2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Herkeste olmaz dite dusunuyorlar herhalde doktorlarin mantigini cozmek zor canim..3 doktor bebegimin tuttugunu biliyor kontrol etti..hic kimse bana ceviz findik sut balik yasak k vitamini icerenler yasak demedi..ayni igneyi ayni tahlili cikan arkadasin biri yazmis srnin perhiz ne sekilde diye ben simdi sormami doktorlarima..bunca masrafi bile bile cope mi atcam..sadece yememem gereken 3 -5 tane gida icin hergun yaptigim ignenin etkisini azaltip bebegimin kalbini bile bile mi durdurayim..

Aynen canım estrofem kilo yapıyormuş,bende 5 kilo falan almıştım ama hepsini verdim geri gebelikle birlikte
Ah ne güzel keşke bende verebilseydim bende öylece kaldılar canım sende mide bulantısı kısma falan olmuştu demi canım bide hiç yatmadım demiştin ben transferden beri yatıyorum bulantımda olmadığı için normal yedim

Hiç önemşi değil cnm. Saglıklı gitsin gebeliğin, gerisi önemli değil. Doğumdan sonra verirsin.bende almışım 1,5 kg.

Elsal cim yedik yattık biz ondan daha hizli kilo aldik ikimizde istifra etmiyoruz bosver rahat ol benim derdim bebegin sagligi ve kilosu yerinde olsun elbet veririz biz o kiloları

Benimde acayip şişlik oluyor. Sabah karnım düz .grce yatrken acayip şişmiş oluyor:)))

Elsal cim yedik yattık biz ondan daha hizli kilo aldik ikimizde istifra etmiyoruz bosver rahat ol benim derdim bebegin sagligi ve kilosu yerinde olsun elbet veririz biz o kiloları
Canim bebisinin iyi oolmasina sevindim rabbim bagislasin kucaginada almayi nasip etsin insalhhh

Burdaki bilgilerle tam ortusmuyor 9+4 dedi doktor boyuda bastan popoya 28 mm burdaki bilgilerden biraz daha büyük.bugun oturuyordu bizimki..:))
9+5 bnm hesabima gore ama bazen bi gun onden veya arkdan gelebio bebisler. Nasil oturuyordu ya bebisin

Canim bebisinin iyi oolmasina sevindim rabbim bagislasin kucaginada almayi nasip etsin insalhhh
Hepimize insallah..o guzel gunu yasatsin rabbim. Kokularini duyalim evlatlari kucagimuza alalim sağlıkla. .aa bugun hastanede kan vermek icin girdim kapida bir kadin kucaginda minicik bir bebek saclar simsiyah neyse kagidi iceri vereyim dedim bir de ne goreyim icerde tekli koltukta aynisindan bir daha ondan kan almaya calisiyorlar babasi basinda onunda..esime gel gel dedim devami var burda kizmis ikiside..ama annelerinde baya bir gobek kalmis..hemsirelerle konustum ela ile eda mis ikizlerin adi..cok miniktiler yaaa..

Ah yavrularim bnm, baskalarinin cociklarini bende gorince yavrularima hasretim daha da buyuyor, rabbim tez zamnda kavusmayida saglikli bir bicimde nasip etsin canim

Kızlar gunaydın. 1 haftadır rahim sancısı sandıgım agrı . Bugun anladım ki hemoroid agrısı ilk defa basıma geliyor. Onun için anlamamıştım. Aferdesiniz tuvalete cıkrken ve oturup kalkarken sancı oluyor. Bnm gibi olan varmı? Krem kullanılıyormu. Dr a mail attım cevap bekliorum

Mide bulantilarim çok ama kusmadim hiç çok şükür,dedigin gibi ben hiç yatmadim birde bu 3 ayı bitireyim Allahın izniyle yürüyüşe başlayacağım sonrada hamile platesine...
Ama hiç sorun etme aldığın kiloyu benim gibi bebekler beslenemiyor mu diye vicdan azabı duyacagina ilk 3 ay ne kadarda anneden beslenmiyor deseler de insan yinede kendi yediği herseyi onlar için yiyormus gibi geliyor...

Günaydın canım benim çok geçmiş olsun...Çok normal inan kime sorduysam neredeyse herkes bunu yaşamış hamileliginde...
Benimki biraz ilerledigi için aynı şeyleri mi kullanirsin bilemiyorum

Allah yardımcın olsun canım yaa..çok geçmiş olsun..

Hiç önemşi değil cnm. Saglıklı gitsin gebeliğin, gerisi önemli değil. Doğumdan sonra verirsin.bende almışım 1,5 kg.

Burdaki bilgilerle tam ortusmuyor 9+4 dedi doktor boyuda bastan popoya 28 mm burdaki bilgilerden biraz daha büyük.bugun oturuyordu bizimki..:))

Canim bebeginin iyi olduguna cok sevindim icinizden biri sorun yasasa kendim yasamis gibi uzuluyorum etkileniyorum
Evt kizlar kilo konusunda haklisiniz sabahlari bir bardak sut icmek disinda beslenmem ayni degismedi. Hep yatiyorum egilip kalpmaya bile korkuyorum dislerimi fircalarken bi bardaga su koyup onunla calkaliyorum yemek bile yapmiyorum ondan dolayi heralde dun pantolonlarimi deneyeyim dedim olanlari ayirayim hic biri tam anlamiyla olmadi ama yine idare edenler oldu ama buyuk cogunlugunu dogumdan aylar sonra giymek uzere kaldirmak zorunda kaldim 34-36 beden olanlar bacagimdan bile gecmedi bacaklarim kalinlasti ozellikle ve bel cevrem 38 beden olanlarida yukariya kadar cektim ama belini kapatmadan idare edicem bir sure. Bu arada topuklu ayakkabi giyinme diyorlar bana sizin bu konudaki dusunceniz ne kullaniyormusunuz?yuruyuse alis verise topuklu giyinmesekte geri kalan zamanlarda giyinsek nasil olur kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…