Herkeste olmaz dite dusunuyorlar herhalde doktorlarin mantigini cozmek zor canim..3 doktor bebegimin tuttugunu biliyor kontrol etti..hic kimse bana ceviz findik sut balik yasak k vitamini icerenler yasak demedi..ayni igneyi ayni tahlili cikan arkadasin biri yazmis srnin perhiz ne sekilde diye ben simdi sormami doktorlarima..bunca masrafi bile bile cope mi atcam..sadece yememem gereken 3 -5 tane gida icin hergun yaptigim ignenin etkisini azaltip bebegimin kalbini bile bile mi durdurayim..Aslında bızler ıvf le hamile kaldık testi onceden yapmaları gerekmezmi risk almamak açısından. Bu arada ben 4-5 kilo aldım ve kıyafetlerim yani oantolonlarım olmuyor hatta bir çoğu bacaklarımdan bile geçmedi biraz moralim bozuldu ama bebişim için değer diyorum ben kiloyu transfer öncesi estrofem başladıgımda aldım sizlerde estrofem kilo yapmadımı kızlar?
Maşallah ...Kızlar sizcede büyümemis mi :) ????
Ah ne güzel keşke bende verebilseydim bende öylece kaldılar canım sende mide bulantısı kısma falan olmuştu demi canım bide hiç yatmadım demiştin ben transferden beri yatıyorum bulantımda olmadığı için normal yedimAynen canım estrofem kilo yapıyormuş,bende 5 kilo falan almıştım ama hepsini verdim geri gebelikle birlikte
Benim gobegim simdiden yayvan canim buyumus evet..popom da basik arkadan sanki cok komik geliyor..buyucek tabiki hamileyiz yaaa:))))Kızlar sizcede büyümemis mi :) ????
Hiç önemşi değil cnm. Saglıklı gitsin gebeliğin, gerisi önemli değil. Doğumdan sonra verirsin.bende almışım 1,5 kg.Ah ne güzel keşke bende verebilseydim bende öylece kaldılar canım sende mide bulantısı kısma falan olmuştu demi canım bide hiç yatmadım demiştin ben transferden beri yatıyorum bulantımda olmadığı için normal yedim
Elsal cim yedik yattık biz ondan daha hizli kilo aldik ikimizde istifra etmiyoruz bosver rahat ol benim derdim bebegin sagligi ve kilosu yerinde olsun elbet veririz biz o kilolarıAh ne güzel keşke bende verebilseydim bende öylece kaldılar canım sende mide bulantısı kısma falan olmuştu demi canım bide hiç yatmadım demiştin ben transferden beri yatıyorum bulantımda olmadığı için normal yedim
Masallh bebisine canim,birazcik buyumus.Kızlar sizcede büyümemis mi :) ????
Canim bebisinin iyi oolmasina sevindim rabbim bagislasin kucaginada almayi nasip etsin insalhhhElsal cim yedik yattık biz ondan daha hizli kilo aldik ikimizde istifra etmiyoruz bosver rahat ol benim derdim bebegin sagligi ve kilosu yerinde olsun elbet veririz biz o kiloları
Burdaki bilgilerle tam ortusmuyor 9+4 dedi doktor boyuda bastan popoya 28 mm burdaki bilgilerden biraz daha büyük.bugun oturuyordu bizimki..:))Canim bebisinin iyi oolmasina sevindim rabbim bagislasin kucaginada almayi nasip etsin insalhhh
9+5 bnm hesabima gore ama bazen bi gun onden veya arkdan gelebio bebisler. Nasil oturuyordu ya bebisinBurdaki bilgilerle tam ortusmuyor 9+4 dedi doktor boyuda bastan popoya 28 mm burdaki bilgilerden biraz daha büyük.bugun oturuyordu bizimki..:))
Hepimize insallah..o guzel gunu yasatsin rabbim. Kokularini duyalim evlatlari kucagimuza alalim sağlıkla. .aa bugun hastanede kan vermek icin girdim kapida bir kadin kucaginda minicik bir bebek saclar simsiyah neyse kagidi iceri vereyim dedim bir de ne goreyim icerde tekli koltukta aynisindan bir daha ondan kan almaya calisiyorlar babasi basinda onunda..esime gel gel dedim devami var burda kizmis ikiside..ama annelerinde baya bir gobek kalmis..hemsirelerle konustum ela ile eda mis ikizlerin adi..cok miniktiler yaaa..Canim bebisinin iyi oolmasina sevindim rabbim bagislasin kucaginada almayi nasip etsin insalhhh
Ah yavrularim bnm, baskalarinin cociklarini bende gorince yavrularima hasretim daha da buyuyor, rabbim tez zamnda kavusmayida saglikli bir bicimde nasip etsin canimHepimize insallah..o guzel gunu yasatsin rabbim. Kokularini duyalim evlatlari kucagimuza alalim sağlıkla. .aa bugun hastanede kan vermek icin girdim kapida bir kadin kucaginda minicik bir bebek saclar simsiyah neyse kagidi iceri vereyim dedim bir de ne goreyim icerde tekli koltukta aynisindan bir daha ondan kan almaya calisiyorlar babasi basinda onunda..esime gel gel dedim devami var burda kizmis ikiside..ama annelerinde baya bir gobek kalmis..hemsirelerle konustum ela ile eda mis ikizlerin adi..cok miniktiler yaaa..
Çıkmış valla karnin canım maşallah :)Kızlar sizcede büyümemis mi :) ????
Mide bulantilarim çok ama kusmadim hiç çok şükür,dedigin gibi ben hiç yatmadim birde bu 3 ayı bitireyim Allahın izniyle yürüyüşe başlayacağım sonrada hamile platesine...Ah ne güzel keşke bende verebilseydim bende öylece kaldılar canım sende mide bulantısı kısma falan olmuştu demi canım bide hiç yatmadım demiştin ben transferden beri yatıyorum bulantımda olmadığı için normal yedim
Günaydın canım benim çok geçmiş olsun...Çok normal inan kime sorduysam neredeyse herkes bunu yaşamış hamileliginde...Kızlar gunaydın. 1 haftadır rahim sancısı sandıgım agrı . Bugun anladım ki hemoroid agrısıilk defa basıma geliyor. Onun için anlamamıştım. Aferdesiniz tuvalete cıkrken ve oturup kalkarken sancı oluyor. Bnm gibi olan varmı? Krem kullanılıyormu. Dr a mail attım cevap bekliorum
Allah yardımcın olsun canım yaa..çok geçmiş olsun..Kızlar gunaydın. 1 haftadır rahim sancısı sandıgım agrı . Bugun anladım ki hemoroid agrısıilk defa basıma geliyor. Onun için anlamamıştım. Aferdesiniz tuvalete cıkrken ve oturup kalkarken sancı oluyor. Bnm gibi olan varmı? Krem kullanılıyormu. Dr a mail attım cevap bekliorum
Hiç önemşi değil cnm. Saglıklı gitsin gebeliğin, gerisi önemli değil. Doğumdan sonra verirsin.bende almışım 1,5 kg.
Elsal cim yedik yattık biz ondan daha hizli kilo aldik ikimizde istifra etmiyoruz bosver rahat ol benim derdim bebegin sagligi ve kilosu yerinde olsun elbet veririz biz o kiloları
Burdaki bilgilerle tam ortusmuyor 9+4 dedi doktor boyuda bastan popoya 28 mm burdaki bilgilerden biraz daha büyük.bugun oturuyordu bizimki..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?