2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Selam kızlar ben bugün gene özel hastaneye gittim bebeğimi görmek için çok şükür oturuyordu bizimki..doktor d vitamini verecekti..ama sonra tahlil istedi tabi aç karınla vermem lazim mis..yarına kaldı..3 cm e yaklaşmış benim bıdık..serklaj i sordum oda risk oluyor dedi..bana başka perinatolog önerdi.kafan daki karışıklığa cevap bulabilirsin belki dedi..ne yapcam ben yaa..

Cnm bebişini gördüğüne sevindim.maşallah.ben bu drları anlamıorum.serklajı erken yaparlarsa neden risk olsun ki?işin zor. En çok hangiisine güveniorsan onun dediğine göre hareket edersin cnm,

Cnm bebişini gördüğüne sevindim.maşallah.ben bu drları anlamıorum.serklajı erken yaparlarsa neden risk olsun ki?işin zor. En çok hangiisine güveniorsan onun dediğine göre hareket edersin cnm,
Oraya alet edavat yabancı cisim değdiği için bebek rahatsız olabiliyormus..bilmiyom valla bu gidişle 300 prof 50 ser den ayda iki kez gitsem 100 tl tahlil vs şimdiden 500 tl gidiyor bu bebise.bu hafta da gördüğüme sevindim yerinde sag..

Kizlar kanda pıhtılaşma olan varmıydı aranizda..diyet verdi mi doktor size..ne acayip sorular soruyorum dimi

Kizlar kanda pıhtılaşma olan varmıydı aranizda..diyet verdi mi doktor size..ne acayip sorular soruyorum dimi
Evet canim bana diyet verdi bes ayliga kadar kilo alma ondan sonra kendiliginden alacaksin dedi ama onu verdigi diyet benim yediklerimin cok fazlasi

Canim benim pihtilasmam varmi yokmu bu konuda hic bir fikrim yok tedaviye basladigimda acaba yapmislarmidir test ?
Bende yok cnm. Aslında bilmiorum var mı yok mu. Testini yaptırmadım. Coraspin de vermedi dr.onunda mı diyeti varmış.
2.gebeligimde kayıp olunca doktor kanda pıhtılaşma ya baktirdi..normalde doktorlar bu testi yaptirmiyorlar canlarım..düşük kalp durması bebegin gelişmemesi durumunda yaptırıyorlar

2.gebeligimde kayıp olunca doktor kanda pıhtılaşma ya baktirdi..normalde doktorlar bu testi yaptirmiyorlar canlarım..düşük kalp durması bebegin gelişmemesi durumunda yaptırıyorlar
Aslında bızler ıvf le hamile kaldık testi onceden yapmaları gerekmezmi risk almamak açısından. Bu arada ben 4-5 kilo aldım ve kıyafetlerim yani oantolonlarım olmuyor hatta bir çoğu bacaklarımdan bile geçmedi biraz moralim bozuldu ama bebişim için değer diyorum ben kiloyu transfer öncesi estrofem başladıgımda aldım sizlerde estrofem kilo yapmadımı kızlar?

Aynen canım estrofem kilo yapıyormuş,bende 5 kilo falan almıştım ama hepsini verdim geri gebelikle birlikte

Tatlim ya 5 kilo nasıl aldin. Maşallah :) ben transfer e giderken 58 kiloydum. Sonra 14. Haftaya kadar sürekli kustugum icin 55 kiloya düştüm. Ve suan 4. Ayim bitti 56 kiloyum. Kisacasi halen -2 deyim bakalım sonra ne olacak :) ama sanmayinki karnim buyumedi kocaman karnim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…