balik yagi hapi, bi de bna ilk muaynemde 1 ocak ddi, ama bu sefer 25, 30 aralik arasi ddi, 9 hafta 1 gunluguz canim, bilmiyorum artik o kadarini canim.5. Gun embriuosuna gore hesaplandi bnmki

Birisine hamileyim dedim burada bana üç ay doluncaya kadar kimseye söyleme dedi 6 ay dolu caya kadarda birşey alma dedi iyi değildir
en gec 5 veya 6 ayda belli oluyor cinsiyeti ondndir, ama iyi degildir diye bisey hic duymadim canim, ona bakarsan bizim adetlere gore ananne bebek ceyizi yapar a'dan z'ye heeseyi alir, ve bu ayda baslar lar canim herkeste oyle yapiyor burda

en gec 5 veya 6 ayda belli oluyor cinsiyeti ondndir, ama iyi degildir diye bisey hic duymadim canim, ona bakarsan bizim adetlere gore ananne bebek ceyizi yapar a'dan z'ye heeseyi alir, ve bu ayda baslar lar canim herkeste oyle yapiyor burda

Cinsiyet 4-5 .aylarda belli oluyor birde ben bazı şeylere unısex bakıyorum ama alma dedi korktum. Başkalarına söyleme konusunda ne düşünüyorsun ben hamile kalmadan önce hiç seylemem üç aya kadar diye düşündüm sonra dedimki zaten yıllardır her sorana yok demekten yorulduk ailecek söyleyelim diye karar aldık ablamlar annemle falan şimdide bir iki arkadasa söyledim kime söylediysem kimseye söyleme daha erken diyip durdular

Vala canim soyluyorum ben yavas yavas ogreniyorlar, ikiyi bitirdik, bir arkadasim sabah aksam felak nas oku kendine ddi, rabbime emanetiz de surekli, gerisini ona birakiyorum, aynen ddigin gibi kac senedir sorulariyla bitirdiler bizi soylicem artik mecbur, ablamda ne zamna kadr saklayabilirsin ddi, ama seni bilmem tabi senin kararin. Oralarda kimse gormez seni, ama biz burada akrabayla es dostla ayni sehirdeyiz.

Ablam ay karışma burda her sorana ben yok dedim soranlara söylicem tutmayın beni dedi bende ok dedim ama felak nas bende okuyayım sağol söylediğin için opuyorum canim seni

Evet cnm , tuvaletimi yaparken bile sanci giriyor, gece saga sola dnerken yine agri var.belki normaldir ama insan korkuyor
Normaldir canım o zaten kasik bölgemizde suan başka bir dünya kuruluyor :) agrilar sancılar olacaktır,bende tuvaletimi azcık geciktirsem kasiklarima kramplar giriyor oda artık rahim büyüyor haliyle ve geldiği gibi gitmek lazım...Yarın randevun var dmi zaten,bebisleri görünce rahatlarsin :)

Gözün aydın canimmmm
Ciciler konusuna gelincede babanneden anaanneden bana sıra gelmiyor ama hep beyaz alıyorlar yazik bende başlayacağım artık ufaktan dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…